Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KateA92

Starania o dziecko 2016 2017

Polecane posty

Gość Bluebell1984
Dziewczyny, wszystko jest możliwe, nie zakładajcie czarnych scenariuszy ;) Testy mam o czułości 25. Co do testowania, to walczę sama ze sobą, hehe :P ale mam takie dziwne przeczucie, żeby go jeszcze nie robić, sama nie wiem dlaczego... Nigdy tak nie miałam - nawet kiedy parę lat temu testowało się jeszcze z nadzieją, że się w ciąży nie jest - pamiętacie te czasy? Kto by pomyślał, że później do tych testów będziemy się prawie że modlić ;) Będę testować w sobotę rano, o ile mnie krwawa mery nie nawiedzi wcześniej :D Kto ze mną? :)

Blubell życzę II kreseczek, tak samo krwawych, jak krwawa mery hehe :) mi jeszcze daleko do testowania, ale nie nakręcam się, może mi to pomoże i się uda, nie poluję na chłopaka, tylko na spokojnie, przynajmniej on jest wyluzowany, a tak to trochę spięty był w pierwszym cyklu, jak się staraliśmy, bo polowałam, nakręcałam się za bardzo, a teraz zdecydowałam być wyluzowana :)

Gość Martyna1111
Caroline29 cos mi sie zdaje, ze mozesz dolaczyc niedlugo do mamusiek :-)) Angelowa ja o tym samym pomyslalam. Nie czytalam postow od poczatku wiec nie wiem jak tam sytuacja u Ciebie wygladala, ale widzialam ze posty zaczynaja sie od marca, to szybko Ci sie udalo zajsc w ciaze :-) ja mam nadzieje, ze w koncu tez mi sie uda, ja niestety o jakichs swoich zmartwieniach nie mowie mezowi . On to raczej sie cieszy, ze ma teraz duzo seksu, a nie mysli o tym, ze juz w tym miesiacu musi sie udac. To raczej on sam zaciaga mnie do lozka, niby, ze bo moga byc dni plodne, ale wiem, ze to wymowka haha bo on nawet nie wie, jak to jest z tymi cyklami. I tylko lazi za mna, ze koniecznie trzeba poprawic :-) a na tym forum mozemy tez pogadac o innych sprawach i to jest super :-)

Gość Bluebell1984
onaa124, dzięki! ;) Martyna, mój też się kompletnie na tym nie zna :) i również cieszę się, że tutaj można z Wami pogadać o wszystkim :D dzisiaj jak byłam w pracy, to co chwilę sprawdzałam, czy forum już się "odwiesiło", żeby sobie Was poczytać i pokibicować ;)

Gość gość
Mam pytanie do dziewczyn wprawionych w obserwacji własnego ciała. Czy jak macie owulacje to czujecie coś w stylu klucia jajnika. Parę dni temu odczulam bardzo silne kłucie po lewej stronie natomiast 5 dni po tym fakcie zalał mnie ,,jak kurze białko,, śluz z minimalną domieszka krwi dosłownie 3 ledwo zauważalne plamki. Jutro wyjeżdżam na wakacje i wiadomo jak to jest piwko drink itp nie brałam pod uwagę ze ciąża może mi się udać już w pierwszym cyklu dlatego podeszłam do tematu na luzie a teraz zaczyna mnie to zastanawiać. Dziś man 16 dc. Proszę o rady Ana

Ana moim skromnym zdaniem jest duze prawdopodobieństwo,ze albo doszlo do zagniezdzenia (choc wydaje mi sie ,ze troszke na to za wczescnie),albo to po prostu ovulacja,u mnie kiedys byla sytuacja ,ze mialam nitki krwi w sluzie pomiedzy @ i moja dr uspokoila mnie wówczas ,ze czasami przy ovu tez tak bywa.Jezeli to jest 16dc to ja osobiście bedac na Twoim miejscu korzystalabym z urlopu:-)

Gość gość
Angela dziękuję za odpowiedź. Zapomniałam dodać ze jest to również pierwszy cykl po odstawieniu anty. I tak się zastanawiam czy owulacja mogła wystąpić wcześniej. Podpowiedzcie proszę kiedy w tej sytuacji testować. Nie chciałabym zrobić krzywdy ewentualnemu dzidzi. Dodam ze z zawodu jestem trenerem siłowni więc raczej zalecane abym pracę zawodową też ograniczała. Tak mi lekarz mówił. Termin @ mam na 3 sierpnia cykle 28 dni przynajmniej zawsze tak było

Gość gość
Przepraszam za przekrecenie loginu. ANA

Gość Paula 24
Hej moje kochane jakie tu emocje hehe Caroline Trzymam mocno kciuki! Ja jestem pewna ze się nie udało, szyjka już niziutko do @ 6 dni... No cóż, jak to się zawsze tu mówi w następnym cyklu będzie lepiej :) Angelowa ja już pisałam kiedyś że przeczuwam u Ciebie córeczkę, dalej tak czuję ;) Ja to już nie mogę się doczekać urlopu jeszcze miesiąc, a ja jestem już wypompowana...Ale mi się wlecze,

Gość caroline29
Dziewczyny dzieki za kibicowanie ja tez za was trzymam kciuki :) narazie u mnie tylko ten śluz brązowy ale to nie są jakies wielkie ilości wiec czekam cierpliwie dalej ... Ogólnie @ powinna pojawić się po 23 lipca.

Gość caroline29
Paulina24 Glowa do góry zobaczysz uda się napewni narazie się nie martw póki @ nie pojawila sie .... Wszystkie niedlugo zobaczymy ll kreseczki . Ewelina2605 jak u ciebie? Bluebell trzymam kciuczki i jak z testowaniem wytrzymasz do soboty może i ja będę testowac jak sie nic nie zmieni bo narazie Cichosza tylko ten śluz ale on jest widoczny tylko na papierze nie są duże ilości.

Gość caroline29
W ogóle chyba urlopy daly sie we znaki bo sporo dziewczyn sie nie odzywa . Dziewczyny kto jeszcze jestuje w sobotę?

Gość Ewelina2605
Caroline u mnie tez cisza.wczoraj doczytalam ze taki przezroczysty sluz jak ja wczoraj mialam to objaw nadchodzacej @ wiec juz sie nie łudze.ale u Ciebie ten zabarwiony sluz to dobrze wrozy :) oby Ci sie udalo tak dlugo juz czekasz na to malenstwo.ja jak dostane @ to odpuszczam chyba narazie,jestem juz tym wszystkim zmeczona.wczoraj sie dowiedzialam ze kolezanka w ciazy bez zadnego problemu zaszla fajnie ciesze sie tylko czemu czlowiek ma takie problemy

Gość Bluebell1984
Cześć Dziewczyny! Nie wytrzymałam oczywiście :P i zastestowałam z rana, niestety jedna kreska tylko, nawet bladego cienia drugiej nie było :( temperatura też spada, więc nic z tego tym razem. Zastanawiam się tylko skąd te wszystkie objawy? Bo mam do tej pory. Ehh, chyba wybiorę się do psychiatry zamiast do ginekologa :P No, ale nie ma co się poddawać (chociaż dzisiaj dół straszny), w sobotę pójdę zrobić wyniki (prolaktyna, hormony tarczycy i co jeszcze się przyda?), żeby do lekarza pójść już z odrobioną "pracą domową" ;) Trzymam mocno kciuki za Was :*

Gość KateA92
Ana mnie też się wydaje, że to owulacja była a nie zagnieżdżenie także korzystaj z urlopu ;) dzidzia na początku tak czy siak od Ciebie nic nie pobiera tylko korzysta z zapasów, bo nie ma jeszcze łożyska wykształconego. Także nie stresuj się ;) udanego urlopu ! :) No dziewczynki, czekam na pozytywne testy tutaj ! :)

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość caroline29
Ewelina a temp mierzysz ? Ja znow nie mierzyłam hmm cos caly czas mi mówi ze nie możliwe żeby sie udalo ale czas pokaze narazie tak jak bylo a ty tez badz dobrej myśli póki nie @ to nie ma się co martwic ja mam mieszane uczucia ale jakos ten cykl odpuściłam i nawet jak @ przyjdzie to mysle ze dobrze to zniosę. Jutro kupie test jak nic się nie rozkręci to zatestuje. Bluebell może jeszcze za wcześnie ja nie mam testu wiec nie korci a jak by byl to pewnie tez by pokusił :)

Gość becik29
Hej. Carolina ile zostalo do testowania?? Ja na Twoim miejscu juz bym testowala. Ja takie braozawe plamienia mialam w 2 ciazach i musialam brac dupka na podtezymanie.

Gość Ewelina2605
Mierze tem dalej podwyzszona choc dzis bylo 36,78 ale przypuszczam ze dlatego ze pozno poszlam spac bo po polnocy i wstalam o 5 jeszcze lampke wina pilam.wiem ze dopoki nie ma jest nadzieja ale jakos niemozliwe mi sie to wydaje.zobaczymy jak nie przyjdzie do soboty to tez rano zrobie test bo idziemy na impreze i wole wiedziec.Caroline kochana rob test u Ciebie to ja mam dobre przeczucia :)

Gość Różowy_Kordonek
Bluebell - kurcze szkoda.. ale moze faktycznie za wczesnie. Ja mialam podobne objawy do Twoich ale tez wydaje mi sie, ze nie mam sie co nastawiac. Piersi juz prawie nie bola, sluzu malo, od kawy mnie wcale nie odpycha.. zmeczona jestem, wczoraj o 20:00 juz bylam w lozku ale ja zawsze polzywa chodze. Termin @ mam w srode ale pewnie tez nie wytrzymam i poniedzialek potestuje...

Gość Ewelina2605
Blubella moze za szybko zrobilas test z temp tez roznie bywa.oj chcialabym zeby Ci sie udalo bo wiem jak to jest czekac

Gość caroline29
Dziewczyny bądźmy dobrej myśli. Becik29 ale wkladka jest czysta wiec tego nie można nazwać plamieniami . Tylko na papierze zostaje taki śluz z bratem bo czerwone ani różowe to napewni nie jest. Becik a jak u ciebie?

Gość gośćLisa
Dziewczyny z tymi testami to różnie bywa. moja znajoma zrobiła test w terminie @, albo nawet po i wyszedł negatywny, a jednak jest w ciąży :) Ja się wczoraj nakręciłam, bo rano jak się obudziłam to czułam kłucie po prawej stronie i takie ciągnięcie u dołu brzucha. Jakiś czas się to utrzymywało. Dzisiaj już jest normalnie. Pierwsze co pomyślałam wczoraj, że to ciąża, a zaraz potem, że może to oznaka owulacji, bo to był 17dc. Ja mam zwykle 28 dniowe cykle, ale ostatnie dwa miały po 31 dni. Tylko chodzi o to, że wcześniej nie miałam czegoś takiego gdy była owulacja. w ogóle ja nie mam żadnych boleści związanych z owulacją czy zbliżającą się @ dlatego mnie to zastanowiło :) no nic. pozostaje czekanie :)

Gość Ewelina2605
Gosc lisa ja kiedys tez nic nie czulam owulacji ani @ jak przychodzila tylko wiedzialam kiedy sie spodziewac i byla a teraz co miesiac wszystko mnie pobolewa ciagnie masakra jakas nie wiem przrciez czuje to to jak moge sobie to wkrecac.ale dzis chyba dostane france @ bo juz mnie brzuch zaczyna pobolewac

Gość Ewelina2605
Gosc lisa ja kiedys tez nic nie czulam owulacji ani @ jak przychodzila tylko wiedzialam kiedy sie spodziewac i byla a teraz co miesiac wszystko mnie pobolewa ciagnie masakra jakas nie wiem przrciez czuje to to jak moge sobie to wkrecac.ale dzis chyba dostane france @ bo juz mnie brzuch zaczyna pobolewac

Gość Ewelina2605
I dostalam @ koncze narazie starania