Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćwystraszona

Wychodzenie z ciała DWA

Polecane posty

Gość As28
Ja już też zmykam spać, bo po zmianie czasu synek mi wstaje o 7.30, a przez zimę spał do 8.00-9.00 Coś mu zegar bardzo przyspieszył, a ja się bardziej nie wysypiam :/ Hehgość pytał o wiek synka to tak w przybliżeniu podam, że ma ponad 34 miesiące ;)

Gość As28
Dobranoc i kolorowych snów :)

Gość to ja od kota
Dzień dobry milym ludkom :)

Gość As28
Miłego dnia :)

Gość to ja od kota
I znow same ;) widzisz jak to jest z panami As ;)

Gość to ja od kota
Witaj Modelko :) dawno cie nie bylo

Gość As28
Widać wiosenny weekend na temacie - cieplej na dworze, to mniej osób tutaj. Dobranoc Kochani :)

Gość To ja od kota
Dzien dobry wszystkim milym ludkom z tematu. Zostały te co nie wychodza z ciala ;)

Gość to ja od kota
wy jeszcze żyjecie. a kysz a kysz. Do kosza z tym tematem.

Gość To ja od kota
11:02 podszyw !!!!!!!!!! Wynocha chamie !

Gość As28
Dobry wieczór Temat nam się zastał :/ Mam nadzieję, że się znów rozwinie, bo ten podszyw nam trochę osób przepłoszył.

Gość to ja od kota
Witaj As, tylko siebie mamy :) jak cos bedzie cie trapic to napisz tutaj , ja mam zapisany ten temat . Wiesz, kilka razy zglaszalam post podszywa do skasowania ale nie skasowali, nie wiem czemu. Moze cos zle to zglaszam. Ty zglosilas i odrazu wykasowali . Milej nocy ci zycze i milych snow :)

Gość gość
Na wzajem Kiciu kochana :) Może jeszcze temat ruszy, gdy się Wystraszona odezwie. Są pierwsze ciepłe dni to rzadziej ludzie siedzą na d****h w domu tylko zaczynają się spacery, wypady na działki, ogródki, grille itp. Jeszcze się znów rozkręcimy. Ja też teraz zaczynam częstsze spacerowanie, a jeszcze mam ogrom zajęć domowych i nie mam czasu i siły aby pisać późną nocą. Dobranoc :)

Gość to ja od kota
Witam ludkow :)

Gość As28
Oj coś nam ludzie powychodzili i nie wrócili ;) Jeszcze takiego zastoju tu nie było, aż się przykro robi. Lubiłam tą wymianę poglądów na kulturalnym poziomie, bo rzadko się taki temat trafia.

Gość To ja od kota
Witaj As :):) tak to jest z tematami ze szybko sie koncza. Widze ze najdłużej trwają tematy o zmniejszeniu zoladka, o alkoholizmie, in vitro i takie inne. A normalne fajne tematy szybko sie koncza. Ciekawe ile my tu bedziemy ;)

Gość As28
Przetrzymamy jeszcze trochę. Jestem ciekawa co u naszej maturzystki słychać i czy te stany związane z wychodzeniem z ciała podczas snu nie nasilają się podczas stresu. Dobranoc :)

Gość to ja od kota
Witaj As :) calkiem mozliwe ze stres jest wyzwalaczem tego stanu. U niektorych stres wywoluje rozne dolegliwości, ale stresu nie da sie wyeliminować. Milego dnia As zycze tobie i synkowi. Mamy ladna pogode, chociaz nie wiem jak u ciebie, ale u mnie świeci slonce. Oprocz slonca widze ze jest wiatr silny ,czego nie lubie. Nie cierpie gdy wiatr trzepie we mnie gdy gdzies ide. Moze byc wszystko: deszcz snieg mroz ale wiatru silnego nie znoszę. Jak bedziesz mogla pisz As, moze inni tez wejdą i autorka :):)

Gość gość
Witaj :) Teraz rzadkością jest u mnie czas wolny, bo gdy jest tak ciepło to częściej jestem na długich spacerach lub na huśtawkach. U mnie już trzeci dzień jest cieplutko i słonecznie - 100% wiosna w rozkwicie :D Miłego dnia ;)

Gość As28
Znowu mi podpis wcięło z porannego postu :/

Gość gość
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Gość gość
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Gość As28
Znowu strona wisi :/

Gość gość
Popychu, popychu, popychuuuu. I już :D

Gość As28
Chyba będę musiała sobie z chomika ściągnąć książkę o której wcześniej pisałam, bo artykuł mnie zainteresował z czysto empirycznej strony. Brakuje mi Hehgościa i Nostradamusa do rozmowy na temat z praktycznego punktu widzenia.

Gość As28
Miłego dnia :)

Gość gość
Maturzystka to prowokacja

Gość Hehgość
As28 Bywa że zaczyna się temat rozpoznawać z czysto empirycznej strony a kończy w pełnym już uwikłaniu :-) UWAZAJ! Ale kiedy przeczytasz te materiały, oczywiście ustosunkujemy się do Twoich przemyśleń ;-) x Duże to Twoje dziecię! Sądziłem, że ma zaledwie kilka miesięcy skoro tak daje w kość :-) x To ja od kota Muszę popróbować z herbatą miętową :-) Od kocimiętki w każdym razie ucieka :-) A skąd pobrałaś kotka?

Gość to ja od kota
Witajcie , dopiero teraz wzielam sie za odpoczywanie ;) caly dzien mialam mnostwo pracy w pracy to nie zagladalam do tematu :) kotka to bardzo dluga historia i dosc niecodzienna, chcialabym opowiedziec ale jak opowiem to odrazu moglby mnie ktos skojarzyc ;) powiem tylko ze adoptowana od strasznego alergika ;) jest okropnie wybredna do jedzenia ale jest bardzo czysta, nigdy nie nabrudzi w domu a jak w kuwetce cos jej sie nie spodoba to robi siusiu do wanny a kupe przy sedesie ;) mialam kolezanke ktorej kotka robila potrzeby do kibelka, stawała na desce i siup do prosto do dziurki ;) hehe, milego wieczoru kochani , nie odchodzcie z tematu :) badzcie wszyscy