Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ailukka

...

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj widać nie ma w tym kraju nic więcej do roboty niż tylko śledzić poczynania psychopatów i się tym ekscytować smutas.gif x to tylko jakies debilki :( bo nikt przy zdrowych zmyslach nie zachwyca sie brutalnym morderca.

Gość gość
Dziewczyny, udzielajcie sie..temat jest bardzo ciekawy,czytam go jako osoba postronna i uwazam, ze jak na to forum i na taki temat pojawiło sie baardzo malo hejtow..

a czy ja powiedzialam ze jestem normalna? Nie. Wiec skoncz pieprzyc od rzeczy..bo tym i tak nic nie wskorasz.

Gość gość
Yennefffer dziś Skoncz. Myslisz ze coś tym wskorasz? :v gość dziś x a co ty wskorasz ? och...ach...takie oczy ...och...ach...taki niewinny :( falszywie oskarzony bo przeciez sie pogubil :(przeciez musial sie doskonalic, bo przeciez jedzenie miesa kurczaka czy miesa czlowieka niczym sie nie rozni .

Gość gość
Yennefffer dziś a czy ja powiedzialam ze jestem normalna? Nie. Wiec skoncz pieprzyc od rzeczy..bo tym i tak nic nie wskorasz. x a czy ja powiedzialem ze ty jestes normalna?Nie. i pieprz sobie dalej od rzeczy :D

Dziewczyny udzielajcie sie...prosze. Smutno jest strasznie bez Was...bardzo sie z Wami zżylam :(

Gość gość
Chory temat, chore kobiety. Dla tego faceta czapa się należy, świat będzie lepszym miejscem bez niego.

Gość gość
Yennefffer dziś no bo sie niczym nie rozni idioto. My tez zwierzetami jestesmy.. x ty pewnie nie odrozniasz sie od szczura lub karalucha :P moze bedziesz miala to szczescie,ze cie jakis psychol upoluje :D

Gość gość
Yennefffer nie wiem, adoptuj psa, wyjdź gdzieś z koleżanką, znajdź hobby, cokolwiek. Przesiadywanie na tym wątku nie jest dla Ciebie dobre.

Gość gość
Yennefffer dziś Skoncz pieprzyc i mowic rzeczy z du/py wyjęte. I tak to nic nie da. x a ty sobie dalej pieprz rzeczy z du/py wyjete :P moze cos ci to da :D nie wiem co :(

Gość gość
Dwie tezy mam, albo troll co uważam że bardziej prawdopodobne, albo jeszcze bardzo młoda dziewczyna, strzelam że mniej niż 18 lat., wtedy ma się takie durne uwielbienie do celebrytów, aktorów czy innych.

Gość gość
a ty sobie dalej pieprz rzeczy z du/py wyjete :P moze cos ci to da :P nie wiem co :(

Gość helenadddd
:D

Daj sobie spokój anonimku...mam 19 lat. Kazdy ma prawo w kims sie zauroczyc niezależnie od wieku.

Gość gość
gość dziś Dwie tezy mam, albo troll co uważam że bardziej prawdopodobne, albo jeszcze bardzo młoda dziewczyna, strzelam że mniej niż 18 lat., wtedy ma się takie durne uwielbienie do celebrytów, aktorów czy innych. x takie durne uwielbienie do celebrytow,aktorow nie jest niczym zlym,ale zachwycanie sie brutalnym morderca jest brakiem szacunku dla ofiary,jej rodzicow i bliskich.

Gość gość
No czyli trafione-zatopione.Kiedyś, za kilka lat jak ROZUM przyjdzie to będzie ci głupio, może nawet wstyd za to co pisałaś.Gorzej jak rozum nie przyjdzie;p

Jest mi strasznie smutno...tak bym chciala zeby bylo tak jak na początku..zeby dziewczyny sie udzielaly

Gość gość
A ja bym chcial zebys sie z tego smutku zesrala :P moze ci wtedy troche ulzy :D

Gość gość
Oko za oko, ząb za ząb ..... to jedyna kara za morderstwo , wszystkie inne to kpina z rodzin ofiar i podatników , zmuszanych opłacać wieloletnią egzystencję oprawcom swoich bliskich .

Girls,no udzielajcie sie... Miejcie gdzies tych hejterow i znow sie wypowiadajcie,wymieniajcie sie zdjeciami K itp... :/ bo ten wątek umiera..

Gość gość
Hejterzy w********ac... I tak nic nie wskóracie tą zalosną prowokacją.

Gość gość
ty tez umierasz :( mozg juz zamulony,martwy,rozumu brak:(