ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 Btw. Słyszałyście, że rodzina K. ma jakaś leśniczówkę w gminie Oborniki Wlkp? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 23, 2016 Skąd wiesz ius? Btw, chciałabym sie Ciebie cos spytać ale nie tutaj na forum publicznym... Mogłabyś napisać na mojego maila? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 Kiedyś czytałam. Gdy wydano list gończy i ENA to właśnie szukali go w domu w Poznaniu i w leśniczowce rodziny K. w gminie Oborniki Wlkp. Nie podam teraz źródła, bo to było dawno. Napisałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 23, 2016 Ok, zaraz Ci wszystko napisze bo teraz biegam sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 23, 2016 Jasne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 23, 2016 Napisałam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Pfff... Nawet hejterow juz tu nie ma ;_; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 Jestem,ale mało czasu mam na ''głupoty''... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Ciekawe co robi Kajtas... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 Chciałabym Go kiedyś chociaż na chwilę móc zobaczyć,ciekawe czy w rzeczywistości też takie ciacho z Niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Napewno w realu jest z niego jeszcze większe ciacho ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 Yennefffer Mogę zapytać ile masz lat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 Dzięki za odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Dziewczyny, Wy tez umieracie z powodu braku newsow o K...? :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 24, 2016 No tak XD Wielokrotnie było o tym mówione. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 Czasami zdarza się,że jakiś dziennikarz przeprowadza rozmowę(wywiad)z ludźmi przebywającymi w więzieniu,może w tym przypadku też ktos kiedyś wpadnie na taki pomysł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Wątpie ze tak bedzie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 http://wiadomosci.onet.pl/warszawa/sad-zarzadzil-obserwacje-psychiatryczna-kajetana-p/ll40bq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Mowili o K w tvn24 xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 http://www.fakt.pl/warszawa/wiemy-gdzie-spedzi-swieta-kajetan-p-,artykuly,620676.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Szkoda ze redivy sie nie udziela xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 24, 2016 Spokojnie. Jestem cały czas.;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redivy 0 Napisano Marzec 24, 2016 Ius, odpisze Ci na poczcie wieczorem. To tak przy okazji bo od rana mam tyle na głowie ze nie mam czasu dosłownie na nic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Jak czytam te komentarze na onecie to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 :v Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Yennefffer 0 Napisano Marzec 24, 2016 Dlaczego sie nie udzielacie? Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 24, 2016 Mnie jest strasznie smutno z powodu braku niusów. Ooo taki wywiad to byłoby coś. Usłyszeć jak się wypowiada, jak ma głos, jakie słownictwo. Też bardzo chciałabym go zobaczyć ;) P.S.Wiecie, że Kajtas pracował jako kelner w pizzerii w Nysie?? K. podający pizze-ach, rozmarzyłam się.. Redivy, ok :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ius 0 Napisano Marzec 24, 2016 W ogóle byłam dziś na zakupach i jak wracałam samochodem wieczorem to cały czas slychalam "Charlie, Charlie" i wyobrażałam sobie K. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 24, 2016 Tylko czlowieka ograniczonego moga interesowac losy ludzi pokroju Kajatan P. I im podobni . Moze jeszcze zrobisz z niego niewinnego, pokrzywdzonego celibryte? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach