Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ailukka

...

Polecane posty

Gość gość
Te linki nie wchodzą, ale na te stronie e-timberland.pl znajdziecie te ciuchy

Gość gość
Linki nie Wchodzą yenefer

Gość gość
Kurde ja jestem na telefonie i mi link nie wchdka bo chyba gdzieś sa spacje ?! A na tel nie widzę spacji

Gość gość
gość dziś Szkoda,ze żaden opiekun uczelni z ramienia "Spółdzielni Ucho" twórczości Kajetana Poznańskiego nie zauważył, i po potwierdzeniu jego fascynacji kanibalizmem (bo wierszyk nie był jedynym jej objawem) nie kazał parę razy zatrzymać go na 48 i sypnąć po 50 pał na nery, celem wyprostowania jego odmiennych stanów świadomości. Po 3 - 4 dublach niemal na pewno by się powiodło - Kajetan Poznański zamiast rozważać kwestię doskonałości skupiłby się na opanowaniu sztuki noszenia pampersów - i Katarzyna J. dalej cieszyłaby się życiem. x tej yennefffer i tym wszystkim tutaj "zuroczonym" tez by sie taka "kuracja" nalezala :D

Gość gość
Ok znalazłam szara koszulkę ale linki mi nie wchodzą :( Możecie jakoś wkleić inaczej te spodnie? A pasek ten jego i buty znaleźliście?

Gość gość
Każdemu psychopacie takiemu jak Poznański chodzi o rozgłos. On chciał sławy, chciał by o nim mówiono. I udało mu się.

Gość gość
Najciemniej pod latarnią. Mamuśka prokurator też powinna być sądzona za tuszowanie śladów poprzednich zbrodni swojego synalka.

Gość gość
Cos mi sie wydaje, ze w sprawie Kajetana i jego rodziny wyjda jeszcze rzeczy, o ktorych malo komu sie snilo,zobaczymy...

Gość gość
gość dziś Każdemu psychopacie takiemu jak Poznański chodzi o rozgłos. On chciał sławy, chciał by o nim mówiono. I udało mu się. x a no udalo sie,teraz patologia bedzie nawet kupowac ubrania, takie,jakie nosil morderca :(zalosne

Gość gość
Z zimną krwią zamordował młodą kobietę, a sam się ukrywal chroniąc swoje życie. Takie wszy powinny być usuwane ze społeczeństwa.

Gość virriel
Tak , tak gościu 16:52 napewno ....przy ogromnym wsparciu faktu , superekspresu i ogromnej uciesze gawiedzi okaze sie juz zaraz niebawem ze jego ojciec jest alkoholiczką matka pedofilem a on zjadał żywcem dzieci i zwierzęta . Będzie szoł jak z mamą Madzi . Ale wy to wiecie,przecież wszyscy na to czekacie

Gość gość
Na zdjęciu z monitoringu facet wygląda jak schizofrenik w trakcie napadu choroby.

Gość gość
Jeśli to seryjny morderca, zrobił się zuchwały. Niewykryty od dłuższego czasu (+ możliwe, że przy pomocy matki - pani prokurator) stał się mniej ostrożny. Niejeden już tak wpadł. Lub - zwyczajnie się wkurzył, że od dłuższego czasu nikt się nim nie interesuje. On tu morduje, a sława gdzie? (przypominam, że w wierszach zachwycał się Hannibalem Lecterem, a morderstwo gloryfikował). Jest człowiekiem wykształconym, więc zrobił to specjalnie, żeby wreszcie ściągnąć na siebie uwagę, czegóż więcej może chcieć psychopata?

ale tak to zgadzam sie z tym ze K popelniając tą zbrodnie chcial zwrocic uwage swoich rodzicow. Dzieci sędziów,prokuratorów i policjantow maja trudne dziecinstwo. Rodzice ciagle boja się o bezpieczenstwo najbliższych i ubezwłasnowolniają ich. Maja bardzo malo czasu dla rodziny ze względu na sprawy zawodowe. Nie rozumiem, dlaczego pozycja zawodowa ma dla rodzicow większe znaczenie niż wlasne dziecko…

Może matka K lub ojciec zbyt duzo wymagali od syna. Powtarzali-musisz być kims,musisz znaczyc wiecej niż swinia czy komar,jestes przeciez czowiekiem,jestes synem rodzicow z pozycja Xd ta zbrodnia była zemstą na rodzicach za jakies doznane krzywdy z ich strony w sferze emocji.

Gość gość
Może rzeczywiście jest tak dużym psychopatą, że pobudza go taka „zabawa” w kotka i myszkę. Im bardziej ryzykowne, tym bardziej przyciągające.

Super...chcialam z Tobą normalnie podyskutowac a Ty mnie ignorujesz. Z takim podejsciem dalego nie zajdziesz.