Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nieodpowiedzialnosc szwagierki

Polecane posty

Gość gość
Tu autorka-luzik,laski,to prowo:-D

Gość gość
To ja tropię trole, ale kóraś chciała też tropić i jest nas już kilka.W tym watku dopiero teraz napisałam, to ja jestem prekursorką pisania ,że dany temat napisała jedna i ta sama osoba.

Gość gość
18:10 mam dla ciebie propozycję, idź się czegoś poucz albo się rozwijaj jakoś bo ja po całym dniu nauki tu weszłam i sie dowiaduje ze caly czas tu siedzisz i tropisz "trolle".... nołlajfie...

Gość gość
Autorko, skąd wiesz, że to córka szwagierki złapała te wszy w szkole i że odwszawiali ją raz? Nalpisałaś przecież, że oni nic Ci nie powiedzieli. Kto Ci zatem o tym powiedział?

Gość gość
Autorko, możesz odpowiedzieć na pytanie?

Gość gość
autorka nie może odpowiedzieć bo to trollica a kolejny przez trolla temat założony to podpucha, żeby gownoburze wywołać

Gość gość
Nawet jesli to podpucha to jaka ja miałam sytuacje. Przychodzi do mojej corki jej koleżanka i trzepie sie po głowie. Pytam co ona tak sie drapie a ona ze mama myśli ze ona ma wszy ale nie miała czasu jej sprawdzic głowy. No to mowie sprawdze zobaczę. No i co? Patrzę a ona cały łeb pogryziony a wsza na wszy lata. Wściekałam sie na maksa, bo babka podejrzewała ze jej dzieciak moze mieć wszy ale po co sprawdzic? Lepiej wysłać niech reszta dzieciarni sie zarazi. Zj***lam na czym świat stoi. Jeszcze corce bym wyczyściła glowe a sobie? Sobie sama chyba bym nie sprawdziła, a nie mam nikogo bliskiego kto by mi sprawdził glowe w razie czego. I co obcego miałabym prosić i byc pozniej na językach? Ludzie sa nieodpowiedzialni.

Gość gość
No właśnie dziwny ten temat jest. Najpierw pisze, że nic jej nie powiedzieli, a pozniej nagle wszystko wie, gdzie tama złapała i ze się słabo odwszawiali. To skąd autorka to może wiedziec. Zmyślone jak nic!

Gość gość
moja siostra tak przyjechala ze swoim dzieckiem. nic dodac nic ujac glupote. moj synek mial 8 miesiecy. bog zaplac za takich gosci idiotów.

Gość gość
Jeszcze dziecko jak ma krotkie włosy to pol biedy. A ja z corka? Oboje długie, gęste włosy. Chyba by mi miesiac zajęło czyszczenie głów. Ludzie sa naprawde niepoważni.

Gość gość
Tu autorka. Niestety to nie prowo chociaz bardzo bym chciala. Poprzednie wpisy nie sa moje. Moj byl o tym, ze swieta beda u tesciow. Co do pytania to nic nie powiedzieli o wszach podczas spotkania (czyli 2 dni po odwszawieniu). Temat wyszedl dopiero gdy wykrylam wszy (wtedy nawet nie wiedzialam ze siostrzenica miala wszy). Maz zadzwonil do siostry a ta przyznala, ze oni mieli. Zadzwonilam do niej, wypytalam o szczegoly no i wyszlo, ze to 2 dni przed naszym ostatnim spotkaniem ale jak juz wspomnialam uznali, ze to nie problem no bo sie odwszawili 2 dni wczesniej. Serio mam co robic, nie musze wymyslac historii na kafe. Wiem, ze az niewiarygodne ale ja tez sie zalamalam po rozmowie z nia i nie moglam uwierzyc, ze zachowali sie tak nieodpowiedzialnie :(

Gość gość
PS. Moj ostatni wpis byl o 16:43. To info dla tropicieli trolli :/

Gość gość
Przestań już sama ze sobą pisać w końcu, bo cię przyłapałam. Przegrałaś hehe :P

Gość gość
20:47 Ty naprawdę masz cos z głową. Moglabym Ci nawet wyslac zdjecie mojego zafarbowanego łba ale po co ja Ci sie tlumacze? Wklej mi prosze tylko link do tematu, ktory podobno jeszcze zalozylam? Rzadko zakladam jakikolwiek temat na kafe a dzisiaj tylko i wylacznie ten.

Gość gość
No to już rozumiem, współczuję autorko. Ja kiedyś miałam wszy jako dziecko, moja mama też nigdy nie wiedziała jak to wygląda, a okazało się, że złapałam na koloniach. Później się akurat rozwinęły podczas naszego rodzimego wyjazdu nad morze. Mega trauma to dla mnie była. Do dziś pamiętam to jako jedno z najgorszych wspomnień z dzieciństwa. Okropność. Na Twoim miejscu nie chciałabym oglądać tej kobiety już nigdy.