Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

NEOSINE podawałyscie znacie ten syrop

Polecane posty

Gość gość

Ja ostatnio kupiłam w aptece ten syrop przeciwirusowy i jestem zadowolona . Tylko nie wiem jakie posiada skutki uboczne . Małemu katar i kaszel minłą po dwóch dniach i dwa dni podawałm jeszcze po ustaniu objawów . Znacie > co powiecie w tym temacie >

Gość gość
Znam ale w tabletkach . Poleciła mi farmaceuta bardzo dobry lek .

Gość gość
Stosowaliśmy tego sporo, dobry na wirusy, a podawany regularnie w małych dawkach dziala uodparniająco. Zawsze mam w apteczce.

Gość gość
Moja coreczka dosc czesto bierze ten syropek i brala gdy byl jeszcze na recepte. Pomaga, wirusy nie rozwijaja sie dalej, a musze przyznac ze chorowala na potege. Nie zauwazylam zadnych skutkow ubocznych. Brala tez rownie skuteczny zamiennik groprinosin. Aha, mi w szpitalu jak z nia lezalam mowili ze podczas stosowania tego syropku nie podawac witaminy C.

Gość gość
Jest jeszcze zamiennik zamiennika, nazywa się eloprine bodajże. Kosztuje 16zł jest tylko syrop dla dzieci. Skład ten sam.

My neosine mieliśmy tylko raz zapisany i w zasadzie tak na próbę wzięliśmy, ale nie zauważyłam jakiejś zmiany. Kaszel ustał po regularnym braniu Flavamedu. Cała wydzielina zeszła i nie było żadnych komplikacji. Na noc podawaliśmy też PlantagoPharm Plus, z melisą i prawoślazem, to nam też bardzo dużo dało. Przede wszystkim Maluch się wysypiał i dzięki temu szybciej zdrowiał. Prawoślaz też dobrze podziałał na gardło, bo żadna angina, ani chrypka się nas nie czepiła :)