ania609 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 mam nadzieje ze bedzie dobrze...że nam wszystkim sie uda...juz mnie to męczy..;( nie mogę sie denerwować ale jak tu się nie denerwować jakto życie jest takie poje...ne :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Mandy11 przykro mi :( i co teraz? Myślicie o in-vitro? Bo wiesz PiS rządzi wiec nie wiele czasu zostało....nie zdziwi mnie jak od lipca wszystko wstrzymają :\ Lalika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 mandy... :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
catarina99 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 beta 28,2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sylwia_159 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Catarina! :)) gratuluje :)) w koncu sie udalo :)) Mnie udal sie 2 transfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 ide spac ..dobrej nocy kochane :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mandy11 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Dzięki Dziewczyny... Lalika na pewno będziemy próbować.. Zobaczymy na ile nam PiS na to pozwoli... Catarina :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sil_sb 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Mandy tulę mocno Caratina - z***b... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 ooo catrina super gratulacje :) juro powtarzasz bete? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 6, 2016 Aniu ostatnio sie dowiedziałam ze mają teraz dużo ciąż za pierwszym razem także nie stresuj sie, nic innego nam nie zostało jak być dobrej myśli. Tym bardziej, ze jestem przekonana, ze uda ci sie stymulacja, będziesz miała mrozami i jak nie za 1 to za drugim transferem sie uda. Nie panikuj :) każda chce zajść za 1 razem, ale nawet naturalnie cieżko zaciążyć w 1 cyklu, a szanse są podobne jak przy in vitro. Głowa do góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek85 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 catarina. .. :-* super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiurek86 Napisano Kwiecień 6, 2016 Gratulacje Catarina! Super wieści, mowię Wam, to ta wiosna :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ania609 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 dziekuje Kasiurek :* musi mi sie udac za pierwszym raze bo nie mamy pieniedzy na kolejne podejscia ...trzymajcie sie dziekuje wam za wsparcie :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baska1988 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Catarina bardzo sie ciesze i trzymam kciuki za piekny przyrost. Smutasku ja mialam krwawienia o 5-6 dpt zawsze rano czasami takie skrzepy az byly ochyda a jednak jedno malenstwo ze mna zostalo. Aniu mi sie rez udalo za pierwszym razem tak wiec glowa do gory :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewela2421 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Ania życzę ci oby wam sie udalo za 1 razem... Stres i nerwy będziesz miec na pewno duzo większe..... Powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
linkaa28 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Catarina super:) trzymam kciuki za ładny przyrost!! bardzo się cieszę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grania11 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 u mnie się udał 2 transfer ale z 1 stymuacji. Iwci też tak się udało z mrożaków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
anies30 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 ale super Catarina :) takie info dają power :) Mandy, popraw koronę i do przodu.... Aniu, będzie dobrze, uda się bo wszystkie na to zasługujemy, tylko jedne wcześniej drugie później... a ja się jeszcze zastanawiam, bo skoro mamy 2+1 i będą mrożone jajca, to po rozmrożeniu się liczy jako tez pierwszy raz czy musze jeszcze osobno kriotransfer zapłacić :( ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Catarina :) życzę teraz pięknego przyrostu :) Lalika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arwena8 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Catarina no to jeszcze tu pogratuluje normalnie mam mega zaciesz od odczytania sms. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 catarina, oby teraz pięknie rosła beta i zarodki ładnie się rozwijały :) dorciak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwcia10 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Ania nie stresuj sie bo jest kilka dziewczyn ktorym udało sie tutaj za pierwszym razem. Malinka, Catarina, Fif, Malisia z pierwszym dzieckiem bo teraz o drugie musi dluzej walczyc, Fifaszek, Hope udsly sie dwa transwery ale za kazdym razem beta jej spadla:( pewnie jeszcze kogos pominelam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
iwcia10 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Malami co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Anies kriotransfer kosztuje 1000 zl,mimo programu 2+1 za krio placisz 1000 jesli masz mrozaki a pierwszy swiezy sie nie uda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Tasia1989 Napisano Kwiecień 6, 2016 Mnie pani na recepcji powiedziała ze crio kosztuje 800 zł i liczy sie jako pierwsze podejście czyli albo płacisz 800 zł albo podchodzisz do drugiej próby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arwena8 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Sil co suplementowalas przed,stymulacja? UCiebie teraz mega progres. Ja jestem przed kolejna stym pierwsza npunkcja odwolana bo E nie rosl mimo wielu pecherzykow. Mendy przykro mi trzeba dzialac dalej Ania 609 wierzymy i Ty tez musisz tylko nie nakrecaj sie za bardzo bo to stres nie potrzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Mnie dr M mowil,ze 1000 ;-/ Gdybym z pierwszej stymulacji miala mrozaki to placilabym 1000,a ze nie mialam,musialam podejsc do drugiej stymulacji... Moze podal 1000 z lekami?,nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HOPE83 0 Napisano Kwiecień 6, 2016 Catrina super gratuluję - zmiana dobrze Ci zrobiła :) do 3 razy sztuka, więc po prostu musiało się udać :) Mandy przykro mi, ale inseminacja rzadko się udaje niestety :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 W cenniku GynC jest napisane Kriotransfer 1000 a 800 embriotransfer. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 6, 2016 Ania mnie tez sie udało za pierwszym razem dwa lata temu.... I teraz za drugim tez..... Za tydzien sie okaże czy sa dwa serduszka czy jedno bo dr sam nie był przekonany czy dobrze widzi, wiec na karcie ciazy narazie mi nie zaznaczył czy ciąża pojedyncza czy bliźniacza. Catarina hip hip hurrrrrrra!!!! Teraz trzymamy kciuki za piękne przyrosty. Jupi!!!! Nika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach