Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

40 lat temu standardem bylo ze kobieta w dniu slubu byla dziewica

Polecane posty

Gość gość

A teraz nie dosc ze nie sa to jeszcze kwiatkow wymagaja!

Gość gość
czy Ty jestes prawiczkiem hipokryto?

Gość gość
piekne czasy

Gość gość
To nieprawda że tak pięknie było. Ale kwiatki panowie czasami dawali, szczególnie 8 marca.

Gość gość
Z dwojga złego teraz jednak jest lepiej.

Gość gość
A kto Ci naopowiadał takich bajek? Prawda jest taka, że rodziło się wtedy bardzo dużo,, wczesniakow", no i nikt nie pozwalał sobie na legalne związki bez ślubu. Teraz te kobiety mają po 60 lat, prawie zerowe zainteresowanie mężczyzn i nagle zaczynają robić z siebie święte, bo bliżej im do kościoła, niż do gr******* jak gołąbeczki. No i co powiedzieć wnukom? Że babcia aż taka święta nie była. Śmieszą mnie zawsze takie osoby. Za młodu różnie bywało, a teraz ostoja moralności lokalnego społeczeństwa.

Gość gość
40 lat temu to akurat panowała moda na strzelenie sobie dzidziusia i szybki ślub. Sporo moich koleżanek licealnych tak powychodziło za mąż. Co więcej, nikt nie robił z tego kolosalnej afery takiej, jak dzisiejsi psychopaci "czystości". Wszystkie znane mi małżeństwa tak zawarte, trwają do dziś. Żałuję, że byłam wtedy taka cnotliwa.

Gość gość
moja ciotka 40 lat temu dokonała aborcji, bo nie chciała drugiego dzieciaka :D z koleżankami ćpała, piła, tańczyła w sukieneckach... kiedyś też się żyło :)

Gość gość
polki to wiedza jak uslugiwac facetowi ale jak penisa ssac nie wiedza niestety 999 www.youtube.com/watch?v=n08-SNPvLKk

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona