Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać że facet chce tylko zaliczyć kobietę

Polecane posty

Gość gość

Wpisujcie wskazówki drodzy panowie ale tez i panie aby mniej było rozczarowań i łatwiej namierzyć drani.

Gość gość
nie prawiczek, ten co gada o seksie, komplementuje twój biust i tyłek

Gość gość
1. mówi, ze chce tylko zaliczyć 2. ma rodzinę 3. gada tylko o sexie

Gość gość
Po tym że ty się angażujesz a on jest nadal wycofany i ciegle ci go mało- wasz związek wcale się nie rozwija

Gość gość
stara się na początku udając jaki słodki a potem jak dostanie seks to traci z tobą kontakt

Gość gość
współczesne kobiety chcą seksu bez zobowiązań przecież

Gość gość
Po czym poznać, że facet chce tylko zaliczyć? W większości przypadków to proste - oddycha.

Gość gość
Szkoda, że nie ma rad, jak to poznać na początku, bo mnie właśnie coś takiego spotkało. Facet był fantastyczny, poszliśmy do łóżka. Było tak fajnie, że spędziliśmy tam chyba ze 20 godzin i...cisza. Nie zdziwię się, jeśli go więcej nie zobaczę.

Gość gość
dziś 1. albo sex był słaby lub miałas do czegos opory 2. chciał tylko zaliczy ci to zrobił, skoro sie nie odzywa..tylko po to byłas mu potrzebna. A komplementy itp. maja zachecic nas do oddania sie ... raczej 2. kazdy kto sie pozniej nie odzywa chciał tylko zaliczyc...po czym poznac? moze jest zonaty? moze tylko gadał o sexie i o niczym wiecej?

Gość gość
Często gada o seksie i chce doprowadzić do sytuacji, w których można uprawiać seks juz na samym początku znajomości, np.na jedno z pierwszych spotkań zaprasza do siebie, zaprasza na noc itp. I jeśli przez kilka tygodni kobieta mu nie pozwoli na seks, on odpuszcza sobie znajomość, wycofuje się.

Gość gość
Tez tak miałam. Poznałam faceta, umówiliśmy się, po czym szybko dążył do seksu. Nie dostał to stracił zainteresowanie . odezwał się po miesiącu I niestety wyladowalismy w łóżku. Na drugi dzień chciał się jeszcze spotkać ale odmówiłambo gdyż nie miałam czasu. I od tej pory kontakt się urwał. Moje spostrzeżenia to to, że facet cały czas mówił o sobie, sprawiał wrażenie jakby nie chciał mnie poznać. Nie angażował się aby np zwyczajnie zadzwonić i pogadać. O seksie o dziwo nie wspominał. Ale ta relacja jakas dziwna była.

Gość gość
1.Jest słodki jak cukierek i ciągnie cie do łózka. Malo pyta o ciebie, o twoje sprawy, ciagle cie dotyka, caluje i mowi ze ma na ciebie ochote (albo cos w tym stylu). Nie pamieta o czym mowilas, nie interesuja go twoje opowiesci, czesto nie slucha. 2. Rozsadna dziewczyna nie pojdzie do lozka wczesniej niz po miesiacu randkowania. Jesli facet tak dlugo sie z toba spotyka, tylko po to zeby pogadac, to na pewno jest toba zainteresowany a nie tylko jak... w ciebie wetknac swojego wacka.

Gość gość z 8 05
Do gościa z 12,03: No właśnie wydawał się inny. Dość poważny, inteligentny, rozmowny. Po jakimś czasie przestałam zwracać uwagę na to, że jest sporo starszy i niezbyt przystojny. Deklarował chęć długiego związku, przynosił kwiaty. Wydawało się, że ideał. Myślałam nawet, żeby zadzwonić i powiedzieć kilka słów ale raz, że go to nie obejdzie a dwa, że pewnie nawet nie odbierze telefonu.

Gość gość
Po czym poznać że facet chce tylko zaliczyć kobietę? Wg mnie bardzo prosto jest to poznać. Najlepiej po smaku. Jak jest intensywny, mocny i wyrazisty to oznaka, że chce tylko zaliczyć. Jak smak jest raczej łagodny to oznaka, że facet myśli o dłuższym związku z kobietą. Chodzi o smak spermy:)

Gość gość
Stoi mu podczas spotkania, patrzy Ci w biust jak do niego mówisz, "przypadkowo" Cię maca lub szuka pretekstu, żeby Cię dotknąć.

Gość gość
Te rady powyżej są śmieszne bo facetowi stanie nawet jak dziewczyny przelecieć nie chcę. W biust to zagląda erotoman a dotknąć przypadkowo to chce każdy jak dziewczyna mu się podoba, zresztą to kobiety są mistrzyniami w dotykaniu niby przypadkiem ;) Poważnie to jest trudno gdy mężczyzna roztoczył cały swoj urok osobisty i dziewczyna wpadła po same uszy. Wtedy żadne sygnały ostrzegawcze nie docierają. Pierwszy sygnał to "jaki on jest wspaniały", gdzie on nie byl i co nie robił i jakie ma poważne stanowisko w firmie lub, że ma swoją firmę , oczywiście nie będzie się chwalił tylko tak nakieruje rozmowę aby móc zabłysnąć. Nie słucha choć udaję, że słucha. Na spotkaniach jest słodki, rozwowa jest super ale po cisza w eterze. Czesto odmawia lub przekłada spotkanie bo zajety pracą lub kolegami choc z tym różnie bywa bo czasem ktoś może naprawdę dużo pracować, zresztą wyczujesz wczesniej jak będzie opowiadał o swojej pracy. Ma dużo kumpelek czyt. przyjaciółek do seksu choć z tym też różnie bywa bo jak jedna lub dwie i to ze studiów to możliwe, że przyjaciółki prawdziwe. Pogardliwie wyraża się o kimś konkretnie lub o ludziach ( nieudacznikach,samotnych matkach, homoseksualistach, prawiczkach i innych dość kontrowersyjnych grupach ) jeżeli gardzi ludzmi to może gardzić Tobą ale jest slodki bo chce tego jednego ;)

Gość gość
''Te rady powyżej są śmieszne bo facetowi stanie nawet jak dziewczyny przelecieć nie chcę. '' Staje jak jest podniecony, a nie staje bo widzi kobietę. Zamiast na biologię chodziło się na piwo widzę.

Gość gość
Nie szuka związku ( choć to jest dość rzadkie ) ,jeszcze nie znalazł tej jedynej, typ samotnego samca alfa ,przystojny Lub dosc przystojny ,dobrze ubrany i szarmancki.

Gość gość
To, ze ktoś się podnieci to nie znaczy, ze już chce przelecieć a podniecic się można nawet samym widokiem lub nie chcącym czy przypadkowym dotykiem. W autobusie wszystkim staje jak jest tłok i facet przykleja się do damskiego tyleczka ;)

Gość gość
Jak nie staje na widok kobiety to znaczy,że gej.

Gość gość
No tak, ale staje jak się kobieta podoba. Nigdy nie stanie ot tak, mimowolnie. No chyba, że się jest w okresie dojrzewania. :D

Gość gość
Oparty biust o ramie, biodro lub pośladki bardzo blisko wtedy twarz nie jest ważna, wyobraźnia robi swoje i staję ale to nie znaczy, ze od razu ma się ochotę ja przelecieć. Co innego pomyśleć a co innego dążyć do tego.

Gość gość
Gdy mowi czesc.

Gość gość
Znasz jego przyjaciół, znajomych rodzinę tylko z opowieści, nigdy Cię nikomu nie przedstawił.

Gość gość
to kobiety są mistrzyniami w dotykaniu niby przypadkiem - no patrz, tylko raz w zyciu dotknęłam niby przypadkiem - ale to bardzo dawno temu i moj ex, a potem jakoś nie mialam juz tej nastoletniej smialości :D

Gość gość
2. Rozsadna dziewczyna nie pojdzie do lozka wczesniej niz po miesiacu randkowania. Jesli facet tak dlugo sie z toba spotyka, tylko po to zeby pogadac, to na pewno jest toba zainteresowany a nie tylko jak... w ciebie wetknac swojego wacka. x co do za bzdura z tym określaniem granic czasowych? dla ciebie po miesiącu jest ok. a inna może ci powiedziec, że potrzeba roku, bo po jednym miesiącu nie poznasz człowieka dogłębnie!

Gość gość
gość dziś zawsze i wszędzie są wyjątki ;)

Gość gość
no smieszne z tym miesiacem. jak sie spotykaja np. co 2 dni - to jest 15 spotkań. i co, tak siedziec i mielic jezorem po próznicy? :D każdy się chyba zanudzi.

Gość martkaa
Bzdura... Porzadna dziewczyna nie pójdzie do lozkaaz do ślubu. Ja czekałam i jestesmy bardzo szczęśliwi.

Gość gość
Zgadza się kobieta, która uprawia seks dla sportu z pierwszym lepszym nie ma żadnych zasad moralnych nie będzie ani dobrą żoną ani kochanką.