Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ReNew Kobylnica k. Słupska OPINIE

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ktoś z was robił sobie tutaj usta? Chodzi mi o ich powiększenie. Pozdrawiam

Gość gość
zabieg wykonuje przemiła pani doktor, więc można tutaj przyjść na powiększanie ust ja już byłam w tej klinice kilka razy i zawsze wychodzę zadowolona

Gość gość
pani doktor, to przemiła kobietka :) jestem zadowolona z zabiegów wykonanych w ReNew pozdrawiam :)

Gość gość
w sumie moim zdaniem to jedyne miejsce w Kobylnicy, w ogóle w okolicach Słupska, w którym można zdecydować się na specjalistyczne zabiegi kosmetyczne nie znam lepszej kliniki ani gabinetu kosmetycznego

Gość gość
mają podobno najlepszy sprzęt w żadnym miejsce w Słupsku nie ma lepszego no i nic dziwnego, że efekty są zabiegów pojawiają się w tym momencie tak szybko

Gość gość
no dobra, dobra, ale gdzie dokładne znajduje się ta klinika? ktoś mi może powiedzieć??

Gość gość
Głowna 43 dokładnie :) wiesz gdzie jest ta ulica?

Gość gość
słuchajcie, byłam w tej klinice po raz pierwszy i efekt mega... po zabiegu powiększania ust czuję się dobrze, wiem, że na większy efekt muszę poczekać kilka dni, ale z tego co widzę to będzie warto!

Gość gość
Na mnie duze wrażenie zrobił botox Ogólnie fajnie,że przyjmują tu tak wysokiej klasy specjaliści. :)

Gość gość
wszystkie wpisy z jednego IP. czego to właściciele nie wymyślą żeby się zareklamować u głupich bab :D 🖐️

Gość gość
kto pisze, ten pisze, konkurencja nie śpi :) nic dziwnego... w ReNew pracuje tak miła obsługa i tak dobre opinie mają w necie, że każdy by zazdrościł :) pozdrowionka

Gość gość
Mnie tez interesuje ten temat:)

Gość gość
Kto robił usta w słupsku?????lub okolicach

Gość gość
w ReNew robiłam sobie usta, powiększenie takie jak chciałam efekt wyszedł naturalny, zero skutków ubocznych polecam

Gość gość
Szok wszystkie wpisy w internecie na temat tej ,,kliniki” nie wiem czemu ale mam wrażenie ze są napisane przez jedna osobę, w bardzo podobnym stylu. Wszystko jest tak pięknie cukierkowo opisane że aż odechciało mi się tam pójść... Wole pojechać do Trojmiasta, przynajmniej mnie nie zemdli. Odmawiam wizytę w „instytucie” ;)