Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oddałam wózek od teściowej i jest kwas.

Polecane posty

Gość gość
Pierwszy raz napisalam w temacie szloro od ziemniakow

Gość gość
A ty gościu z 11:01 matką jesteś?

Gość gość
Jak mozna oddac prezent ? to tylko swiadczy o synowej co z niej za wredna małpa . Pewnie gdyby mamusia kupiał to by fruwała jaki cudny i super . Gdybym miała taka synowa to poprostu by nie istniała dla mnie .

Gość gość
A ty gościu z 11:01 matką jesteś?

Gość gość
gość dziś gość dziś PODAŁAM PRZYKŁAD!!! SKOŃCZONY DEBILU!!! że ktoś ma jakieś swoje priorytety nawet niech to będą przedmieścia z lasem, wertepami i podmokłymi trasami i chce stabilny wózek na szerokich kołach, a ktoś ci wciśnie leciutki stokke na tycich kółeczkach z pianki, bo ładniejszy, bo JEMU się taki widzi bardziej i wtedy też sie wkurzasz, bo nie jest on dla ciebie funkcjonalny! TAK LEPIEJ? Pojęłaś szmato niedo/je/bana? Dobra nie ważne. Rozje/bałaś kolejny temat na kafe możesz być z siebie dumna tępa kur/wo. x OMG co za poziom :)

Gość gość
gość dziś Czy autorka pisze coś o rodzaju wózka? Że nie nadaje się na teren? Co to za bzdury? Wyssane z palca problemy. x To był przykład niekumata osrusko, że ludzie czasem wciskaja nam niefunkcjonalne dla nas rzeczy zresztą zobacz dwa wpisy wyżej co pisze autorka o funkcjonalności tego wózka i zamknij już pysk!

Gość gość
dobra, szkoda gadać faktycznie temat się rozbił przez jakiegoś trolla

Gość gość
gość dziś Ale kulturkaoczko.gif ludzie pisza co mysla na podstawie swojego z0ycia i doswiadczen.... Tez dostalam pare rzeczy z d**y ale podziekowalam .... A pewnie omowilabym temat zwrotu z tesciowa pokazalabym co wybralam i dlaczego i ze kasa ze z wrotu tego pojdzie na te rzeczy i bedzie od dziadkow x mozna normalnie ? mozna ! ale pewnie autorka to keięzniczka na ziarnku grochu które własnie ja uwiera w mózdzek

Gość gość
"Nie miejcie do mnie pretensji, że umiem wprost powiedziec teściowej co mi się podoba, a co nie." Autorko ale w więszości my ciebie doskonale rozumiemy, udaje,z enie rozumie etatowy troll, który zawsz pisze odrwotnie niż reszta.Moż enie dajmy sobie rozwalac tematów i odlwajmy tą idiotkę, ona nic innego chyba w żyiu nie am do roboty jak pisać brednie na kafe, nie dajmy rozwalać tematów, przecież mozemy sobie normalnie gadac, a idotkę olewać. Mnie też tak chcieli uszczęśłiwaiać, ale ja z dzickiem najwięcej wychodzą, ja wkłądam wózek do mojego samochodu, ja wychodzę w dwoma dużymi psami i wózkiem, wieć ja wiem jaki wóżek sprosta wymaganiom, to chyba proste.Kolor też wiedziałąm jaki chciałam, a że bury, nieładny, dla mnie nie istotne, taki mi pasował.Mój maż nie ongerował, bo na wózkach się nei zna, nie ma czasu na takie pierdoły, bo robi inne rzeczy, rodzinnej debety nie robiliśmy.Wszystko dla dziecka wybrałam ja i mam takie jak chciałam, za wszelkie stare ubranka po jakimś dziecku, oraz bużetowe wóżki dziękowałam i móiwłam,że wózek mam już wybrany innego nie potrzebuję, nie będę używała.Też nie jestem jakimś cielęciem, co jezyka w ustach nie ma, nie musi mnie teściowa kochać, alni ja jej, ale powinnyśmy się szanować i do chwili obecnej jest ok, ale bez wsadzanie nosa w nieswoje sprawy.

Gość gość
gość dziś gość dziś Czy autorka pisze coś o rodzaju wózka? Że nie nadaje się na teren? Co to za bzdury? Wyssane z palca problemy. x To był przykład niekumata osrusko, że ludzie czasem wciskaja nam niefunkcjonalne dla nas rzeczy zresztą zobacz dwa wpisy wyżej co pisze autorka o funkcjonalności tego wózka i zamknij już pysk! x kup sobie persen bo ci tik tak nawala :P

Gość gość
Przestańcie karmic tego trola, niech pisze, spianaq się, ale olewajcie, będzcie dziewczyny mądrzejsze.Przez to,ż eodpisujecie na każdą zaczepkę temat schodzi na psy, a przecież mozemy sobie normlanie rozmawiać.

Gość gość
taaaaaa, bo trollowanie przez 3 strony, że niedobra synowa oddała fantastyczny prezent i rodzicom jest przykro to jest dopiero poziom P.S nie jestem autorką tego wulgarnego wpisu ale myślę dokładnie to samo co ona. Tak czy inaczej rozumiem autorkę. Jeżeli coś nie spełnia moich oczekiwań i jest dla mnie niepraktyczne, też nie będę się z tym męczyć przez 2,5 roku tylko ze względu na grzeczność. Za chwilę tacy rodzice zaczęli by im pod kołdrę zaglądać i gary przestawiać w domu.

Gość gość
Przykład? Teściowej możemy też 100 powodów wymyślęc dlaczego akurat ten wózek kupiła. Ale to będą tylko nasze wymysły. Tak samo jak teren i wózek czołg.

Gość gość
Już widzę jak z wdzięcznością przyjmujecie ów wózeczek jak ten z linku :P Tak jak się domyślałam i tak jak pisałam na podstawie tego co wywnioskowałam o nadgorliwej teściowej zastygłej w PRLu :D ohydny czołg :D

Gość gość
Dziękuję za odpowiedzi. Dam wam potem znać co i jak z teściową. I nie kłóćcie się przez trolicę:)

Gość gość
gość dziś autorka podała link do wózka i jest to czołg więc skończ juz trollować! Nawet bez tego niektórzy się domyślili, że poszło o funkcjonalność dlatego podawali te przykłady z czołgiem i terenem i miastem - PRZYKŁAAAAD - rozumiesz?

Gość gość
gość dziś autorka podała link do wózka i jest to czołg więc skończ juz trollować! Nawet bez tego niektórzy się domyślili, że poszło o funkcjonalność dlatego podawali te przykłady z czołgiem i terenem i miastem - PRZYKŁAAAAD - rozumiesz? x nawet persen nie pomoze :P

Gość gość
o matko :o nie dziwię się, że oddałaś ten syf

Gość gość
Wózek tragiczny, waga 25 kg nie wyszłbym z takim:) To jakieś dno, okropny.Skoro chcecie za około 2700 to już jest całkiem inna półka wózków, dobrze,ż eoddałaś, był niedoprzyjęcia nawet dla siłaczki i wybitnie uparten zwolenniczki utrudniania sobie życia.?Nie przejmuj się teściową, szczęsliwegoi rozwiazania i ślicznego dzidziusia życzę:)

Gość gość
O dżizas:O byłam opiekunką dziecka u jednej rodziny, która miała identyczny wózek. Autorko powiem ci, że zrobiłaś najlepsze co mogłaś bo to jest koorfffa jakaś kpina a nie wózek. Spacer z tym czymś to jak wyprawa na biegun

Gość Autorkaa tematu
11:25 dziękuję :)

Gość gość
Przecież to prowo durne palikanice:)

Gość gość
gość dziś Powodzenia autorko! postaraj sie polubownie zalatwić temat w koncu obie chcecie dobrze:) a tesciowa nie potwór skoro prezenty kupuje... a ty tez nie bo sie przejmujesz tematem :-) omów temat na spokojnie i wytłumacz co ty chcesz

Gość gość
Autorko przepraszam.Rzucałam tu swoje zdanie kilka razy ale teraz zobaczyłam wózek i dziewczyny tez bym to oddalała.Ani ladne,ani fajne,ani wygodne,ciężkie,nieskretne i ogólnie dramat w dodatku niemodne mialam taki 12 lat temu.najgorszy wózek jaki mialam do teraz mną szarpie jak go widzę.wiesz myślałam ze kupili ci jakies fajne tako czy cos ale tego bym za darmo z doplata nie wziela.zreszta mialam dwie propozycje w obecnej ciazy i dziekuje serdecznie

Gość gość
Ten wóżek z linka jest tragiczny, ponizej wszelkiej normy.Myślałam,z skoro chceliście za około 2700 to oni kupili za około połowę tej kwoty coś w typie:IZZI GO,Lupo,Captiva,Hoco Grande,Hauck Malibu All In One,Graco,EMJOT-MIYO,Baby merc, brevi, kokko itp itd.Jak ktoś się soecjalnie nei zna to mógłby właśnie wybrać jakiś tego typu wózek , ale to co Ty dostałaś, no ludzie litości, jak sprzed 20 lat i waga 25 kg bez komentarza. Teściowa kupiła sam szmelc , bo tanio, wieć się nei dziwię,ze to odddałaś, do niczego innego to się nie kwalifikowało.

Gość gość
Ja bym go zostawiła i kupiła drugi. Miałam kilka wózków, jeden był u dziadków, jeden na wycieczki w Terenie, jeden na podróż.

Gość gość
Ja jestem w szoku, ze takie cos jest jeszcze w sprzedaży:O Myśle. ze twoja teściowa po pierwszym spacerze sama by go wypieprzyła na śmieci:D

Gość gość
gość dziś Ja bym go zostawiła i kupiła drugi. Miałam kilka wózków, jeden był u dziadków, jeden na wycieczki w Terenie, jeden na podróż bbbbbbbbbbbbbbbbb mozesz mi powiedzieć po co zostawiac coś czego się nigdy nie użyje? Tak, dla zasady? Bez sensu...