Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moze przyszla mamusia

STYCZNIÓWKI 2017

Polecane posty

Gość wiola879
Asia ja jeszcze się nie rejestrowałam, ale planuję pójść tak żeby był to 7, 8 tydzień, właśnie po to żeby już było bijące serduszko, czyli będzie to 9, 12 albo 16 maj, bo w te dni mój gin przyjmuje

Gość ogo
Ja to się nie wczuwam wogole bo jakoś nie wierzę że może coś z tego być skoro w 31dc test był negatywny. Bardziej czekam na @ zeby rozpocząć nowy cykl :-) jakie plany na majówkę dziewczyny?:-)

Gość gość
Oj, żebyś się jednak pozytywnie zdziwiła, wszystko możliwe:) My się wybieramy na wesele:D Także będę musiała wymyślić jakąś chorobę, na którą biorę antybiotyk, żeby nie pić alko:p Asia

Ogo ja to już się śmieje że czekam na okres a nie robienie testu a ta @ nadal nie przychodzi , może przemęczenie? ostatni kuje mnie przy sercu, chyba nerwoból z tego wszystkiego ;/

Gość ogo
Gosia możliwe że i przemęczenia i stres podswiadomy. Asia ja też mam wesele ale ja robię za kierowcę więc i tak pić nie będę więc zgłoś się na kierowcę :-) Dziewczyny zaciekawilyscie mnie tym infolicem i znalazłam to: http://f.kafeteria.pl/temat/f9/inofolic-komu-pomogl-p_5977153/6 od przyszłego cyklu zaczynam to pić :) tym bardziej przy moich cyklach ... piszą że pomaga a na pewno nie zaszkodzi :)

Gość gość
Nie da rady sie zgłosić na kierowcę, bo to juz mamy zapewnione od Pary Mlodej:p Zaraz poczytam o tym:) Asia

Gość ogo
Asia powiedz ze bierzesz antybiotyk :) wymówka Stara jak świat :p

Gość gość
Ogo-tak dokladnie powiem:d Poczytalam trochę o tym inofolicu i brzmi obiecująco, głównie dla kobiet starających sie:) nie jest to tanie, bo jakies 32 zl za 20 saszetek, ale może się skuszę:) Asia

Gość ogo
Asia myślę że w Twoim przypadku zapytaj giną czy warto bo ktoś pisał ze jak się już zaszło w ciążę to wystarczy sam kwas czy tam witaminy :)

Gość gość
Ogo-właśnie poczytalam dokładniej i to faktycznie bardziej dla kobiet starających sie:) kwas foliowy juz biorę, wiec ten inofolic sobie odpuszczę na razie:) Fajnie, ze jesteśmy tu wszystkie razem, bo moj mezczyzna nie wytrzymalby takiego mojego "paplania" haha:p Asia

Gość ogo
Asia też tak myślę :-) przypuszczam że mój udawalby ze mnie słucha i tylko mi przytakiwal :P fajnie że można pogadać z kimś kto jest w tym samym temacie :-)

Gość gość
Dzień dobry kochane! Ja sie czujecie? Miłego dnia. Już za parę godzin długi weekend. :) P.

Gość ogo
Hej gościu :-) już tylko kilka godzin dzieli nas od wolnego :) :) :) wiec i nastroj u mnie duzo lepszy tym bardziej ze dzis przyjezdzaja do mnie goscie i zostaną do niedzieli więc będzie wesoło :) :) A jak tam u Was? Miłego dnia :)

Gość gość
Ogo-moj robi dokladnie to samo:d zreszta co oni mogą wiedzieć:p jak Mu pokazałam, jak wygląda dziecko w 5 tygodniu, to byl w szoku, bo pewnie myslal, ze nic tam nie ma:p ja myślę, ze on uwierzy do konca dopiero po wizycie u lekarza:p dla Niego to chyba nierealne jeszcze:p Tak Paulina, niedługo dlugi weekend:d hm... Mnie bola piersi i brzuch tez czuje, dziąsła sa w miare ok, na pewno jest lepiej, niz bylo:) póki co, jakoś nie narzekam:) A Wy, jak się czujecie? I jakie macie plany na majówkę?:) Asia

Gość gość
Dziewczyny, jak wygląda to pierwsze badanie u gina? Jest usg dopochwowe i nie ma szans iść ze sprawca?:p Asia

Gość gość
Ja czuje się nie źle choć jestem baaaardzo senna i zmęczona, bolą mnie piersi i czasami brzuch i mam delikatne mdłości. No i ta podniesioną temperatura jakbym była przeziębienia. P.

Gość gość
Paulina mam dokladnie to samo:) Asia

Gość gość
A na weekend jedziemy do moich rodziców i chyba im powiemy ale nie wiem jak to zrobić. Wolałabym być już po wizycie u lekarza ale tak się składa że będziemy przed. Ciężko mi to będzie ukryć bo oni mnie znają na wylot i pewnie jak im nie powiemy to sami się domyśla.

Gość gość
Paulina-no to powiedz:) u nas na razie wie tylko moja mama, ale w powiedzeniu rodzicom nie ma nic złego. Rozumiem, ze to bardzo wcześnie, ale to rodzice, a nie pól osiedla:) Asia

Gość gość
Przeciez w 5 tyg ciazy dziecko nie wyglada jak dziecko..... milimetrowy zarodek. Na usg czarna kropka czasem wcale nie widoczna na usg.... Nie ma jeszcze serca/ tetna....

Gość wiola879
hej :-) ja niestety nie mam długiego weekendu, dzisiaj druga zmiana, jutro druga zmiana a od poniedziałku także dzień jak co dzień- pierwsze zmiany, ale nie smuci mnie to zbytnio, wytrzymam jeszcze te 2-3 tygodnie :-) martwi mnie Gabrych, bo wstał już dzisiaj po 5 i normalnie woda mu z pupki leci co chwila i zwymiotował 2 razy, zaraz polecę do apteki po coś na rozwolnienie i mam nadzieję, że Mu pomoże...

Gość Onika83
Hej dziewczyny. U mnie porazka, jakas infekcja sie przyplatala,dzis laduje niespodziewanie u gina.Mam nadzieje,ze to przejdzie, bo oczywiscie juz zdazylam sie naczytac... :(

Gość ogo
Onika lepiej nie czytaj i się nie dołuj bo ten internet to czasami zło :) Wiola to pewnie grypa żołądkowa a z tym ciężko walczyć.

Gość gość
Wiola-kup Malemu cos na odwodnienie również, oby przeszlo, pewnie to tylko wirus:) Onika-co Ci się dokladnie dzieje???? Mów szybciutko Asia

Gość wiola879
onika83 daj znać, koniecznie! ja kiedyś często łapałam infekcje ale jakiś czas temu kupiłam zupełnie przypadkowo w tesco żel do higieny intymnej PROformula- prebiotyk, hypoalergiczny, który pozwala utrzymać pH naturalne, fizjologiczne i powiem Wam, że rewelacyjnie się sprawdził a jest niedrogi. Jeśli to właśnie o taką infekcję się rozchodzi... Młodemu kupiłam stoperan i enterol, mam nadzieję, że pomoże

Gość ogo
Wiola podobno nie można brać stoperanu przy grupie związkowej bo ma jakiś tam składnik :P Mnie jamniki dzis bo la jak na @ więc już czekam. Mam nadzieję że szybko przyjdzie i rozpocznie się nowy cykl :-) czy sa tu jeszcze jakieś starający czy wszystkim prócz mnie się udało ?:P dziś kupiłam inofem - polski odpowiednik inofolicu (skład ma identyczny tylko cena dużo nizsza):-) zachęciła się tymi wszystkimi opiniami które są bardzo pozytywne na wszystkich górach, zobaczymy czy pomoże :-)

Gość ogo
Miało być grypie zoladkowej a nie grupie zwiazkowej hehe :-)

Gość gość
Stoperanu dzieciom podawac na wlasna reke nie mozna tzn zalezy ile dziecko ma lat Lepiej do lekarza i podpytac

Gość NadiaEN93
Ogo, trzymam kciuki żebyś @ nie dostała! Ja też jeszcze nie dostałam, nie czuję nawet bólu brzucha, ale test negatywny. Coś czuje, ze sie nie udałooo! Reszcie gratuluje, faaaaajnie macie :)