Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Noxa 6

Polecane posty

Gość gość
Podczytałam trochę tamten temat. Nie wszystko, bo czasu nie mam, ale wystarczająco dużo aby mieć dokładniejszy obraz co do Nox. Tam jest wszystko, wszystkie jej wyskoki zostały wyczerpująco opisane, bo wypowiadały się tam osoby, które znają ją z innego portalu oraz osoby które znaja ją prywatnie. Jej się nie da pomóc w żaden sposób, zwłaszcza wirtualnie. Jedynie lekarz by coś zdziałał, ale ona się nie leczy od lat. To co mnie uderza, to to że rodzina, zwłaszcza matka była zaangażowana. Nie wiem co się takiego wydarzyło że ją pozostawili samą sobie. Myślę że nie ma dla niej ratunku, chyba że ktoś wkroczy zdecydowanie i zrobi z nią porządek, ale widoków na to nie ma. Niestety, nie chcę wieszczyć, ale ona bardzo źle skończy... :(

Gość gość
Matka odpuściła, bo sama jest zaburzona i już pewnie nie miała siły do tej dziewczyny. Z ojcem, jak wiadomo, Nox nigdy nie miała dobrych kontaktów. Jest jeszcze brat, co do niego to nie wiadomo, może byłby coś w stanie ruszyć w temacie pomocy Ance. No i tu właściwie krąg rodzinny się kończy, chyba że ktoś z dalszej rodziny by się wyrwał widząc bezradność tej bliższej. A w ogóle skąd wiadomo, że ten uraz Noxelii to też nie jest jakaś jej ściema?

Gość gość
BladowłosaMerz. 2011.02.07 Pracuję w Brosie, zarobki możesz sobie sprawdzić w internecie usmiech.gif Zarabiam więcej niż niejedna osoba z tego forum, więc skończ z tym poniżaniem. Dlaczego wmawiasz sobie, że jestem głupia i do niczego, daje ci to satysfakcje? Ty masz coś z psychiką, ja nikomu nie zazdroszczę tylko sama staram się coś osiągać. W Tesco pracowałam 2 lata i wcale nie wspominam tego okresu źle, ale przeniosłam się do Brosa bo lepiej płacą i mam wolne weekendy. A ja wciąż się kształcę, by mieć jeszcze lepszą pracę kiedyś dopóki nie wyjdę za mąż za Aleksa. Później nie będę musiała już pracować, bo kobiety w związkach powinny się szanować i zajmować mężem. A teraz ty durna idiotko sie pochwal gdzie pracujesz ? Pewnie na garnuszku rodziców prosisz się o każdy grosz, co smiech.gif Miałam wielu partnerów i przed żadnym nie musiałam się niczego wstydzić, a ty pewnie jesteś dziewicą bo nikt cię kijem nie dotknie pechowiec.gif O mnie każdy facet mówi, że jestem wyjątkowa i magia bije ze mnie... Nic na to nie poradzę usmiech.gif x ale wyszczekana to ona zawsze jednak była :D

Gość gość
Eya to zaden projekt tylko zwyczajnie pannie skonczyla sie cierpliwosc a jeszcze teraz wszystkie waty i wylewanie wiadra gowna jest tylko na nia to odpuscila i ma racje. Po c***a ma trtacic zdrowie na obca osobe, ktora ma ja w d***e i wyzywa od suk? A po g****ie wraca do Wita i sielanka trwa. Kazdy by sie w****il. A ty madralo od dziecka nie porownuj sytuacji bo dziecko sie kocha i jest twoje a co Eya ma do noxy? To obca baba i tyle.

Gość gość
BladowłosaMerz. 2011.02.08 Akurat twarz miałam zawsze bardzo szczupła po babci, więc tego mi nie wmówisz kretynko... x zwłaszcza teraz masz szczupłą twarz :D

Gość gość
A usadź się na p******e i mądralą swojego bachora nazywaj, człowiek, który pomaga innym posiada coś takiego jak EMPATIA i nie ważne czy pomaga rodzinie czy obcemu, każdemu pomoże tak samo :D

Gość gość
22:58, brawo, dokładnie. Nie wiem kto to tak jedzie ciągle po Eyamei, to chyba cały czas ta sama osoba robi. W takiej sytuacji nawet święty by się wkur/wił na Nox.

Gość gość
Nie martwcie się, żyję mimo że usycham z tęsknoty za ukochanym... Nie jest lekko... Na szczęście wiem, że warto żyć. Bo mam już paru idoli, na razie niewielu...Ale kiedyś będzie cała armia usmiech.gif Będę dawać dużo wywiadów, by mogli mnie naśladować. Pójdę też niedługo do Big Brothera, by mogli mieć mnie na co dzień przez chociaż trzy miesiące usmiech.gif Od zawsze wszyscy mówili mi, że jest we mnie coś niezwykłego, nad ludzkiego. Wielu ludzi zatrzymuje na mnie wzrok, patrzą się... W pracy są dla mnie mili, a jednocześnie tak jakby się trochę boją. Boją się tego, co nieznane. A ja jestem nieznana, wyjątkowa. Każdy, kto miał szanse być ze mną, powinien się teraz szczycić, a nie wyzywać mnie w internecie. Nie przejmuję się już obelgami z internetu, każda gwiazda jest na to skazana, nawet mroczna... x idoli :D

Gość gość
A w ogóle skąd wiadomo, że ten uraz Noxelii to też nie jest jakaś jej ściema? xx Jest ściema. Wygadała się Kciukiem że Wit ją skopał, Kciuk nie omieszkała wrzucić tutaj screeny z fb jak ona opisywała jak ją zlał, i musiała jeszcze usługiwać jemu i jakiemuś Igorowi. I jeszcze za karę spać musiała na podłodze..

Gość gość
23:17 no ale mnie nie chodzi o to, jak doszło do urazu, bo wypadek to ściema na 100%. Chodzi o to, czy ona aby na pewno w ogóle jakiegokolwiek urazu doznała, czy to jej kolejna bajka?

Gość gość
Widze wlasnie jakiego pokroju szczekaczko jestes, ze dziecko nazywasz bachorem. A ty jkak taka cwana jestes to co zrobilas aby pomoc? Sama siedzisz na pizdzie w domu a do innych szczekasz? To k***a rusz d**e i pomoz, wpierdol witowi i za kudly Noxe zabierz od niego. Eya to fajna babka i same tluste i zazdrosne larwy pokroju kciukiem udajacej teraz wielka kolezanke po niej jada. Moze to nawet kciukiem niezalogowana bojanowska raszpla pisze. I Eya ma racje bo ten temat to gowno i jako jedyna kulturalna osoba miala cierpliwosc ale sie skonczyla. Kazdy by sie w****il a jak noxa ja zwyzywala to co miala zrobic cakowac ja jeszcze po osranej d***e? Wypierdlaj.

Gość gość
Nie wiadomo. Od niej się prawdy nie dowiesz. Może faktycznie ją skopał albo stara grać na litość wymyślając kolejne bajki na swój temat. W każdym bądź razie, nie wierzę w lekarzy do których chodzi, ponieważ wypytywana o szczegóły wije się jak piskorz. Ona nawet nie wie czy coś rzekome prześwietlenie wykazało, nie mówiąc o tym że lekarz kilkakrotnie osobę z urazem wysyła na prześwietlenie, zwłaszcza po takim czasie. No i aby pójść na rehabilitację, to trzeba aktualnych badań, bo tak na "gębę" to nikt nie przyjmuje. A Wituś to prędzej w pysk jej da, niż wyskoczy z pieniędzy na prywatną rehabilitację.

Gość Purtelia
Purt purt :) głośno purtam w figi 5XL :)

Gość gość
hjfguguoog 2011.03.04 taaa walila jakies farmazony ze jest wampirem heh najlepsze jak co ktorys dzien nie mogla sie calowac bo miala wargi cale pozarte i sie tlumaczyla ze byla glodna i sobie przygryzala wargi zeby sie napic krwi ochyda!!!!!!!!!!!! pozniej miala takie wielkie spuchniete hehehehhhh on nie jest k**wa normalna jak sobie sama krzywde robi raz jak palila fajke do przystawila ja sobie do reki i sie zaczela smiac jak poj**ana to jej wyrwalem ja i bylem slepy ze nie zauwazylem ze ona ma totalnie zryty leb chodzi sobie kolczyki przekuwac a potem wyjmuje i pytam ja po co kase wydajesz a ona stwierdza ze lubi to uczucie jak jej wbijaja te kolczyki w morde ona jest poryta !!!!!!!!!!!! sekcje zwlok mi przysylala bo ona by chciala sie tym zajmowac i se patrzy na to i na zdjecia trupow sobie zapisuje na kompie i w kostnicy byla z jakims kumplem debilem i sie chwalila tym jeszcze i stwierdzila ze nawet zapach nie jest taki zly heh a sama to sie boi na czerwonym przejsc jak nic nie jedzie zmien dilera suko !!!!!!!!!!!!nie porzucila mnie bo ja chcialem tylko do jednego do niczego innego sie nie nadaje bo sie zachowuje jak wariatka raz jest taka a raz inna i nie wiadomo o co jej chodzi a stary podobno chcial ja zamknac w psychiatryku hehehe szkoda ze jej nie zamknal by bylby spokoj z nia xx hjfguguoog 2011.03.06 jedyne na co cie stac wariatko to maranie zwlok ochyda jestes zboczona i psychiczna a ja mam wlasnie tera dobra prace ale ty nie wiesz bo spie**alasz przede mna na ulicy ze strachu hehh nie rob sie tu taka odwazna bo to nieprawda a skoro jestes wampirem to jakim cudem probowalas sie zabic i prawie zdechlas?? skoro masz sie za niesmiertelna to sie raczej wyklucza hehehe nie wiesz juz co piszesz gubisz sie w zeznaniach raz tak raz inaczej te twoje oswajanie z bolem to ryczenie i ciecie sie zyletka a potem wydzwanialas i blagalas abym przyjechal bo chyba sobie cos zrobisz heheh stara ci psychotropy chowala zebys sie nie zaj**ala a teraz udajesz niesmiertelna?? rozpie**ala mnie to po swierczewie fajne historie sa o tobie hehehe jak sie raz w kiblu z nozem kuchennym zamknelas i musieli drzwi wywazac heh albo jak zapie**alalas po ulicy z czarnym rozancem hehehehe dobre albo jak staremu adriana pisalas eski a on stwierdzil ze to dziecko jest chore psychicznie hehehe a potem chcialas pizgnac mu gazem lzawiacym w twarz ale nie trafilas i rozpylilas to na cala chate wszyscy sie dusili w ch*j a ty potem szybko spie**olilas do babci bo sie balas ze cie policja zwinie hehehehe rzeczywiscie na nude nie mozesz narzekac ale ja chyba wole sie nudzic niz odpie**alac takie trzody heh

Gość gość
Purtelia żebyś dziury niewygrzmociła w tych figach bo ci Wit wpiertoli po radziecku :D

Gość Purtelia
Kciuczku popurtaj ze mną proszę :)

Gość Purtelia
Purt...och poszedł kwaśny bąk z kleksem :)

Gość gość
Te wredne komentarze na Eyamei to pewnie kciukiem pisze bo Anki nie ma to trzeba poszukac innej dziewczyny na ktora ta larwa z fiutem zamiast nosa bedzie mogla wylac wiadra pomyj. Po Ey to same niedorobione miekkie p***y jada takie jak kciukowa czy inne tluste lochy, ktore sie moga od tej laski wiele nauczyc. Jak w ogole bojanowska p**do moglas kumpeli taki obciach zrobic i ja tak ponizyc piszac o j****iu w osrana d***e i robieniu laski? Jestes obrzydliwa. Pewnie o tym piszesz bo pewnie sama bolca nie masz gdy Maciej calymi dniami poza domem. A bojanowska baba bez bolca dostala p*****lca.

Gość gość
Ten facet kciukiem tak samo realny jak wit. Zreszta kciuk pisała ,że sikały kiedyś publicznie, a teraz dama ą, ę. Facet ja olewa, to chla te swoje nalewki i pieprzy głupoty jak noxa, o magicznym związku. Nadają się obie do psychiatryka, i na kurację odchudzające. Jedno trzeba przynać, dobrały się dwie surnięte idealnie. A jak leci tekst o bachorze , to na 100% kciukowa locha.zazdrości, bo jej nikt nie zapłodni. Z takim wyglądem to chyba debil ja szturchnie.

Gość Bździnka
Walłam se słodko-kwaśną sraczuszke na kalesony termiczne Wita :) Będzie Zupa na obiad ;)

Gość Mała Noxia Lat 26
Dzisiaj Maryśce tak gurglały jelita że w końcu napiłam się brązowego soczku z jej soczystej czoko dziurki :) Jestem wręcz zadowolona ;) Soczek o smaku jarmużu z soczewicą z pupci maryjnej zawsze pyszny ;) A teraz robimy w garnku smakao firmy Emix i będziemy je zlizywać z naszych narządów intymnych a zaś zaczekam aż maryśka dostanie orgazmu to jej wytrysk wpakuje do słoiczka po majonezie i będzie sosik na schabowe dla Wita ;)

Gość gość
kciuk to podla wyrachowana prostaczka zazdrosna o wszystko co maja inni bo sama nie osiagnela nic. laska siedzi na forum od 12? lat osoby, ktore maja tutaj podobny staz doskonale pamietaja o tym jak chwalila sie sprzedawaniem narkotykow i cpaniem, zwiazkiem z tym zniszczonym pijakiem konskim czy rodzinnymi awanturami a teraz zgrywa arystokratke, smiesze ! czasem podziwiam ze lady love milczy choc moglaby ta loche polozyc wieloma faktami, o ktorych kciuk mysli, ze nikt nie pamieta. ale lady love ma klase i wlasne osiagniecia, udane zycie nad oceanem czyli to czego kciuk nigdy miec nie bedzie na swoim pospolitym zadupajewie z fagasem, ktorego nigdy nie ma. wnerwia mnie ze takie zero smie okreslac czyjes dziecko mianem bachora, p**********y babochlop a noxe ponizala w tak intymnej sferze tekstami, ktorych powstydzilby sie nawet najbardziej smierdzacy menel ze smietnika, to bylo tak chore i ohydne ze nie mam juz wobec kciuka ani kszty szacunku, gdyby noxa byla zdrowa to by nawet nie siknela na golaszynska loche. anka nabierz rozumu ! gdyby kciukiem darzyla ciebie prawdziwa sympatia to juz dawno by tobie pomogla, przyjechala do ciebie, wyciagnela z opresji a ona tak sie toba przejela, ze urzadzala sobie w najlepsze pogaduszki na forum o doopie maryni kiedy ty mialas ogromne problemy ! odpowiedz sobie sama, ile tak naprawde dla ciebie zrobila ? bedziesz gorzko plakac jesli jej zaufasz wspomnisz te slowa, po ugoszczeniu lochy bedziesz miala wygadany kazdy paproch na dywanie na co ci to pomysl

Gość Purtelia
Purt...:) Purtanko z ranka jak śmietanka :)

Gość gość
który z Noxy fagasów pisał te rzeczy o niej na tym starym topiku z 2011 roku?

Gość gość
Bo kciukiem zawsze byla glupia a ostatnio przechodzi w tym sama siebie udajac wielka hrabine. Przeciez to zwykla dziewucha ze wsi z krzywym ryjem i bez wyksztalcenia. Bezrobotna bo ona pieroli o pracy w domu jak tu kwitnie dwanascie! lat. Kazdy pamieta ze starszych bywalcow jakie to dno intelektualne a ta ropucha ma slaba pamiec i nie pamieta swoich wpisow. Tona mulu a teraz wielka pani artyska i bulke przez bibulke. Kazdy z niej ma beke bo ona zwyczajnie zazdrosci kazdemu bo co ona w zyciu ma? Zazdroscic jej mamy tego Macieja? Przeciez to taki sam brzydal jak ona i wiecznie go w chacie nie ma.

Gość gość
kciuk hrabina tiaaaa może jeszcze czyścioch hę ? na każdym zdjęciu jakie oglądałam spod czapy wystają jej te rzadkie przetłuszczone strąki pysk brzydki nalany nic dziwnego że wyżywa się na ll i eyamei haha okropny bazyl