Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie dajcie sie ogłupiac że mężczyzna robiący sex z małolatą to pedofil

Polecane posty

Gość gość
07:21 Buahahaha, piętnastolatki na trzydziestolatków lecą jak muchy do g****a. Sam mam dziewczynę w liceum(tyle, że ja jestem ledwie po dwudziestce) i ona mi opowiada jak jej koleżanki z LO grawitują do ponad dwa razy starszych facetów, a rówieśników mają za nic. Marzenie każdej gimnazjalistki i licealistki to starszy facet, bo może ma auto, można popisać się przed koleżankami i może już ma nawet hajs.

Gość gość
marzenie każdej to przystojny i bogaty obcokrajowiec taka prawda, najlepiej zachodni zagraniczniak (po to tworzą sobie opisy w języku angielskim na portalach społecznościowych)

Gość gośćMarysia
Moja córka ma obcokrajowca, ale po pierwsze w swoim wieku i po drugie nie szukała go na żadnym portalu, poznała podczas wakacji i utrzymują relację już półtora roku. Patrzcie z czego korzystają wasze dzieci, poznajcie rodzinę chłopaka i będzie większy spokój.

Gość gość
masz na mysli te 15latki ktorych matki mają 30 lat i zyją za zasilku na osiedlach gettach w mieszkaniach socjalnych? to patologia ktora zakonczy edukacje na 1 lub dwoch klasach zawodowki o ile skonczyly z powodzeniem gimnazjum i ich tez nie mozna wykorzystywac sposrod znanych mi 30 - 60 nlatkow zaden nie byl nigdy zwiazany z 15 latka (dlaczego? bo to jednoznacznie swiadczy o takim czlowieku, ), moze my pochodzimy z innych planet? ty obracasz sie w kregach jakiejs internetowej patologii typu czaty roxy i in. i stamtad czerpiesz swoja wiedze (znieksztalcona) o zyciu? dziwnym jest ze pelno kawalerow ok. 40 stki z domami, mieszkaniami, samochodami, motorami i zadnych gimnazjalistek u ich nogi nie uraczysz, to sa fakty pokaz mi jakiegos kierownika albo dyrektora, lekarza, adwokata, sedziego, polityka, ktory ma 15 letnia dziewczyne? jakis zagraniczny patologiczny artysta ukradkowo leczony od lat psychiatrycznie - tak czemu tak jest? bo to jest zle widziane w swiecie doroslych ucywilizowanych ludzi, wiec nawet jesli ktos wykorzytsuje taka nastolatke albo nastolatka, z ktorym teoretycznie - w swietle chorego prawa - moglby wspolzyc, to to ukrywa jako cos wstydliwego i ulomnego, taki lekarz 40 letni chodzacy z 15latka bylby traktowany jak tredowaty wystarczy zoabaczyc jaka burza byla wokol tymanskiego i kolskiego , traktuje sie ich jak buhajow odszczepiencow bezwstydnikow

Gość gość
pokaz mi jakiegos kierownika albo dyrektora, lekarza, adwokata, sedziego, polityka, ktory ma 15 letnia dziewczyne? x Fakt, że takich nie znam.

Gość gość
Witam, Poszukuję do programu telewizyjnego osób , które są w związku z młodszym mężczyzną lub młodszą kobietą (około 10 lat lub więcej) i chciałyby sprawdzić czy mogą ufać swojemu partnerowi / partnerce. Jeśli ma Pan/Pani taką sytuację lub zna kogoś, kto mógłby być zainteresowany - proszę o przesłanie numeru telefonu, a oddzwonię i opowiem o szczegółach. Rozmowa jest niezobowiązująca i nie oznacza udziału w programie. Zgłoszenia na adres wer.stanuch@gmail.com Pozdrawiam !