Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zawiodłam się na mojej mamie jest mi przykro

Polecane posty

Gość gość

Wiem, to nie temat tutaj, ale tylko na tym forum bywam więc się wyżalę... Kupiliśmy z mężem działkę, nie chcieliśmy nikomu na początku o tym mówić, bo po co. powiedziliśmy tylko moim rodzicom, ale bardzo ich prosiłam, żeby nikomu nie mówili. Mama obiecała , że nikomu nie powie. Mówiłam jej kilka razy, że jak będziemy chcieli to sami powiemy, na co zawsze odpowiadała, że przecież już jej mówiłam i wie.Dziś byłam u cioci i okazało się, że wie, bo mama powiedziała jej w "tajemnicy". Mama nie wie, że z nią rozmawiałam i dalej zarzeka się, że nikomu nic nie mówiła. Czuję się strasznie oszukana :(

Gość gość
Dlatego ja, jak nie chcę, żeby ktoś się o czymś dowiedział, nikomu o tym nie mówię. I tyle.

Gość gość
niezłe ziółko z tej twojej mamy

Gość gość
tylko że to moja mama :( myślałam, że mogę jej ufać, a ona oszukuje patrząc mi w oczy :( jest mi z tym strasznie le i przykro. Niby to nic takiego, ale straciłam do niej zaufanie. W jednym momencie :(

Gość gość
Ojezzzu,naprawde nie masz wiekszych problemow??? Cos sie stalo ze ciotka sie dowiedziala?? Rozumiem ze chodzi o zaufajnie itd, ok, ale nie przesadzasz? Po co robic z takiej blahostki tak wielka tajemnice poliszynela? :o Daj spokoj, szkoda zycia na takie bzdury.

Gość gość
tylko że to moja mama :( myślałam, że mogę jej ufać, a ona oszukuje patrząc mi w oczy :( jest mi z tym strasznie le i przykro. Niby to nic takiego, ale straciłam do niej zaufanie. W jednym momencie :(

Gość gość
Chyba trochę przesadzasz. Moja mama też jest taka. Nawet gdy ją proszę o dyskrecję, to ona " w największym sekrecie" wygada albo tacie albo siostrze... Ale ja po prostu wiem, że ona tak czasem ma i nie mam żalu Jak chcę naprawę coś zachować dla siebie, to nikomu nie mówię.

Gość gość
A dlaczego to kupno działki jest taką tajemnicą?

Gość gość
Oj, chciała się pochwalić, że Ci się powodzi. Zrozum i wybacz :-)

Gość gość
Masz nauczkę. Przynajmniej wiesz ze nie możesz zaufać w poważniejszych sprawach, skoro tak cię załatwiła przy działce. Tu chyba chodzi o to ze mama wybrała własne uczucia a nie uczucia córki.

Gość gość
autorko ile dałas za dzialkę? tez chce kupic, budowlana kupiłaś czy jaką i ile?? powaznie pytam

Gość gość
Trochę przesadzasz, przecież to nie dotyczyło jakiejś poważnej sprawy tylko działki.

Gość gość
Jejku porostu się kobiecina cieszy ze wam się układa i się pochwaliła a ty z tego powodu taka histeria.... przecież powiedziała rodzinie a nie biega po osiedlu po obcych ludziach. ......

Gość gość
Idź i rycz w poduszkę a nocą wyj do księżyca przez to! Straszna tragedia się stało . dziecko.....

Gość gość
Wyjaśnij nam logicznie dlaczego chciałaś z tego robić taką tajemnicę, bo tego w tej całej historii nie rozumiem. I jeszcze mamę wciągasz w jakieś gierki.

Gość gość
Moja mama też taka jest, wygada wszystko niezależnie od tego jak poważna jest wiadomość dlatego jak chce zatrzymać coś dla siebie to jej nie mówię.

Gość gość
i pomyslec ze moglam byz zaperogramowana w p*********m szkolnym systemie polski komuny do ktores zmuszala mnie z****** k***a matka komunistka w*******lona co to rozdawala moje zabawki 333 www.youtube.com/watch?v=X9NY5T6P4A4

Gość gość
moja matka to k***a a jej rodzina wrogowie jestem sierota co za s*******ny nawet mnie te k***y wysluchac nie chca 333 www.youtube.com/watch?v=_3Ml9TpYjcU

Gość gość
Moja mama jest identyczna, wszystko wygada, chociażby nie wiem jaka tajemnica była. Dlatego o poważnych rzeczach jej nie mówię.