Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość88

ciaza

Polecane posty

Gość gość88

Witam Mam pytanie zaczelam brac tabletki antykoncepcyjne wspolzylam z partnerem po pierwszym opakowaniu dostalam niby okres ale to raczej bylo plamienie niz okres zaczelam brac drugie opakowanie mam jakies oznaki ciazy mdlosci ciagle spac mi sie chce nie wiem czy to zle dobrane tabletki czy ciaza robilam jeden test wyszedl negatywny I teraz nie wiem

Gość gość
My też nie wiemy... Bo skąd? Może tabeletki wywołały na Tobie takie objawy...

Gość gość
też mi się wydaje, ze to może być wina tabletek. Swoją drogą nie wiem jak można się truć i ingerować w organizm. Przecież obecne metody niehormonalne są równie skuteczne a nie mają skutków ubocznych.

Gość gość
możesz polecić coś konkretnego? bo jedyne co przychodzi mi do głowy to prezerwatywy.

Gość gość
np femcap - kapturek naszyjkowy. Stosuje się go razem z zelem plemnikobójczym. producent poleca contragel.

Gość gość
Albo komputer cyklu do metody objawowo-termicznej. Ona naprawdę jest skuteczna.

Gość gość
Pierwszy raz słyszę o czymś takim jak komputer cyklu. Możesz powiedzieć o nim coś więcej?

Gość gość
najlepiej wejdź sobie po prostu na stronę dystrybutora. Tam masz wszystko napisane. Ja używam Cyclotestu i jestem bardzo zadowolona. A to link do strony: www.cyclotestpolska.pl

Gość gość
Ja natomiast używam Lady Comp ponad 10 lat i mogę potwierdzić jego wysoką skuteczność.