Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ToZnowuMy

zebromarchewka

Polecane posty

Gość To ja od kota
As wroc to ja pisalam, ja od kota, As to wiesz ze nasza przyjaciółka z tematu , ktora musimy ratowac bo gdzies utknęła, trzeba jechac do Lublina szukac ja

Gość To ja od kota
nickgość dziś ty od kota jak myślisz wysłać coś temu komuś - gość dziś Sram - ? nie będzie to papier toaletowy. Hahahahahahahahaha

Gość To ja od kota
A co bys mu wysłał ? Temu od Sr..... m

Gość nickgość
ty od kota ;) - niespodziankę wyślę gościowi. kilka minutek.

Gość gość
Czy utopimy goscia od kupy w kanalizie ;)

Gość Poszukiwacze Zaginionej As
Hehgosc ma busa, to zamieścimy sie. Akcja szukanie As. Po 300 km Hehgosc ma dosyc to moge go zmienic ;) Hehgosc dobrze ubezpiecz auto ;) dawno nie jezdzilam a w takie trasy jak do As to okrutnie dawno ;)

Gość nickgość
To ja od kota dziś , tego nie wiem mały lokalny browar może tak może nie ;) wiem jednak że najlepiej będzie smakować biesiadnie w Chojnicach ;) pewnie lecha poznańskiego i pilsa (dostępny tylko regionalnie) dalej piasta mocnego wrocławskiego szczeciński bosman jest też w porządku i dawno nie pity gdański kaper królewski jest klasa ;)

Gość gość
Pociągiem jedzie sie chyba dobe.

Gość gość
Kaper Królewski nie slyszalam ;) ale sie dowiem ;)

Gość To ja od kota
No to prosze: częstuje cie Bosmankiem szczecińskim :)

Gość To ja od kota
Lech jest ok i jescze tyskie :) . Kiedys bylam barmanka w dyskotece. Lech i tyskie najlepiej smakowalo bawiacym sie :)

Gość gość
Ale najczesciej prosili Leszka :):)

Gość nickgość
do gość dziś S..m x hallo. przesyłka priorytetowa. więc nie wiem czyś ty płeć piękna czy mniej piękna ale to nieistotne dostaniesz niespodziankę w prezencie. nie wyślę papieru toaletowego tylko coś mega bajecznego :) ; zgraj sobie na mptrójeczkę idź do lóżeczka https://www.youtube.com/watch?v=i-oF8T_hfNw wciśnij słuchawki na uszy głośność ustaw na maksa i milutkich snów :)

Gość gość
Nickgosc chyba czas zamknac oczy :) juz nie bede cie dluzej meczyc , do nastepnego razu :) dobraaaaanoc :)

Gość gość
1:26 hahahahahahahahaha zaraz sobie posłucham co jemu wyslales hahaha

Gość To ja od kota
Kibel kibel kibel kibel zaraz mnie udusi ;) to moj HIT teraz. Dzuekuje Nickgosciu za rozbawienie mnie do lez. Az sie cala trzeslam ze smiechu ;)

Gość gość
Znow kot sie na mnie patrzyl jak na idiotke co ja odstawiam ;) kot

Gość To ja od kota
Modelka nasza schwyci sie za glowe jak poczyta jutro ( tzn dzisiaj) ;) ale wole sie smiac niz ... modlić ;) . Modelko nie zapomnij napisac o prosiaczku tak jak obiecalas :) Chwalmy Pana. ;)

Gość nickgość
gość dziś Kaper Królewski nie slyszalam oczko.gif ale sie dowiem oczko.gif x to powyżej sprawdź w dobrym sklepie gdzie jest duży wybór załatw je koniecznie i spróbuj koniecznie okręt w logo ;) odnośnie lecha pilsa jak zapytasz to powinni ściągnąć Poznań od Szczecina jest niedaleko ;) a chojnickie to wiadomo gdzie ;)

Gość gość
Pozdrowienia dla Chojnic

Gość gość
A moze Chajnice ;)

Gość To ja od not
Pilsa z poznania do szczecina maja mi sciagnac ;) sama do siebie sie smieje. Moze odwiedze poznan podczas urlopu to sprobuje. Poznan kocham bardziej niz szczecin ,chociaz teraz to moze tak samo. W Poznaniu studiowalam. Chodzilam tez sama po nocach od kolezanek z akademików przez most rocha. Wtedy byl spokoj, teraz giną tam ludzie :( . Ewa nadal nie odnaleziona

Gość As28
Dzień dobry Kochani :) Miałam wczoraj z Wami popisać, ale coś mi się połączenie z routerem spierniczyło i dopiero dzisiaj wpisałam na nowo hasło. x Nie wiem co Was przeraża w Piśmie Świętym. Nie można do tej "lektury" podchodzić w sposób czysto religijny, czy nawet "fanatyczny" tak jak to robią niektóre "religie". Do treści i aspektów prawnych, religijnych i etycznych trzeba się też odnosić pod kątem historycznym. x A Kodeks Hammurabiego gdyby był stosowany w oryginalnej wersji w obecnych czasach nie przerażałby Was? Do niektórych aspektów tam zawartych trzeba podchodzić z głową, a nie emocjonalnie wszystko przyjmować: "bo tak mówi Pismo Święte".

Poza tym po to jest podział na Stary i Nowy Testament, aby rozgraniczyć stare prawo od tych przykazań, które wprowadził Jezus.

Tak jak Hehgość sugerował nie miałam chwili wolnej przez te kilka dni, bo miałam kilka ważnych spraw do załatwienia i trzy dni świąt rodzinnych (wtorek-czwartek). Wieczorami byłam najzwyczajniej padnięta i zasypiałam na siedząco.

Gość gość
Kazdy indywidualnie odbiera Biblię :)

Gość gość
Witam mile ludziki , goraco upal, czas na orzezwienie ;) kot

Dzień dobry :) Życzę Wam miłego dnia. x Wczoraj wieczorem wszyscy padli i nie wchodzili na temat :D x Ja po popołudniowym (15.00-17.00) spacerze przez upał dostałam na wieczór silnego bólu migrenowego. Mam nadzieję, że dzisiaj nie będzie powtórki z rozrywki :/