Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fajfel

Dobre, trwałe i ładne perfumy męskie do 150 zł. Co mi polecacie?

Polecane posty

Gość Fajfel

Witam, nie jestem znawcą perfum dlatego pytam, nie jestem też burżujem żeby wydać na perfumy 500 zł. Jestem zwykłym młodym chłopakiem, chcącym sobie kupić jakiś fajny zapach za pierwsze zarobione pieniądze. A więc, czy istnieją jakieś fajne perfumy za 100-150 zł Wiem że nie będzie cudów, i nie oczekuje trwałości 10 godzin dziennie. Wystarczy mi jeśli będą trwałe przez 4-5 godzin, i będą intensywnie pachnieć tak że będą wyczuwalne na jakąś odległość Proszę o pomoc

Gość gość
Ja ci polecam Cavin Klaina jakikolwiek zapach, Jest ładny markowy, i dość tani, Kupisz w rosmanie za 120 zł. Czy się długo utrzymuje? Moim zdaniem te 3-5 godzin wytrzyma na skórze a to jest już dużo uwierz mi. Żeby pachnieć cały dzień to trzeba wydać 700 zł na prawdziwe perfumy.

Gość gość
Mamy ogromny wybór męskich perfum 100 ml znanych marek jak dior, armani, versace, Boss wszystko w cenie 65 zł super trwałe, szybka wysyłka. Markowezapachy.pl

Gość Igor68668
Dobrym wyborem będzie Czerwona Lacoste lub Paco Rabanne Invictus. Są to intensywne, słodkie, ładne zapachy. Bardzo korzystnie cenowo wychodzą z www.zapachowiec.pl Polecam