Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zasmucony waszym prowadzeniem

Czemu sypiacie co chwilę z innym?

Polecane posty

Miewacie czasem po kilka partnerów seksualnych w roku. Myślicie, że to miłe umawiać się na randkę z dziewczyną, która kilka dni temu spała z innym?

Gość gość
A Ty z iloma kobietami spałeś?

Gość gość
tak to jest, jak się wyrywa dziewczyny w klubach. ja w łóżku miałam jednego .

Gość gość
a co sobie beda zalowac ,uzywaja zycia :) :D jest w koncu jedno..

Gość gość
Ja miałam ponad 20 w ciągu ostatnich kilku lat.Wciąż dodaje nowych

A nie jest im potem głupio, jak już mają mężów?

Gość gość
Ja już miałam męża. Drugiego mieć nie chcę.

Gość gość
To mężowi jest potem głupio :P

Gość gość
Ja pięciu .

Gość gość
Nie sypiam co chwile z innym o ile chwila to nie dwa lub wiecej lat. Nie rozumiem tylko dlaczego tak interesują Cię i martwią takie kobiety. Mogłabym zadać takie samo pytanie tylko w drugą stronę, dlaczego co chwila sypiacie z inną? Wiesz mnie to nie interesuje, każdy ma prawo żyć jak chce. Jak czegoś nie pochwalam to omijam takich ludzi , jest wiele innych pasujących do mnie.

Gość gość
Autorze kobiety to szmaty i tak należy je traktować! Dzisiaj każda się puszcza. Dlatego zapomnij o tym obrazie słodkiej, delikatnej, porządnej kobiety bo to matrix. Prawda jest wulgarna i brutalna. Żadnych ślubów, żadnych zobowiązań, jak zaciąży to laskę porzucasz, seks max n 3 randce bo czemu masz być gorszy niż pozostali i musieć się żenić by to dostać!

Gość wyciskam z życia ile sie da
bo nie lubimy sie ograniczać,jak faceci mogą to niby dlaczego kobietom sie zabrania korzystania z życia,niech każdy skupi sie na sobie i nie zagląda do łóżka innych,a ty szukaj sobie dziewicy jak ci nie pasują doświadczone

Gość ładna  niepuszczalska
ja sie nie puszczam i prowadze sie przyzwoicie wiec wypraszam sobie,a dodam ze jestem ładną kobietą i mam powodzenie,przeszłosc jesli nawet jakąś miałam dawno zostawiłam za sobą i nikomu nic do tego

Gość gość
07:34 macie odpowiedzi na swoje pytania. Jestescie ludzkim dnem. Najpierw wymagac od siebie a potem od innych. Z iloma Ty spales,meska prostytutko? Autor chyba slepy ,nie kwapi sie do udzielenia odpowiedzi na pytanie z 23;41.

Gość kobieta niosąca zło
a faceci to k****arze,ja wykorzystuje ich jak sie da i zmieniam czesciej niz bielizne bo dwukrotnie zostałam skrzywdzona mimo ze kiedys byłam dobra i porzadna,zrobiłam sie taka jak wy bo nie szanujecie tych fajnych kobiet,teraz sobie odbijam za wszystk

Gość gość
faceci to chuje! nie szanuja kobiet wiec bardzo dobrze ze sa zdradzani i porzucani

Gość gość
jak widać takie "uczucia" jak wyżej to ch...j; - to świadczy ze w ogle nie interesuje takich facetów co w ogóle sied******obiecie, z którą nawet śpią, może maja to w d...? - wazne jest tylko ile, kto śpi? bez sensu - jak sie nie zna babki, to co za róznica z kim i dlaczego spi? i tak masz/macie to w d..?

Ja akurat mialem tylko jedna partnerke, jesli juz mam sie spowiadac (a tego nie lubie). Natomiast swojej partnerce bym powiedzial i oczekuje szczerosci.

Gość gość
Zasmucony waszym prowadzeniem - wiesz bo faceci XXI wieku sa niewierni, niestali w uczuciach, materialni, karierowicze, prowadzacy hulancze zycie pozbawiedzi wartosci jak rodzina (na slowo dziecko, slub - faceci XXI wieku uciekaja w poplochach) nieszanujacy kobiety (zaliczaja a nie kochaja) i kobiety nie moga znalezc sobie meza na cale zycie, faceci nie chcca sie zenic, chca sie bawic i "korzystac z zycia" ( obracac laski) a ze nie moga znalezc uczucia u pierwszego bo kazdy zostawia jak lepsza sie nawinie to szukaja go wszedzie , probuja do skutku, by zaznac milosci, ciepla, czulosci od melzczyzny, choc to naiwnosc, ale kobiety sie roznia od facetow i bez uczucia, mezczyzny nie potrafia zyc

Gość gość
Jeżeli kobieta która miała wielu partnerów i przygód lozkowych spotka normalnego faceta z zasadami to szacunku od niego raczej nie będzie miała i taki facet nie będzie chciał sie wiązać z taką kobietą.taka kobieta traci swoją wyjątkowość i urok można z nią fajnie spędzić jakiś tam czas ale jako kandydatka na żonę chyba się nie nadaję

Gość gość
gość dziś Autorze kobiety to szmaty i tak należy je traktować! Dzisiaj każda się puszcza. Dlatego zapomnij o tym obrazie słodkiej, delikatnej, porządnej kobiety bo to matrix. Prawda jest wulgarna i brutalna. Żadnych ślubów, żadnych zobowiązań, jak zaciąży to laskę porzucasz, seks max n 3 randce bo czemu masz być gorszy niż pozostali i musieć się żenić by to dostać! x wlasnie tacy sa teraz "mezczyzni":O kobieta to dla nich szmata, zero szacunku, milosci do kobiety. Obrazanie, wulgaryzmy - taka kultura wspolczesnych panow. Jeszcze sobie nawzajem kibicuja w zaliczeniu laski i porzuceniu - to ma byc milosc faceta?. "Żadnych ślubów, żadnych zobowiązań, jak zaciąży to laskę porzucasz," - takie slowa z ust wspolczesnych facetow?:O przykre, ze kobiety muszajac milosci napotykaja na swojej drodze takich pseudo-mezczyzn. Dzisiaj dla faceta kazda kobieta to szmata - przykre ale prawdziwe. I gdzie tu milosci szukac i kochajacego meza?? gdzie? jak oni nawzajem umawija sie by laske porzucic jak jej dziecko zrobia. Zaluje, ze nie urodzilam sie z 30 lat temu, wtedy znalazlabym prawdziwego, normalnego, porzadnego kochajacego mezczyzny jakiego dzisiaj nie ma juz. Teraz obraz mezczyzny sie zmienil, zachowanie i stosunek do kobiet. Boli mnie, ze musze w takich czasach zyc z takimi mezczyznami!

A mi zalezy na prawdziwej milosci, ale nie wyobrazam sobie jej z dziewczyna, ktora miala wielu facetow w lozku.

Gość gość
Niestety ale kobiety same zapracowaly sobie na takie opinie zwlaszcza te które mieszkają za granicą .porządny facet jest wstanie wyczuć czy laska jest ok czy jakaś latawica do której szacunku nie będzie miał

Śmieszą mnie też wywody, że przeszłość się nie liczy.

Gość gość
Pada czesto określenie "porządny facet" i Ci którzy to piszą mają takie zdanie o sobie. Panowie porządny mężczyzna szuka kobiety z sercem, inteligentnej i zaradnej i nie interesuje go czy kobieta ma błonę dziewiczą czy nie i czy spała z 1 czy 20 mężczyznami. Normalni ludzie nie rozmawiają o swoich podbojach czy porażkach łóżkowych i wymieniają się liczbami. Między łatwymi a trudnymi dziewczynami są jeszcze zwykłe i te zazwyczaj wybierają porządni mężczyźni.

Gość gość
Zasmucony waszym prowadzeniem jestem kobietą juz wiekową jak dla Ciebie i w życiu mialam parę poważnych związków i parę przygód. Żaden mężczyzna nie pytał o przeszłość ani ja nie pytałam ich o nią. To nazywa się dojrzałość.

A ja po prostu wiem, że dziewczyna która miała naprawdę wielu facetów w łóżku oraz prowadziła imprezowe życie rzadko jest kimś szlachetnym. Takie kobiety często lubią wygodne życie, przystojnych i majętnych mężczyzn i są hedonistkami, lubują się w drogich ciuchach, bardzo częstych wizytach u kosmetyczki i fryzjera, drogich zagranicznych wycieczkach, używkach, kosztownej biżuterii. Jeśli kobieta miała naprawdę bardzo wielu mężczyzn, to jest duże ryzyko, że już kogoś zdradziła albo była czyjąś kochanką, niszcząc tym samym jego rodzinę, że tkwiła z kimś w relacji z wygody dla spraw finansowych, że poszła z kimś do łóżka w dniu poznania się, że mogła spać z przystojnym tumanem dla sportu lub prowadzać się z gangsterem lub dilerem narkotyków, mieć aborcję lub robić w łóżku różne dziwne, wyuzdane rzeczy.

20 partnerów zresztą nie pasuje do wizerunku spokojnej, sympatycznej, miłej, ciepłej i serdecznej, dziewczęcej dziewczyny.

Gość gość
No i w czym problem? Taka kobieta jaką opisujesz za chiny ludowe nie zainteresują się Tobą wiec w czym problem? Dla takiej kobiety jesteś nudny i za prosty. Szukaj takiej samej jak Ty a nie uderzasz w inna ligę.

Ja nudny i prosty? Dopowiem, że często kobieta o wielkich wymaganiach jest właśnie bardzo prosta, a często mało ją interesuje że facet ma pieniądze z kradzieży - ważne, że je ma.