Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 18

Polecane posty

otulona_snem dziś idz na Rynek golebie pokarm,ladna pogoda nie za cieplo dla chorej pikawy,dobry uczynek zrobisz,lepetyne przewietrzysz x x :D I to ma pomóc w twoim ośmieszaniu się i dezawuowaniu własnej osoby?

Bruno Shatyn dziś Mnie ktoś coś zrobił i w związku z tym ty się ośmieszasz? Meandry twojego "myślenia" są bardzo skomplikowane... x otulona_snem dziś moim skromnym zdaniem jesat wrecz odwrotnie x x Ja się ośmieszam bo tobie ktoś coś zrobił w dzieciństwie? Ty tak poważnie? :D:D:D

otulona_snem dziś jak pomoze to idz smiech.gif ,raczej tobie glownie,ale mozesz sobie myslec co chcesz smiech.gif boze ze ja po tylu latach daje sie w te p*****ly wciagac x x Naprawdę? Mogę sobie myśleć co chce? Dziekuje ci za pozwolenia...:D:D:D:D

Gość barramek
'Rozumiem że Lech Kaczyński wg barramka to był ktoś kto się cieszył że Żydzi przejmują Polskę?' - każdy sie wtedy cieszył z tego że na listy komuny głosowała garstka sprawujacych władzę , a na listy solidarnościowe reszta narodu -jak także się cieszyłem że taki był stosunek Polaków do komunizmu ale nie zmienia to faktu , że rozmowy okrągłego stołu a zwłaszcza te szczegółowe ustalenia polskiego żydowstwa w Magdalence nie powinny mieć miejsca ponieważbyła to podpucha - eksperyment Moskwy Gorbaczowa szukajacej drogi spokojnego przejścia z komunizmu do kapitalizmu bez zadyndania na sznurach szubienic - i ten eksperyment wpółczesnej komunistycznej żydopostkomunie - się udał po paru latach uwłaszxczyli sie na majątkach wypracowanych przez proletariaty komunistyczne i nikt im żadnej krzywdy nie zrobił

:D Majątek ów składał się ze starych przedsiębiorstw, dawno nieefektywnych, ze starymi maszynami, z technologiami sprzed 50 laty, produkujących nieatrakcyjne, psujące się towary, itp, itd...

Zapominasz otulona o jednym bardzo waznym fakcie. Ja to przeżyłem jako świadomy, dorosły człowiek. To dla mnie nie jest coś o czym przeczytałem czy usłyszałem. A teraz mnie przez czas jakiś nie będzie bo mam trochę pracy ale od czasu do czasu pośmieje sie z twoich postów...

zebys skonczyl liceum,ktorego nie masz x x Nigdy nie byłem właścicielem liceum... I żałuję bo miałabyś szansę, po znajomości zrobić w nim maturę a tak... No cóż... I musze cię pocieszyć. Skończyłem liceum którego nie miałem bo było własnością państwa.

Gość gość
Dzień 8 Dzisiaj Al-Quaherezejuan podjął się samobójczej misji! Wbiegnie z bomba do supermarketu i zdetonuje ja. Wrócił po 6 godzinach. Najpierw ukradli mu bombę, potem pobili go wolontariusze Legii Warszawa. Dzień 9 Polacy wybrali sobie nowego prezydenta. Wracamy do kraju. Polska sama świetnie sobie radzi bez naszych zamachów.

PO to mistrzowie gospodarowania.... zadlużyli kraj niebotycznie, spowodowali eskalacje wyjazdow z Polski młodych x To akurat bzdura, największy odsetek ludzi wyjechał za granicę w czasie dwóch lat władzy PIS. W 2004 gdy PIS nei był u władzy wyjechało 1000 osób, w 2005 za władzy PIS 1450, w 2006 1950 , a w 2007 2270 osób. Dopiero w 2014 roku udało się pobić rekord, który obecnie wynosi 2320 osób

Gość gość
bo do unii zesmy matole weszli,dlatego wyjechali nie mialo tgo nic wspolnego z rzadami pisu

Gość gość
To oczywiste.A dwa glupki udają że o tym nie wiedzą

Gość gość
zacząłeś od 2004 post matole?

Żeby pokazać,że po objęciu władzy , mimo ,że granice były otwarte wyjechało o 1/3 mniej osób jak w następnym roku,żeby takie mało rozgarnięte istoty jak ty miały punkt odniesienia. Ogólnie liczby te i tak są zaniżone, bo liczeni są tylko ludzie, którzy wymeldowali się z polskich adresów zamieszkania przed wyjazde, a faktyczne liczby są o wiele wyższe

Gość gość
Jacek Kurski z pewnością na długo zapamięta ostatni niedzielny wieczór. Gdy pojawił się na scenie opolskiego amfiteatru, aby wręczyć nagrodę dla zwycięzcy koncertu "Grand Prix Publiczności - Złote Opole", przywitały go gwizdy publiczności.

Gość gość
Wielkie zadęcie i wielka ściema. Nowoczesna została utworzona po to żeby odobrać głosy w wyborach a pośrednio jako realna alternatywa dla posłów upadającej platformy. Większość ,,nowoczesnych'' to sierotki po niesławnej uniji wolności w której byli lub próbowali być. Nie będę oceniał posłów tak zwanej kropka nowoczesnej bo jaki rubikoń jest to każdy widzi. Zastanawia mnie jedna rzecz, czy w demokracjach takich jak w USA czy Anglii taka ściema jak nowaczesna miałaby rację bytu. Moim zdaniem nie, a w Polsce niestety tak. Ale jak idioci głosowali na Tymińskiego to czemu nie na Petru.

Gość gość
Duda to też ktoś kto był w Unii Wolności ale to już nie przeszkadza

Gość gość
Bo on się pomylił. Myślał, że to PiS i przez przypadek zapisał się do UW bo go namówili, nawstawiali mu ściem, oszołomili biednego człowieka.

Gość gość
Duda podczas kampanii obiecywał pielęgniarkom że się za nimi wstawi. Powoływał się na swój honor. To może to skrytykujcie a nie Kijowskiego , przekupki ?

Gość gość
W nocy Andrzej Duda rozmawiał z pracownikami i właścicielami piekarni oraz z personelem szpitala w Nowym Mieście nad Pilicą. Dotarł tam ok. godziny 2 w nocy. Właścicieli piekarni dopytywał, ilu zatrudniają pracowników oraz gdzie sprzedają pieczywo. Piekarze podarowali mu chleb ozdobiony wizerunkiem białego orła. W szpitalu rozmawiał z lekarzami i pielęgniarkami. Podkreślał, że sytuacja w szpitalach to kwestia bezpieczeństwa obywateli. -Drzwi Pałacu Prezydenckiego będą otwarte i będziemy rozmawiać na ten temat - obiecywał.

Gość gość
Duda do pielęgniarek: zrobię wszystko, żeby wam pomóc, daję słowo honoru Kandydat PiS Andrzej Duda obiecał protestującym w Krakowie pielęgniarkom, że zrobi wszystko, żeby im pomóc. - Nie załatwię wszystkich spraw za rząd. Prezydent nie jest ministrem zdrowia, ale będziecie miały oparcie w prezydencie RP. Daję paniom słowo mojego honoru - zapewniał.

Gość gość
Wam trzeba k****y przypominać co mówił Lech Kaczyński o 4 czerwca a co mówił duda do pielęgniarek bo macie słabą pamięć lemingi pisowskie

Gość gość
dziadzia na taczkę i cykać fotki zakodowanej młodzieży III wieku :D

Gość gość
LEWAK to persona o poglądach lewicowych, przy czym jest to niedojrzała forma tego osobnika - w przeciwieństwie od formy dojrzałej cech*je się ślepym idealizmem, wiarą w możliwość radykalnego zmiany obecnego porządku rzeczy, pragnieniem poruszania bryły z posad i tym podobnych. Nieświadomy korzeni swych poglądów, często lewak krytycznie wyraża się o Marksie czy Engelsie; zarazem notorycznie posługuje się ich żargonem, w argumentacji używa ich aparatu pojęciowego; krótko - partycypuje w marksowskim paradygmacie (tu charakterystyczne pojęcia: "sprawiedliwość społeczna", "pazerny prywaciarz", "ucisk klasy/grupy społecznej" i inne). XXXX dokładny opis Jarosłąwa Kaczyńskiego

Gość Myrevin
{ Piekarze podarowali mu chleb ozdobiony wizerunkiem białego orła. } <<>> Oczywiście w każdej piekarni mają przygotowane chleby z wizerunkiem białego orła na wypadek wizyty jakiejś ważnej postaci, np prezydenta RP. :classic_cool: