Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 19

Polecane posty

Gość gość
gaz musztardowy wczoraj >>> :classic_cool:

tak sie z tego gosciu smiejesz,a ja wyszlam za czlowieka za ma ktory,ma rodowod w Warszawie od 1901 r,z jednej i drugiej strony i co dalej te debilstwa bedziesz wklejakowani robil? x Ale ja się z nikogo nei śmeije, stwierdzam tylko,że jak polityka międzynarodowa w PL będzie prowadzona tak jak jest teraz, to za kilka lat czeka nas powrót do czasów chłopów pańszczyźnianych i uprawy roli przez większość społeczeństwa

Gość gość
"Decyzja wydana na podstawie nieprawnej ustawy jest niewazna. Tak jak wszelkie działania na jej podstawie. " x ale utrata mocy ustawy którą uznano za niekonstytucyjną następuje nie "wstecz" tylko od momentu ogłoszenia orzeczenia trybunału w dzienniku urzędowym albo później. mówi o tym art 190 ust 3 konstytucji. znowu bezczelna gnido kłamiesz.

Gość gaajowy
Otulona,to jest żałosny starzec.

Gość gość
mosiek ujada na pomarańczo -myśli,ze go nie widać

Gość gość
Ale ja się z nikogo nei śmeije, stwierdzam tylko,że jak polityka międzynarodowa w PL będzie prowadzona tak jak jest teraz, to za kilka lat czeka nas powrót do czasów chłopów pańszczyźnianych i uprawy roli przez większość społeczeństwa X co sie w tej polityce nie podoba???

Gość gość
Shatyn, wyjdź zza gościa :(

Gość gość
to jest załgany trol wynajęty to rozpowszechniania kłamstw których nawet nie czyta więc jemu się po prostu "nie podoba" że rządzi pis. ostatnio rozpętał histeryczny wrzask jak to pisowski program "mieszkanie dla młodych" zrujnował budownictwo i doprowadził do podwyżek cen mieszkań. a jak debilowi pokazałem że to nie był żaden pisowski program tylko program wprowadzony w 2013 roku przez PO to tylko potrafił zamknąć mordę i udawać że nie do niego piszę.

a jak debilowi pokazałem x Debil to Tobie rodzice przy chrzcie mieli dać ale nie wiedzieli jak się to pisze. Jak już pisałem pięć razy wróc cieciu na poprzedni topik, tam wszystko wyjaśniłem. Nie moja wina,że odnalezienie starego topiku przerasta Twoje możliwości intelektualne

co sie w tej polityce nie podoba??? x Zbliżanie do Rosji i oddalanie od UE. Polski nie stać na to ekonomicznie . Nasz główny rynek zbytu to UE , a nie Rosja

Gość gość
spiertalaj załgany szmaciarzu. jedyne co potrafisz to łgać przez całe dnie tutaj zaślepiony tą twoją fanatyczną nienawiścią do pisu a jak ci wprost twoje łgarstawa udowodnić to udajesz że "gdzie indziej wyjaśniłeś". spiertoliłeś w podskokach a nie wyjaśniłeś. przepadłeś w jednej chwili jak ci pokazałem że łżesz jak świnia, trolu. a teraz tutaj udajesz że "wyjaśniłem tam, idź se wróć i przeczytaj". jak zwykle, świnio zakłamana bez honoru.

Gość gość
"Zbliżanie do Rosji i oddalanie od UE." x jak to "zbliżanie do rosji"? jak tam nigdy nie widziałem żeby duda czy kaczyński przybijał "żółwika" z putinem jak tusk albo zeby mówił o "najlepszych w historii kontaktach z rosją". już zapomnieliście o tym jak to przez lata straszyliście że "kaczyński chce wojny z rosją", śmierdziele zakłamane?

lykali wszystko jak leci x Czyli tak jak pisałem era chłopów pańszczyźnianych już blisko. Bo o ile Rosjanie łykają nasze warzywa i owoce o tyle nic innego tam nie schodzi

spiertoliłeś w podskokach a nie wyjaśniłeś. przepadłeś w jednej chwili jak ci pokazałem że łżesz jak świnia, trolu. x Dobra widzę ,że na prawdę odnalezienie starego topiku Ciebie przerasta. Na starym topiku przyznałem Tobie rację,że to PO wprowadziło MDM , po czym PIS się z niego wycofał tylko po to by gdy odwołał obietnicę o wybudowaniu 3 milionów mieszkań wrócić do MDM i nawet zwiększyć jego pulę. To tak po krótce, bo nie chce mi sie znów na marne produkować skoro i tak nie przeczytasz całości

A teraz nałóż dresik z 3 paskami i leć na ustawkę zadowolony,że swoje racje udowodniłeś :D

nie tylko owoce i warzywa, x No tak racja , zapomniałem o maszynach rolniczych i pestycydach

Gość gość
Luudzieee !!! x To wszystko co sie dzieje w światowej polityce zostało przepowiedziane m.in. na str. ostrzezenie.net To są współczesne objawienia na czasy ostateczne przed Powtórnym Jego Przyjściem. Sprawdzają sie na naszych oczach. Jesteśmy na wojnie cywilizacyjnej dobra ze złem. x Luudzieee !!! Czytajcie te objawienia !!!! Jesteśmy przed III wojna swiatowa !!! x Czytajcie je. Sprawdzają sie na naszych oczach zaczynając od kościoła a kończąc na polityce.

Gość gość
Otulona, masz kaca?

Gość gość
Otulona, Ty dzieciaka to gdzieś oddałaś, czy Ci zabrali?

W rozbiciu na poszczególne rodzaje produktów, w eksporcie do Rosji prym wiodą części do aparatury nadawczej do radiofonii i telewizji, radiotelefonii, aparatury radarowej itp. W sumie wartość eksportu tych części do Rosji wyniósł w 2013 roku 374 mln euro. Na drugim miejscu znalazły się świeże jabłka, gruszki i pigwy (273 mln euro), a na trzecim – części samochodowe (257 mln euro). x Ja się pytam gdzie w takim razie będziemy eksportować resztę produkowanych w kraju rzeczy?

Gość gość
Kretynka. :D Pijaczko, nawet nie potrafisz odróżnić kto do Ciebie pisze. Co za prosta, zapijaczona baba.

Gość gaajowy
Pytam się po raz kolejny,co Ciebie obchodzi życie Iftar i Otulonej?

Gość gość
otulona_snem dziś racje to tu jedna osoba,szanownego autora od 10 lat z hakiem "udowadnia" smiech.gif X Otulona, wytłumacz mi, jak można przez 15 lat przegrywać życie na kafeterii. Ile razy tu nie wejdę, pierprzysz te swoje smutki, po pijaku, albo na kacu. Gruba, to rozumiem, stara panna, sfrustrowana, wiecznie w c***a przez kogoś robiona, ale Ty? Mężatka, dzieciata, wykształcona... Nie masz żadnych pasji, zainteresowań? Ja pierdzielę, co za ograniczona baba.

Gość gość
Ja się pytam gdzie w takim razie będziemy eksportować resztę produkowanych w kraju rzeczy X na caly swiat

Gość gość
Otulona, jak tam Twój starszy syn? Skończył już 18 lat?

Gość gaajowy
Widziałeś Iftar,że piszesz "gruba"?.Czy sobie uroiłeś gościu coś i pierdzielisz od rzeczy?I pytam Ciebie,co Ciebie życie tych kobiet obchodzi?

Gość gość
Shatyn, wyjdź zza gościa :)

Gość gaajowy
Glista taka przypęłżnie i szpieguje.

Gość gość
Luudzieee !!! x To wszystko co sie dzieje w światowej polityce zostało przepowiedziane m.in. na str. ostrzezenie.net To są współczesne objawienia na czasy ostateczne przed Powtórnym Jego Przyjściem. Sprawdzają sie na naszych oczach. Jesteśmy na wojnie cywilizacyjnej dobra ze złem. 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Luudzieee !!! Czytajcie te objawienia !!!! Jesteśmy przed III wojna swiatowa !!! 🌻🌻🌻🌻🌻🌻 Czytajcie je. Sprawdzają sie na naszych oczach zaczynając od kościoła a kończąc na polityce.

Gość gość
serce chore nie p****** nie popije diete musi trzymac zajarac tez nie moze to mosko siedzi i zazdrosci chetnie by sie w lozku albo jedenej albo drugiej widzial bidok co mu zostalo n*******lanie na orendzu przynajmniej tak sobie ulzy