Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 19

Polecane posty

Gość gość
to wszystko wyjasnia ojciec rusek i ta kulture i te poglady

NAuczcie sie do ch... ze zrozumieniem czytać, X a to co to jest? kultura? moze taka w twoim stylu x Do c***a to nie ty k****,szmato,ty c***u, pedale,szmaciarzu itd. Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? Nikogo tym postem nie obraziłem, a to staracie się mi udowodnić

Gość gość
Pavlo czekam az sie zorientujesz ze gajoowy to iftar

Gość gość
"Nie zwróciłem uwagi,że przy rozszerzeniu rynku zaszła zmiana nazwy programu , który poza tym,że został poszerzony o rynek wtórny jest kropka w kropkę taki sam jak MDM " x to jest oczywiście kolejne kłamstwo bo jeżeli cokolwiek nastąpiłto to nie ROZSZERZENIE a ZAWĘŻENIE bo to MdM był przeznaczony tylko dla rynku pierwotnego a rodzina na swoim także na rynek wtórny. MdM został chyba dopiero w 2016 rozszerzony na rynek wtórny. taki z ciebie q****a znawca. wszelkie analizy wykonałeś i wyszło ci jaki to ten program pisu straszny a w każdym poście dowodzisz że nie wiesz w ogóle o czym piszesz i tylko j***esz te posty właśnie po to i WYŁĄCZNIE PO TO żeby walić w pis. weź stąd spiertalaj j****y trolu. czy ty naprawdę nie czujesz jak się gnoju kompromitujesz każdym swoim wpisem? nie masz za grosz wstydu i honoru? masz tu fragment ze strony mdmkraków: "W mediach można często przeczytać, że program Mieszkanie dla młodych jest kontynuacją „Rodziny na swoim”. To nieprawda, praktycznie w każdym elemencie programy się różnią." taka jest ta twoja "wiedza".

Gość gość
Przeca Nowouczesana to plaftormerskie odchody i wie to dziecko w przedszkolu

Gość gość
Niemożliwe, że gaajowy to Iftar. Ona obecnie puka się z Pavlo, więc...

no i następny spektakl w tym samym teatrzyku. trol usiłuje nam wmówić swój obiektywizm a nienawiść do kaczyńskiego tak mu przesłania rozum że nie omieszka wyciągnąć kaczyńskiemu jakiegoś przejęzyczenia sprzed lat. x Sorry, ale jeżeli szef klubu parlamentarnego nie zna hymnu Polski, to ja nie mam więcej pytań o to jak głęboko w d***e musi mieć jej dobro

Gość gość
gość dziś v shatyn zaloguj się :D

Gość gość
gaajowy to Myrevin

to jest oczywiście kolejne kłamstwo bo jeżeli cokolwiek nastąpiłto to nie ROZSZERZENIE a ZAWĘŻENIE bo to MdM był przeznaczony tylko dla rynku pierwotnego a rodzina na swoim także na rynek wtórny. x Jak poszerzam program o rynek wtórny i zmieniam nazwę programu to następuje zawężenie rynku? Puknij się w czoło

Gość gość
"Nie zwróciłem uwagi,że przy rozszerzeniu rynku zaszła zmiana nazwy programu " x to może jak po raz kolejny udowodniłem ci kompletną nieznajomość tematu na który się wypowiadasz i którym próbujesz "walić w pis" znowu mi napisz że "co innego miałeś na myśli a pislam cię nie zrozumiał". jobany kretyn.

"W mediach można często przeczytać, że program Mieszkanie dla młodych jest kontynuacją „Rodziny na swoim”. To nieprawda, praktycznie w każdym elemencie programy się różnią." x Oczywiście ,że się różnią, a różnica ta jest w nazwie :D Przecież PO nie przyzna się,że MDM to ulepszony program RNS który jest PISowski, tak samo jak PIS nie przyzna się RNS to ulepszony program Po. PO wprowadziło MDM, PIS go rozszerzyło i zmieniło nazwę na RNS, PO po ponownym dojściu do władzy usprawniło RNS i zmieniło nazwę na pierwotną , czyli MDM. Prościej się nie da Teraz rozumiesz,czy Ci to rozrysować?

Gość gość
"Jak poszerzam program o rynek wtórny i zmieniam nazwę programu to następuje zawężenie rynku?" x wytłumaczę ci j****y kretynie łopatologicznie: 1. program RNS dotyczył także mieszkań na rynku wtórnym. zrozumiałeś? 2. skończył się w 2012 roku. zrozumiałeś? 3. w 2013 PO uchwaliła prgram MdM który DOTYCZYŁ TYLKO RYNKU PIERWOTNEGO zrozumiałeś? 4. pytanie: to nastąpiło ROZSZERZENIE czy ZAWĘŻENIE jobany idioto? 5. dopiero w roku chyba (nie pamietam na 100 proc) 2016 rozszerzono program MdM o rynek wtórny. pierwotnie program mdm był tylko na rynek pierwotny a program rns (pisowski, wcześniejszy) był programem od razu na rynek i wtórny i pierwotny. zresztą te programy się różnia od siebie wszystkim w zasadzie, nie będę ci wszystkiego tłumaczył. a skro ty k***a mać tumanie z****** takich podstawowych rzeczy o tym nie wiesz to jak możesz to krytykować i pisać o jakichś skutkach dla gospodarki? jesteś takim zerem że to sobie trudno nawet wyobrazić. tylko zero absolutne może z tobą konkurować.

Gość gość
"Teraz rozumiesz,czy Ci to rozrysować? " x rozrysuj. niech się dowiem czy cokolwiek zrozumiałeś z tego co tu do ciebie pisze pieprzony przygłupie.

3. w 2013 PO uchwaliła prgram MdM który DOTYCZYŁ TYLKO RYNKU PIERWOTNEGO zrozumiałeś? 4. pytanie: to nastąpiło ROZSZERZENIE czy ZAWĘŻENIE jobany idioto? x My piszemy o programie z którym wystartowało PIS, czyli rozszerzonym MDM pod nową nazwą RNS. Dotarło? To odpowiedz na pytanie , czy PIS rozszerzył program i zmienił jego nazwę, czy zawężył program MDM jednocześnie zmieniając jego nazwę na RNS?

Gość gość
Ktoś Iftarę obraca? Starą dupę? Nie wierzę.

NAuczcie sie do ch... ze zrozumieniem czytać, X a to co to jest? kultura? moze taka w twoim stylu x Do c***a to nie ty k****,szmato,ty c***u, pedale,szmaciarzu itd. Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz? Nikogo tym postem nie obraziłem, a to staracie się mi udowodnić x Dalej czekam na dowody obrażenia kogokolwiek tym postem. Gajowy gdzie jesteś?

Gość gość
Do wyra się jeszcze nadaje. Co się dziwisz? Kobieta musi już wręcz straszyć sobą, aby przy sprzyjających okolicznościach nie pukać jej bez zobowiązań.

Gość gość
Gejowy, to nie iftara. To stary pierdziel pod 50tkę. X Przymulona, od kiedy Ty taka kulturalna Jesteś? Wszyscy znamy Twój prawdziwy, rynsztokowy imidż. :-)

Gość gość
"My piszemy o programie z którym wystartowało PIS, czyli rozszerzonym MDM pod nową nazwą RNS." x kolejne potwierdzenie że jesteś tylko bezczelnym zerem opętanym nienawiścią do pisu i nie mającym pojęcia o czym piszesz. RNS zakończył się w roku 2012 a MDM POWSTAŁ w roku 2013. to jak k***a wcześniejszy program RNS może być ROZSZERZONYM MDM skoro mdm powstał ROK PO ZAKOŃCZENIU RNS? jak RNS może być "nową nazwą" programu MDM skoro ten jeszcze w tedy nie tylko nie istniał ale nawet nie był w planach żadnych? no już tak to tłumaczę że przedszkolak z zespołem downa by zrozumiał a ten matoł nie rozumie.

Gość gość
"To odpowiedz na pytanie , czy PIS rozszerzył program i zmienił jego nazwę, czy zawężył program MDM jednocześnie zmieniając jego nazwę na RNS? " x ty jesteś jakiś opóźniony? może ja tu się faktycznie wściekam niepotrzebnie bo mam do czynienia z umysłowo opóźnionym gościem któremu trzeba co najwyżej współczuć? bo taka głupota to wykracza poza standartowego półinteligenta, to już jest opóźnienie. odpowiem ci po raz kolejny: pis nie mógł ani rozszerzyć ani zawęzić programu MdM bo program MdM rozpoczął się rok PO ZAKOŃCZENIU PROGRAMU PISU (RNS). żeby go pis mógł rozszerzyć albo zawęzić to by ten program musiał wcześniej istnieć. a nie istniał.

Gość gość
Gejowy, to nie iftara. To stary pierdziel pod 50tkę. X Stary pierdziel pod 50 tke czyli iftar! Zatem wszystko się zgadza.

Gość gość
Gejowy, to robi podchody pod grubą. Ona już kilka lat nie uprawiała seksu, to prawie jak dziewica.

Gość gaajowy
Otulona,zes obrazil to malo?

Gość gość
Tylko nie wiem czy takie pierdziele jeszcze uprawiają seks. Otulona wie na bank, przecież jej mąż to też pierdziel.

Gość gość
Ifcia myli niezbornie myli tropy

Gość gość
Maz otulonej to pierdziel a i sama otulona też pierdziel. Ale dzieciaka jakos zrobili pewnie po libacji alkoholowej odurzeni środkami potegujacymi libido.

RNS zakończył się w roku 2012 a MDM POWSTAŁ w roku 2013. x Projekt ustawy MDM powstał już w 2005 roku i był inicjatywą PO , PIS przemianował go na RNS po uprzednim rozszerzeniu . Nawet w tv się o to kłócili posłowie czyim projektem jest tak na prawdę projekt ustawy o dopłaty do mieszkań, strasznie wybiórczą pamięc masz. Edit , mogłem pomylić sie co do roku ,w każdym bądź razie za dwuletniej władzy PIS PO miało już projekt ustawy . To właśnie za podwędzenie projektu ustawy o pomocy w zakupie mieszkań Nelly Rokita została na krótko prawą ręką Lecha Kaczyńskiego. Jej mąż wycofał się z polityki po tym incydencie.