Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 19

Polecane posty

Vide Zaradkiewicz. Gość chyba ma poglądy i wykalkulował, że warto wypchnąć starych trepów, jak Rzepliński. x x Poglądy to on może mieć sobie w domu. Jak jest w pracy to ma wykonywac polecenia szefa i powinien być lojalny względem niego.

Największa bzdura ostatnich lat że istnieją niepokorni i niuezależni dziennikarze :D >> Dwie żółte kartki nie odgwizdane, ręka nie odgwizdana, sędzia kalosz :-P Lewandowski jest obstawiony chamsko grajacymi Irlndczykami to co ty ifciu chcesz ? Żałuję że nie obstawiłem 0:1 alebo 0:0 ale słowo się rzekło póki co Wolacy grają dobrze ale bez rewelacji. Jeśli nie wygramy mecz o wszystko będzie z Niemcami. Oby z Ukrainą nie był tylko o honor 🖐️

Zawsze powtarzam że ty ani poczucia humoru ani dystansu nie masz :-D X No właśnie Otulina moro jakieś by ubrał a nie taki seledyn:-D

Taki gracz a z obstawą Irlandii sobie nie radzi??? No żart.

ps. DKNY dziś Zawsze powtarzam że ty ani poczucia humoru ani dystansu nie masz >> racja..sztywny jest niczym szydło u prezesa :-P w biurze

To nie żart ifciu... hejtujesz zwyczajnie Lewandowskiego. Nigdy chyba w piłkę nie grałaś to nie wiesz że każdego da się obstawić ma maksa.

DKNY dziś Zawsze powtarzam że ty ani poczucia humoru ani dystansu nie masz x x Po takiej jeździe jaką mi zafundowałaś razem z otuloną przez ostatnie parę lat, posądzając mnie o różne rzeczy, obrażając, dając powód to jazdy po mnie różnym wawciom i innej hołocie, straciłem dystans do twoich słow skierowanych do mnie, podobnie jak poczucie humoru...:O

Po takiej jeździe jaką mi zafundowałaś razem z otuloną przez ostatnie parę lat, posądzając mnie o różne rzeczy, obrażając, dając powód to jazdy po mnie różnym wawciom i innej hołocie, straciłem dystans do twoich słow skierowanych do mnie, podobnie jak poczucie humoru >> i tu też racja :classic_cool:

Gość gość
Bruno Shatyn dziś > masz rację

Ci z Irlandii mają fajne buty. Milik zdecydowanie ciągnie do narożników nie do bramki. Niech ktoś mu przed końcem meczu powie że to źle.

Gość gość
rozpoczęła się 2-ga polowa meczu

Gość gość
when the moshek cries ...... oczywiście zaczyna się poprawić (na boisku tym razem ) :D

Gość gość
nie jest dobrze - Polak łapie Irlandczyka za dżądra :O

Krem pod oczy mi się skończył. Otulina używasz jakiegoś??? X Statysta nawet wslizgu nie potrafi :-P

Z żółta kartką na Kapustkę??? Życie mu nie miłe???

Pod takim kątem to nawet jak bym strzeliła. Kuba wstyd.

Gość gość
tnie się i tnie

Gość gość
no i prowadzimy, papy nam się smieją brawo!!!

Mi tam się nic nie śmieje. Wygrywamy jedna bramka z beniaminkiem imprezy. Wielkie mi co :-P

Gość gość
dobra i jedna bramka :P przeciwnicy sroce spod ogona nie wyszli dziecinko

Jedna bramka to spore zagrożenie remisem. Ale faktem jest iż kondycyjnie to jesteśmy o niebo lepsi niż 4 lata temu. Ha ha Otulina a pamiętasz jak.Ci zdjęcia z meczu Niemców przesyłałam??? Ech to były fajne czasy.

Gość gość
no pewnie, ale masz palec to chcesz zaraz cała rękę ;)