Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bruno Shatyn

Kaczka na taczkę... archiwum 19

Polecane posty

Gość gość
a na koniec przylezie zalogowany i bedzie jak zwykle durnia udawal :D:D:D

Gość gość
"A teraz nałóż dresik z 3 paskami i leć na ustawkę zadowolony,że swoje racje udowodniłeś smiech.gif" x udowodniłem przede wszystkim ze jesteś załganą świnią. że w histerię wpadłeś wrzeszcząc jak to szkodliwy jest program MdM który "wprowadził pis" a jak ci udowodniłem ze wprowadziła go PO to nie napisałeś na nią ani słowa krytyki. jesteś tylko trolem którego zadaniem jest "walenie w pis" i tylko temu służył ci program MdM tak samo jak każdy inny twój wpis na tym forum. takim gnidom jak ty nie chodzi i nigdy nie chodziło o polskę czy o polaków i o to co dla nas dobre czy złe tylko o to żeby walić w pis pod dowolnym, prawdziwym czy kłamliwym pretekstem. i twoje "wyjaśnienia" którymi się tak chełpiłeś to nie są żadne wyjaśnienia tylko przyznanie się że cię złapałem na kłamstwie i nie zmieniają faktu że jesteś załganą szmatą. tak samo zresztą jak wszyscy ci "antypisowcy" czy "obrońcy demokracji".

Gość gość
Otulona, a Wy tak razem chlejecie, czy na zmianę z Twoim gachem?

Gość gość
Karmiłaś w ogóle piersią, pewnie nie. Wiecznie na fleku, to jak? Matko, co za matka. :D

Gość gość
A grubej nie możesz tam ściągnąć? Razem będziecie zaprawiać. We trójkę nawet.

jesteś tylko trolem którego zadaniem jest "walenie w pis" i tylko temu służył ci program MdM tak samo jak każdy inny twój wpis na tym forum. x Pisałem już to wielokrotnie, nei jestem antypis, każda partia polska jest tak samo zepsuta jak PIS, a to,że się teraz PIS czepiam ma tylko jeden powód - aktualnie to oni są u władzy i miało być lepiej , a jakoś nie jest. Jak PO, Korwin,Nowoczesna,Kukiz czy SLD do władzy dojdzie to ich też krytykował będę. To chyba normalne ,że krytykuje się partię aktualnie sprawującą władzę , a nie opozycję, bo to od partii sprawującej władzę zależy to jaki kierunek obiera państwo. Takie proste rzeczy Tobie tłumaczyć trzeba ? 7-mio latek takie rzeczy wie

Pavlo1985 2016.06.07 jeżeli już to NA BŁĘDACH INNYCH bo MDM to jest program wprowadzony przez PO właśnie. x A za czyich rządów mdm weszło w życie? Czyżby nie za rządów PIS gdy okazało się ,że obiecane trzy miliony mieszkań to projekt nie do zrealizowania i trzeb było jakoś głosy niezadowolenia uciszyć? PIS wstrzymało MDM jak tylko doszło do władzy, tylko po to, by po chwili zwiększyć pulę MDM gdy naobiecywął 3 miliony mieszkań i okazało się,że nawet 200 tys. nie są w stanie wybudować. Tak to wyglądało pokrótce x Tu masz mojego posta pisanego bodajże godzinę po Twoim. A teraz przeproś za nazywanie mnie s********m ,który omija niewygodne posty, bo jak sam widzisz odniosłem się do Twojego posta

Pavlo pol roku dopiero rzadza,ja nie twierdze ze bedzie super,bo nie bedzie ale pol roku to malo jak na ocene rzadow x Zwolennicy PIS już po miesiącu objęcia władzy przez PO chcieli efektów, a ja po pół roku efektów oczekiwać nie mogę? Czyżby w kraju byli równi i równiejsi?

Gość gość
"Jak PO, Korwin,Nowoczesna,Kukiz czy SLD do władzy dojdzie to ich też krytykował będę." x twoj***ajeczki jak to ty jesteś "obiektywny" i "każdego będziesz krytykował to zostaw dla głupich. program MdM wprowadziła PO i złego słowa na nich nie powiedziałeś. i w każdej sprawie tak jest załgany trolu. jak ci udowodniłem że twoja poprzednia pała - czyli program mdm którym "waliłeś w pis" to kłamstwo bo dotyczy PO to jakoś nie skierowałeś swojej krytyki na PO tylko szukasz kolejnych kłamstw o jakichś 3 milionach mieszkań. a pytasz za czyich rządów wszedł program MdM? ano za rządów PO, w roku 2013. jesteś gównem bez honoru i płatnym śmieciem na usługach upadającego reżymu. każdym postem to potwierdzasz, każde kłamstwo podżyrujesz swoim świńskim, załganym ryjem byle tylko "przywalić w pis".

a tak z ciekawosci na kogo glosowales,lub glosowalbys w wyborach pazdziernikowych i majowych x Nie mam żadnego kandydata na prezydenta, ale gdyby Jacek Wilk ( wcześniej KNP, teraz Kukiz 15) startował na premiera na pewno na niego oddałbym swój głos, gdyż z calej tej bandy nieuków on ma jedyny ma wszechstronne pojęcie o prawie (studiował na UW) , stosunkach międzynarodowych, oraz finansach i bankowości, a premier powinien znać się na tych dziedzinach, by państwo prawidłowo się rozwijało. Dodatkowo zna biegle języki obce , co już jest dodatkowym atutem, bo inaczej patrzą na prezydenta potrafiacego się poprawnie wysłowić w języku innym jak polski, a inaczej na januszowego prezydenta , który nawet w zdaniu "dzień dobry , nazywam się...." zrobi w obcym języku dwa błędy. Chociaż z tym ostatnim to i nawet nie trzeba daleko szukać błędów jakie dzisiejszy rząd w języku Polskim popełnia "Z ziemi włoskiej do Wolski " :D

Gość gość
"PIS wstrzymało MDM jak tylko doszło do władzy, tylko po to, by po chwili zwiększyć pulę MDM gdy naobiecywął 3 miliony mieszkań i okazało się,że nawet 200 tys. nie są w stanie wybudować." x a to są kolejne twoje łgarstwa żeby tyliko "walić w pis". pis wygasił program MdM (choć PO chciała go przedłużać na lata 2017, 2018 i dalej) i ur******* program mieszkanie +.

Gość gość
"ale gdyby Jacek Wilk ( wcześniej KNP, teraz Kukiz 15) startował na premiera na pewno na niego oddałbym swój głos," x nie rozśmieszaj mnie. śmieć który dopiero co zarzucał polakom nietolerancję bo islamskich najeźdźców nie chcą przyjmować chce teraz głosować na wilka z kukiz 15. no chyba padne ze śmiechu. jak następnym razem będziesz chciał wymyślać jakieś łgarstwa i nas tu nimi bajerować to chociaż takie wymyśl żeby się jakoś kupy trzymało z tym co przed chwilą wypisywałeś. to samo ze sprawą TK. kukiz 15 jest jedynym ugrupowaniem z opozycji które chce w tej sprawie kompromisu. ty twierdzisz że chcesz na nich głosować a wczoraj wrzeszczałeś tutaj jak każdy oszołom z KODU, nowoczesnej czy PO jak to "nie jest możliwy kompromis przy łamaniu prawa". WYMYŚLAJ ŁGARSTWA KTÓRE SIĘ TRZYMAJĄ KUPY BO SIĘ TROLU OŚMIESZASZ.

Masz rację gościu, mi nie chodziło o MDM, tylko o program rodzina na swoim. Drobna pomyłka , która nic nie zmienia , bo to co pisałem o MDM dotyczy RNS.

czyli rozumiem poparciem darzysz Kukiz 15 okej x Tu się mylisz, nie darzę poparciem Kukiz 15, tylko Jacka Wilka. Poza nim w Kukiz 15 są same oszołomy, tak samo było w KNP, poza nim sami idioci tam byli i dlatego nie może się on doczekać poparcia głosujących, bo otacza się samymi debilami

NAuczcie sie do ch... ze zrozumieniem czytać, a nie coś przeczytacie, resztę sobie dopowiadacie bo tak wygodniej

Gość gość
"Chociaż z tym ostatnim to i nawet nie trzeba daleko szukać błędów jakie dzisiejszy rząd w języku Polskim popełnia "Z ziemi włoskiej do Wolski " smiech.gif" X no i następny spektakl w tym samym teatrzyku. trol usiłuje nam wmówić swój obiektywizm a nienawiść do kaczyńskiego tak mu przesłania rozum że nie omieszka wyciągnąć kaczyńskiemu jakiegoś przejęzyczenia sprzed lat. jakoś nie widziałem zeby wyciągał błędy ortograficzne komorowskiego czy zachlanego kaczyńskiego. ja to wyciągam ale ja jestem "pisuarem" i nie próbuje pozować na "obiektywnego obserwatora" a tu proszę. czy tylko ja widzę że ta świnia załgana cokolwiek ma zbyt jednostronny obraz rzeczywistości żeby wmówić komukolwiek że jest "obiektywny" i "krytykuje rządzących".

gut z mojej strony EOT -z takim"argumentem" i jezykiem nie wchodze w dyskurs x Nie wpieraj mi, że popieram Kukiz 15 gdy napiszę , że popieram jednego jej członka , to unikniesz takich argumentów. Bo co jak co , ale nieumiejętność czytania ze zrozumieniem kłuje w oczy, a dopowiadanie sobie kontynuacji posta jest frustrujące .

Gość gość
"Drobna pomyłka , która nic nie zmienia , bo to co pisałem o MDM dotyczy RNS. " x no tak, teraz już dotyczy "rodziny na swoim". po dwóch dniach się zorientowałeś że "pisałeś o czymś innym niż pisałeś"? dosłali zleceniodawcy wyjaśnienie, sprzedajny śmieciu jak ich powiadomiłeś że coś ci źle napisali bo j***esz tu tego kaczora a jakiś pisowiec ci zarzucił że łżesz jak świnia i wygląda że ma rację? x ty śmierdzielu słowa z tego co wklejałeś nie napisałeś samodzielnie bo pomyłka jest rzeczą ludzką ale jakbyś sam to pisał to byś się za chwilę zorientował że coś się faktycznie nie zgadza a nie po dwóch dniach.

ma do tego rzecz jasna prawo,ale ta pisofobia czuc z daleka x Krytyka rządu to krytyka partii obecnej u władzy, a nie opozycji to chyba proste jak drut?

nie wiem czy jest trollem,malo mnie to interesuje dszczerze powiedziawszy,ale poglady ma typowo lewackie jak Shatyn- w sumie miedzy jego postami i Shatyna to nie ma zadnej roznicy,ma do tego rzecz jasna prawo,ale ta pisofobia czuc z daleka x Czyli uważasz , że POfobia jest ok, a PISofobia nie?

Gość gaajowy
Ty sie Pavlo naucz czytać ze zrozumienie,Otulona zadała Tobie pytanie,na jaka partie głosowaleś lub głosowałbys.Wymieniłeś człowieka z Kukiz15,żadnej innej,ja zrozumiałem to podobnie.Zatem to Ty masz problem ze zrozumieniem.Poza tym skąd Ty wyszedłeś,żeby takiej kloaki używać do kobiet?Kultury troche.

Gość gość
"startował na premiera na pewno na niego oddałbym swój głos," x i jeszcze taki kretyn chce "wybierać premiera". to najpierw kretynie musisz zostać prezydentem. to w konstytucji jest napisane której ponoć jesteś takim "znawcą". a przynajmniej wczoraj byłeś jak się na temat TK mądrzyłeś.

po dwóch dniach się zorientowałeś że "pisałeś o czymś innym niż pisałeś x Tak , po dwóch dniach się zorientowałem, gdyż obydwa programy doyczyły dopłat do kredytów i myślałem,że MDM po prostu został rozszerzony o rynek wtórny i tak de facto było , bo RNS to nic innego jak MDM po zmianie nazwy i rozszerzeniu pomocy przy kredytach o rynek wtórny , a nie tylko pierwotny jak to było w MDM Nie zwróciłem uwagi,że przy rozszerzeniu rynku zaszła zmiana nazwy programu , który poza tym,że został poszerzony o rynek wtórny jest kropka w kropkę taki sam jak MDM

Gość gaajowy
Ja się nie denerwuje.Mierżą mnie takie chamy od pługa oderwane,co do kobiety się nie umieją kulturalnie zachować,że dureń to widać,a jak dureń i cham to już beznadzieja.🖐️

Gość gość
"Czyli uważasz , że POfobia jest ok, a PISofobia nie? " x ale jakoś nitk tu na PO fobię nie cierpi.

i jeszcze taki kretyn chce "wybierać premiera" x Tak , chcę wybierać premiera. Z racji tego,że w PL premiera nie wybiera się w głosowaniu nie biorę udziału w wyborach, bo na marionetki w postaci prezydenta głosować zamiaru nie mam . Wiedziałem,że trzeba było wypowiedź rozwinąć co by pislam zrozumiał o co mi chodzi

ale jakoś nitk tu na PO fobię nie cierpi. x Serio? Ja zauważyłem ,że każdy argument przeciw PIS jest pisany w stylu "a za czasów PO.." :D

.Poza tym skąd Ty wyszedłeś,żeby takiej kloaki używać do kobiet? x Ale jakiej kloaki? Wyzwałem tu kogoś? Zacytuj

Gość gość
Pavlo ma ojca Rosjanina . Jak to się stało że pisze po polsku ?

Gość gość
NAuczcie sie do ch... ze zrozumieniem czytać, X a to co to jest? kultura? moze taka w twoim stylu