Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kokietowanie po koszu

Polecane posty

Gość gość

Jakieś pół roku temu po lekkim kokietowaniu mojej osoby i coraz częstszych zagajaniach koleżanki z pracy typu nie mam co robić w weekend postanowiłem zaprosić ją do kawiarni. Ku mojemu zaskoczeniu dostałem jednoznacznego kosza. Pomyślałem ok, może mylnie oceniałem jej zachowanie. Dopiero po 2 miesiącach odchorowałem bo zadurzyłem się poważnie co pewno było dla niej widoczne. Przez jakiś czas było chłodno i służbowo jak to w pracy ale po jakimś czasie się unormowało. Jednak od około miesiąca sytuacja się powtarza. Tym razem kobieta bardzo wyraźnie kokietuje. Zauważyłem, że nie zachowuje się tak wobec innych kolegów z pracy. Laska jest 1 klasy. Kokietowanie ma chyba w genach. Oboje nie jesteśmy w związkach. Bawi się ze mną? Powinienem drugi raz spróbować czy facet nie powinien robić z siebie co pół roku idioty?

Gość gość
nie powinieneś próbować,chciałaby cię jako takiego latającego za nią kolegę,imponuje ,ale skoro dała ci kosza to prawdopodobnie czuje,że to nie to,mnie na swój dziwmy sposób kręciłaby wręcz przyjazn z taką atrakcyjną,ale nie dla mnie

Gość gość
Jestem kobieta co prawda,ale ja bym juz ja olala. Jak nie chcesz sie domyslac,miec roznych filmow itp.,to sie wprost zapytaj o co jej chodzi. Jak dla mnie zachowasz sie dojrzalej od niej,bo wiesz..laska ma chyba cos z glaca.