Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I co teraz zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu olalam faceta. Nie wiem czy na serio chciał romansu, czy się nabijal, bo gdy chodziliśmy jeszcze razem do liceum, ktoś puścił plotkę i wyszłam na łatwą naiwniare (prawdopodobnie) chociaż taka nie jestem (no ok,może trochę naiwna tak ale nie tyle w sprawach uczuć co w ogole) On wtedy stale mi się przyglądał i dał mi odczuć ze mnie nie lubi, wlaczal mu się agresor . Ja też za nim nie przepadałam ale tego nie okazałam. Wspólnej koleżance powiedziałam jedynie ze go nie lubię a czy przekazała to nie wiem. Więc z miesiąc po zakończeniu liceum próbował się umówić itp, ale splawilam go, można powiedzieć dość brutalnie . ;) I tak właśnie wyszło, że dzielę z nim dom. Tzn mieszkamy i pracujemy w tm samym miescie.Chce zmienić ale umowę mam do września i nie mogę. Muszę wytrwać. Chodzi o to że próbuje ze mnie zrobic idiotke ,upokorzyć mnie . Czasami trafiaja sie takie sytuacje. Nie wiem co robic? Czy olac to czy moze jednak obrocic sytuacje i to z niego zrobic idiote?

Gość gość
Jeszcze tak pomyslalam, zeby na niego naslac kolegów i go nastraszyc bo nerwy mi juz puszczaja. Kochane doradzcie:)):*