Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Witam Chciałbym ostrzec was przed Zapisanisobie

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałbym ostrzec was przed Zapisanisobie.pl i ich dziwnych praktykach ( nie chce używać słowa oszustwo ale) ewidentne łamanie prawa konsumenta -oszuści

Gość gość
Jakich praktykach?

Gość gość
A możesz napisać coś więcej?

Gość gość
A o co chodzi?

Gość gość
no faktycznie ostrzeżenie

Gość gość
Pewnie admin podszywa się pod dziewczynki, aby ściągać klientów, wyciągać kasę, utrzymywać ich na portalu bajerą, żeby nie poszli gdzie indziej. Znamy te "praktyki":D

Gość gość
jestem na portalu zapisanisobie od ponad roku i nie narzekam poznałam fajnych ludzi również w realu i nigdy nie czułam się w żaden sposób oszukana - w zasadzie przed czym ostrzegasz? bo Twój temat kupy się nie trzyma za bardzo....

Gość gość
Pewnie pod facetów też się podszywa :o Nie, nie korzystałam.

Gość gość
Pod facetów się raczej nie podszywa. Chodzi o to, że na takich portalach jest znacznie więcej mężczyzn, niż kobiet. Więc wiadomo, że ileś kobiecych profili musi być "dorobionych", żeby biznes miał ręce i nogi :D No może się czasem podszywać pod facetów, jeśli przyjmiemy, że część klientek to mega pasztety. Ale na pewno na znacznie mniejszą skalę...

Gość gość
jakich praktykach a proszę bardzo moje konto zostało zbanowane bez podania mi przyczyny

Gość gość
jak już pisałem moje konto zostało mi zbanowane a kiedy napisałem zapytanie dlaczego nikt nawet nie odczytał mojej wiadomości

Gość gość
jesli jestes zadowolona z portalu zapisanisobie tzn ze to co napisalas to sie kupy nie trzyma bo tam donoszenia na innych ludzi to praktyka i niby portal nazywa sie katolicki i ma przestrzegać katolickich wartości " O jak okrutna bezbożna pobożność" tak sie sklada że mam plecy w KK i na pewno napisze do odpowiednich osób w tym temacie

Gość gość
Wygląda na to, że jakaś osoba która wspiera ten portal doniosła na Ciebie ten portal faworyzuje i słucha tylko ludzi którzy go wspierają i dają kase wiec jest to zwyczajny portal za kase :) nie ma nic darmowego podam mój przykład Zgłoszenie od ID: 39655 na ID: 78521. ID nr 39655 to osoba która wspiera portal napisalem do tej osoby podkreslam że nie użylem obrazliwych słów po czym moje konto zostalo zablkowane :)////////////////////////////////////////// wiec autor ma racje sa tam prowadzone dziwne praktyki