Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bawił się moimi uczuciami teraz to widzę

Polecane posty

Gość gość

Te jego spojrzenia, uśmiechy, zagadywanie i dotyk miały na celu tylko uwiedzenie mnie. Wyczuł osobę słabą psychicznie i postanowił się zabawić moim kosztem. Zniszczył mi tak psychikę że aż stałam się wrakiem człowieka i jedyne o czym teraz myślę to na jakie samobójstwo się zdecydować i kiedy je wykonać.

Gość gość
No to masz nauczkę na przyszłość.

Gość gość
samobojstwo z powodu jakiegos dupka ? olej to i zacznij zyc dla siebie

Gość gość
To czemu dałaś się dotykać i uwodzić mając faceta w domu?

Gość gość
nie warto przejmowac sie jakims pajacem ,zamknij przeszlosc i jeszcze duzo dobrego przezyjesz :)

Gość gość
Nie mam faceta w domu a moje życie jest bezsensowne i wiem że każdy facet którego poznam będzie się bawił moim uczuciami. Ja wydzielam chyba takie fluidy które zauważają mężczyźni i postanawiają mnie upolować bo jestem słaba psychicznie. Ostatnio miałam podobny przypadek ale nie dałam się wkręcić w to. Niestety ale dla takich jak ja nie ma miejsca na tym świecie, mężczyźni zawsze będą mnie wykorzystywać.

Gość gość
Ja tez tak mialam,ale mnie to wisi ,ja mam moje zycie i ciulom mowie NIE.

Gość gość
Samej tez sie fajnie zyje,po co ci jakis facet ?

Gość gość
Nie chodzi o bycie w związku tylko fakt że ta sytuacja zniszczyła mnie całkowicie i już nie mam ochoty na nic. Chcę zasnąć i już się nie obudzić.

Gość gość
Przestań tragizować zacznij robić coś dla siebie.Debili nigdzie nie brakuje a ten frajer nie był do Ciebie..i całe szczęście.Niech urabia kolejne a od Ciebie jak najdalej..Pewnikiem liczył na szybkie ciupcianie nie dałaś Ty to dała inna.Niech spada.

Gość gość
Laska,co Cię niby zniszczyło?Debil trafił na podatny grunt i pouderzał w czułe miejsca.Wolałabyś iść z Nim do wyra i za chwilę rozpaczałabyś że Cię wykorzystał i zostawił?.Weź na wstrzymanie i się ogarnij!

Gość gość
Poza tym takie podejście do tematu mają w większości faceci z niskim poczuciem wartości.Dowartosciowywują się czyimś kosztem.Wyciągnij z tego jednak nauczkę jeżeli za czułymi słówkami,gestami nie idą czyny:randki telefony smest to pacjent nadaje się do odstrzału.Im szybciej tym lepiej.

Gość gość
Nie zrozumiesz tego bo jak idiotka się zakochałam i nie potrafię go teraz wyrzucić z głowy a on pewnie ma z tego ubaw.

Gość gość
A co cię obchodzi, z czego jakiś idiot ma ubaw. Ty masz ubaw, że nie związałaś się z kimś popapranym. Anioły cię strzegą. To są twoje doświadczenia, witaj w świecie dorosłych. Za kilka lat będziesz sie z twego śmiała.

Gość gość
Dalej rozkminiaj debila to poczujesz się lepiej.Wysraj się na to.Głowa do góry uśmiech od ucha do ucha i do przodu.Znajdzie się i dla Ciebie facet.Facet a nie chłopczyk.

Gość gość
Uległaś, bo jesteś łatwą kobietą. Ale myśleć o samobójstwie z powodu przelotnego flirtu to już wymaga interwencji specjalisty. Ale, ja mówię całkiem poważnie: do psychologa na pewno ale i do psychiatry też.

Gość gość
Rozkochał i rzucił, o skąd ja to znam... moze to ta sama osoba. Nie powinien tego robić, to fakt. I dla niego diałbłu duszę dasz?

Gość gość
Noo teraz to order zamiast jemu to dałabym Tobie.Samobójstwo?Ty?Popieprzyło Ci się na stykach?Mało to portek lata po świecie?Nie zniżaj się do poziomu Twojego debilnego adoratora.

Gość gość
Czuję że on wszystkim opowiedział o tym jak udało mu się mnie rozkochać i oni też mają ze mnie ubaw. Pewnie mówi im też że nigdy by nie mógł być z kimś takim jak ja i nie wie co ja sobie w ogóle wyobrażałam.

Gość gość
To są tylko twoje przypuszczenia. A ty jesteś taką ważną osobą? A niech gada, co chce. Jego problem. Prawda i taka wyjdzie kiedyś na jaw. Kłamstwo ma zawsze krótkie nogi. Bądź spokojna.

Gość gość
A co Cię obchodzi co On opowiada?Ma to w ogóle jakieś znaczenie?Jest debilem i tyle.Ty masz się troszczyć o siebie samą..bo nikt tego nie zrobi za Ciebie.

Gość gość
Witam jestem tu ponieważ szukam odpowiedzi dlaczego tak pokochalem dziewczynę która mnie nie pokochała... Nie każdy chłopak jest taki jak mówi Pani w temacie :) Ja kocham ciągle Iwonę i nie umiem zapomnieć o Niej spotkaliśmy się 2 razy było normalnie, czekałem na Nią jedyną 5 miesięcy nie szukałem innej :/ Ona poprostu chciała mnie jako kolegę ja widziałem Iwonę jako przyszła żonę, o tym jej mówiłem musiałem zapytać w końcu czy mogę liczyć na Nią w przyszlosci nie zależało mi na sexie kochalem za to jaka jest tak poprostu do niczego nie zmuszalem Ona nigdy nic nie chciała ode mnie zakochałem się w jej skromności delikatności, przestaliśmy pisać by zapomnieć jest ciężko

Gość gość
Do facet wyżej:cóż czasami tak bywa że jednej stronie zależy a drugiej nie.To nie była babka dla Ciebie i choćbyś czekał 10 lat to i tak nic by z tego nie wyszło.Krótko:to nie było to.

Gość gość
Jestem już skończona, każdy zawsze mną pomiatał i tak już pozostanie. Nie wiem dlaczego ja właściwie jeszcze żyję, nie jestem w stanie nawet się zabić. Dosłownie nikt mnie nigdy nie kochał nawet rodzina a ja sobie wmawiam że może kiedyś... Widocznie jest we mnie coś co sprawia że innych ode mnie odrzuca... pewnie moja słaba psychika.

Gość gość
Powiem coś Pani

Gość gość
Pani szuka miłości jak każdy z nas i wszyscy napotykamy na trudności

Gość gość
Nie natrafiłaś jeszcze na swojego.

Gość gość
Niestety bajka o kopciuszku nie zdarza się w życiu.Każdy chciałby szybko spotkać swoją drugą połówkę.Jednym to przychodź szybko drugim wolniej.Wierz w to że On istnieje i na pewno się znajdziecie.

Gość gość
No pobawil sie, boli,jeszcze bedzie bolalo,ale przyjmij to do wiadomosci. Bylas dla niego zabawka. No co kuzwa z tego? Czyni Cie to kims gorszym? Nie wpieprzylas sie w jeszcze wieksze bagno. To Cie moze spotkac ,moze nie raz,w zyciu. Moze teraz bedziesz umiala odroznic dupka od mezczyzny. Zycie jest piekne,ale nie jest latwe:). Glowa do gory,nie ktos decyduje o tym kim jestes i jak sie czujesz,to zalezy od ciebie. Przestan sie dolowac myslac jak,co i po co robil, to przeszlosc. Minelo. Nie zajezdzaj sie czyms,czego juz nie ma.

Gość gość
Dam Ci radę Zrób się na bóstwo, idź poderwij jakiegoś, zaciagnij do łóżka- rano będzie mniej boleć