Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JeszczeRaz

Jak kobieta kocha to odezwie się pierwsza czy nie?

Polecane posty

Gość gość
10:05 akurat mam faceta z jajami;) Twojej byłej też tego życzę. Napisałeś, że kobiety w Polsce są zacofane. To z Tobą jest coś nie tak. Wkurzają mnie takie bezczelne pierdoły.

Gość gość
Oczywiscie, ze mam racje. Nazywanie pewnych siebie, szczerych i wrazliwych (bo to te wrazliwe szukaja kontaktu, a nie ksiezniczki) kobiet "latwymi" jest zalosne i bardzo dalekie od prawdy. One nie sa latwe, tylko po prostu wiedza, czego chca od zycia, a to jest piekielnie seksowne. Zapamietajcie sobie to w koncu, drogie kobiety, ze latwe sa te, ktore: - zdradzaja (sypiaja na boku za plecami partnera, bez jego wiedzy) - sypiaja z facetami, ktorzy ich nie pociagaja, do ktorych nic nie czuja - mozna przekupic kasa, gadzetami, czymkolwiek materialnym Te same kryteria obowiazuja mezczyzn. Bardzo wielu panow jest latwych i to oni najczesciej obrazaja kobiety.

Gość gość
Oczywiscie, ze mam racje. Nazywanie pewnych siebie, szczerych i wrazliwych (bo to te wrazliwe szukaja kontaktu, a nie ksiezniczki) kobiet "latwymi" jest zalosne i bardzo dalekie od prawdy. One nie sa latwe, tylko po prostu wiedza, czego chca od zycia, a to jest piekielnie seksowne. Zapamietajcie sobie to w koncu, drogie kobiety, ze latwe sa te, ktore: - zdradzaja (sypiaja na boku za plecami partnera, bez jego wiedzy) - sypiaja z facetami, ktorzy ich nie pociagaja, do ktorych nic nie czuja - mozna przekupic kasa, gadzetami, czymkolwiek materialnym Te same kryteria obowiazuja mezczyzn. Bardzo wielu panow jest latwych i to oni najczesciej obrazaja kobiety.

Gość gość

Gość gość
Polki mentalnie nadal żyją w średniowieczu. I są strasznie próżne, mają przerośnięte ego. Jak taka królewna z drewna mogłaby wykazać inicjatywę, prędzej by umarła. Głupie krowy i tyle.

Gość gość
nie ma sensu wykazywac inicjatywy w stosunku do faceta, co do ktorego stanu cywilnego nie ma sie pewnosci. przeciez te chuye tak dobrze sie kamufluja. to nazywasz podejsciem drewnianej ksiezniczki panie pinokio?

Gość gość
13:11 Masz racje nawet jak sama zawinila to będzie czekala na krok faceta.

Gość gość
Wiecej takich mezczyzn jak ten z 12.57. Takich,ktory nie ma uprzedzen i filmow co powinna kobieta,a co powinien mezczyzna. Dla mnie tez jedno i drugie,to po prostu czlowiek i kazdy z nich ma uczucia oraz granice zwyklej godnosci. Ale takim panom jak wyzej nie pokazesz roznicy miedzy ksiezniczkowaniem, co kobiety tez robia oczywiscie, a szczerym,z obawa powiedzianym komus co do niego czujesz czy jak sie czujesz. I zlaniem tego. Taka kobieta ma jeszcze ich zdaniem prosic o wyjasnienie,w takiej sytuacji. Powiedziec jak i co sie czuje, to wielka sila i odwaga. A ze kogos to nie interesuje...Ksiezniczka drodzy panowie ani by powiedziala co czuje,ani pozniej wypisywala na forum szukajac wyjasnienia.

Gość gość
jednakowoż w większości przypadków to panowie zawinili :D

Gość gość
Ja tam wykasowalam nr tel i mam spokoj. Nie moge napisac i mnie nie meczy

Gość gość
ja mialam jego 3nr. sprawdzilam po 2/3 latach -nieaktywne, a wiec widac jak lecial w kulki, pewnie 50 simow dla wszelkich qrew zbiornikowych i roksowych/ nawet dobrze, ze sie to tak skonczylo. nie potrzeba mi hpv ani innych niespodzianek.

Gość gość
po pierwsze sprostowanie kobiety nie potrafia kochac wiec sie nie odzywaja tymbardziej pierwsze!

Gość gość
Faktycznie jestes idiota

Gość gość
nie, kobiety to bardziej uczuciowe i wrazliwe istoty, wiec lepiej czasem sie nie odezwac 1 niz odezwac i zostac olana, wtedy mozna cierpiec i kilka lat/ po co to komu :O

Gość gość
15:17 A jak on tez wykasowal to co?

Gość gość
No to po milosci...

Gość gość
Wykasowalam, bo pewnie bym nie wytrzymala,a nie moge sie po prostu odezwac. Zostalam olana,a poza tym jest zajety;p

Gość gość
gość dziś Czyli nie zalezy tobie na nim

Gość gość
Nie zalezy, czlowieku. A co mam twoim zdaniem zrobic. Napisac,do zajetego mezczyzny ,z pytaniem i blaganiem dlaczego mnie nie,chce,dlaczego nie chce mnie znac nawet jako znajomej? Wykasowalam zeby mniej cierpiec

Gość gość
16:21 To raczej dobrze zrobilas ale nie każdy zostal olany i nie u każdego wszystko jest tak oczywiste

Gość gość
Mam podobna sytuacje. Tez zajety. Nie pisze chociaż mogloby sie wydawac ze to ja powinnam zaczac szczera rozmowe na pewien temat. On tego nie robi, ja tez nie , dlatego ze wiem ze to bez szans. I tak kontakt mamy bo nie potrafimy z siebie zrezygnować ale nie potrafimy zaczac rozmowy o konkretach

Gość gość
o, jesli ktos mnie stalkuje a buja sie z innymi to zawsze bede zyczyc mu najgorszego i jego sukom rowniez. zasluzyli w pelni na nowotwory i inne ciekawe wypadki. to jest qrwa niemozliwa banda, swołocz y*****. a dokąd to tak będzie !!!

Gość gość
Kto cie stalkuje i w jaki sposob, opiszesz? ciagle marudzisz w roznych tematach na temat tego stalkingu, a to ciekawe. Skad jestes?

Gość gość
Gosc 16.40. Jak nie jest oczywiste,to trzeba wyjasnic,bo wszystko tak naprawde zalezy od interpretacji. Ona moze myslec,ze zostala olana,on ze jej nie olal,a za to zoetal olany..ludzie,trzeba rozmawiac.

Gość gość
Tutaj tez piszą zgrywusy co podgrzewają temperaturę na forum.

Gość gość
Kobieta, która kocha odezwie się pierwsza, to dowód jej miłości. Tym gestem może sprawdzić, czy delikwent jest godzien tej miłości. To moje zdanie.

Gość gość
Każdy z nas tak naprawdę może znależć się w takiej sytaucji. Jeżeli komuś zależy to działa, nie czeka nie wiadomo na co...

Gość gość
Wszystko zależy od tego dlaczego ze sobą nie rozmawiają. Jak ktoś kogoś obraził, zdradził, zakpił czy oszukał to ten pokrzywdzony nie ma po co się odzywać. To tak jakby ktoś ci w twarz dał a ty nastawiasz policzek na dołożenie.

Gość gość
17:13 Tak jest właśnie u mnie :D

Gość gość
15:39 Ja mam cały czas ten sam numer na wszelki wypadek jakby jednak chciala zadzwonić. To moja jedyna nadzieja chociaż nie mam pewności że go nie usunela choćby w emocjach. Dostałem niedawno głuchy temefon z zastrzeżonego i pomyślałem czy to przypadkiem nie ona :(