Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

smutasek85

Katowice Gyncentrum i nie tylko... komu pomogli cd.

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Olusia dzi臋kuje. Czyli jak otrzyma艂a艣 dodatni wynik to nie zleci艂 i np V Leidena, ANA itp itd? Zleci艂 tylko suplementacje? ala

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Robilam Ana, Leiden, CFTR, PROTROMBINA, PROAKCELERYNA, na zespol antyfosfolipidowy, koagulant tocznia, p/c p beta 2 glikoproteinie. allo mlr, kir itp ... ale konkretnie na mutacje mam brac forme metylowa... Tylko ja to robilam we wlanym zakresie, nie zlecal mi tego immunolog, dopiero poszlam z wynikami do niego...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Olusia dzi臋kuj臋. Pozostaje mi czeka膰 na wizyte:(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karolcia jak u was? masz wyniki co z ta Ecoli? Pozdrawiam MaBo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny napiszcie mi prosz臋 w kt贸rym tygodniu ci膮偶y odstawialyscie lutinus- utragestan- luteine. Pozdrawiam Allessa

Udost臋pnij ten post

MaBo posiewu nie powtarza艂am ale robi艂am badanie moczu i bia艂ka juz nie mam a leukocyty si臋 zmniejszy艂y. Na razie antybiotyku nie bior臋, pij臋 偶urawin臋 za 2 tygodnie przed wizyt膮 jeszcze raz badanie powt贸rze . A ty jak si臋 czujesz??? Kiedy kolejna wizyta??? Allessa ja jestem w 14 tygodniu i dalej bior臋 lutein臋 3x1

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Alessa ja bra艂am 600 luteiny i 3x1 duphaston. Od ok. 14 do 20 tc zaczelam zmniejsza膰 powoli najpierw luteine a pozniej duphaston. Od 20tc bior臋 tylko 100 luteiny. Teoretycznie od 12tc zaczyna pracowa膰 艂o偶ysko, ale w poprzedniej ciazy, byc moze to przypadek a powodem by艂o co innego, ale po zmniejszeniu luteiny wyl膮dowa艂am w szpitalu, dlatego tym razem moj gin sie nie spieszy艂. Nika

Udost臋pnij ten post

Od kt贸rego tc zaczelyscie kompletowac wyprawk臋 dla Waszych maluch贸w? Ja ju偶 nie mog臋 si臋 doczeka膰 a czekamy do 2 prenatalnych (偶eby potwierdzili p艂e膰 dzieci). Catarina...jak tam? Dalej masz te md艂o艣ci?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny na mutacje mthfr a1298c immunolog np gryga przepisuje wam 5mg czy 15 mg kwasu foliowego ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karolcia to dobrze trzymam kciuki! Ja mam jutro wizyt臋 u dr P MaBo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandy11
MaBo daj zna膰 po wizycie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karolcia je艣li aktualne z ch臋ci膮 odkupi臋 fragmin. Podaj mi maila. Eva

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Peonia najlepiej do 10 dc ale piel臋gniarka w gyn mowila ze ostatecznie do 14dc. Pozdrawiam Marysia

Udost臋pnij ten post

Marysia, dzi臋ki za odp. A histero ze scratchingiem tak samo? Tez najlepiej do 10 dc?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dzi臋ki za odpowiedzi! W艂a艣nie u mnie Dr P. , u kt贸rej by艂am w zast臋pstwie Dr G- K zaleci艂a w 12 tc ca艂kowicie odstawi膰 luteine. Troch臋 si臋 obawiam, gdy偶 mia艂am krio na sztucznym cyklu a dodatkowo dwukrotne krwawienia. .. Chyba na w艂asn膮 r臋k臋 troch臋 spowolni臋 odstawianie. Martwi mnie druga kwestia- przy do艣膰 du偶ych dawkach progesteronu nie bior臋 ju偶 fragminu. Czy nie grozi Juniorowi zakrzep? Mo偶e za wcze艣nie odstawilam fragmin? Jak my艣licie? Pozdrawiam Allessa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 karolcia885
Eva podaje maila utlik233@wp.pl Allessa u mnie przy zmniejszeniu luiteiny pojawia si臋 br膮zowe plamienie, lepiej stopniowo odkladaj progesteron. MaBo daj zna膰 jak po wizycie. Smutasku kiedy masz 2 prenatalne?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej dziewczynki. Podpowiedzie膰 mi prosz臋 jak zbada膰 te kom贸rki nk? Jak prawid艂owo nazywa si臋 to badanie? Pisalyscie 偶e w promocje si臋 je robi....ale 偶e niedok艂adnie jest wdzi臋czny. Grygiel i 偶e on zaleca w Krakowie...ale gdzie w Krakowie?? Podpowiedzcie mi prosz臋 bo kolejna pr贸ba u mnie nieudana...ju偶 mam do艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mia艂o by膰 ze w provicie si臋 je robi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kasia
Peonia ja histero mialam chyba w 10dc,robi sie w pierwszej polowie cyklu...w gync to jest od 9-14 dnia.Koszt 1100-1400 zl. Ja mialam polip wycinany i badanie hist pat wiec mnie "rysneli"...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kasia
Gosc to badanie to immunofenotyp...robi i provita i gyncentrum i sporo klinik.Tylko sa wyznaczone dni na to badanie zarowno w gync jak i provicie,koszt ok 400zl. Mialam robic ale narazie zrezygnowalam.Pewnie intralipid wezme tak w razie "wu".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰Monika2401
Dziewczyny doktor Grypa zmar艂 w艂a艣nie czekam na wizyt臋 do dr Papugi w B臋dzinie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Karolcia dzi臋ki wys艂a艂am juz mail. Eva

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 linkaa28
Go艣膰 Monika jak to zmar艂? co Ty piszesz??

Udost臋pnij ten post

Dziewczyny faktycznie zmar艂 2 dni temu ;( a偶 mi si臋 rycze膰 chce Bo偶e!! zadzwoni艂am, przek艂adaj膮 pacjent贸w do dr Papugi...

Udost臋pnij ten post

Allesa ja do 12tc bra艂am lutein臋, potem dr P kaza艂a zmniejsza膰 , pierwsze odstawi艂am dawk臋 w po艂udnie i tak przez 4 dni p贸藕niej ranna, przez kolejne 3 dni a na sam koniec wieczorn膮 porcje smutasku ja tez czekam na II badania prenatalne, md艂o艣ci i zawirowania 偶ywno艣ciowe dalej mi towarzysz膮 jako艣 to musz臋 przetrzyma膰 peonia ja mia艂am histeroskopi臋 robion膮 w 12 dc, przy tym wykonany by艂 tez scratching endometrium

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To straszne. Z tego co pisalyscie to chyba byl mlody czlowiek... Eiadoko co sie stalo? ! Allessa

Udost臋pnij ten post