Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

najgorsze,wyszczekane i chamskie pokolenie to to co ma teraz 30parę lat

Polecane posty

Gość gość
Bzdury piszesz, porównaj jak wtedy wyglądały ulice, jakimi samochodami ludzie jeździli, jakie ciuchy mieli, jak się zachowywali, to nie tylko internet ale tez srajfony, tablety i inne. Teraz wszyscy są piękni, kolorowi, epatują tym, jest facebook, człowiek który tego nie ma jest nikim właściwie. To jest ogromna zmiana!

Gość gość
Rok 2000 a rok 2016 to jedyne w czym sie zmienił to tym że pojawił sie w między czasie powszechnie internet a tak to niczym sie nie zmienił bezrobocie cały czas takie same od 15 lat. Nie porównujcie tego do ludzi którym przyszło w latach około 80-tych zakładać rodzinę bo wtedy był w Polsce skrajnie odmienny system. x masz i powiedz mi ze bezrobocie było takie samo w '16 jak w 04. http://stat.gov.pl/obszary-tematyczne/rynek-pracy/bezrobocie-rejestrowane/stopa-bezrobocia-w-latach-1990-2016,4,1.html

Gość gość
jestem rocznik 82 i po studium policealnym ( po ho.ooj mi to było potrzebne!) miałam skończone 21 lat i NIGDZIE pracy nie mogłam znalesc, nawety w sklepie spoz. trzeba było mieć znajomości. Na szczęście po roku biedowania w domu pojechałam zagranice i tam się odkulam. Teraz jak p[atrze na te niemoty zyciowe w rurkach to mi się slabo robi. Niezaradne to , nieambitne, koszmar. No i w dużo lepszej sytuacji niż nasz rocznik sa pracy w brud chociaż kiepsko platna :( ale mimo wszytsko jest a za moich czasów nic nie było.

Gość gość
Taka prawda. Do tej pory można spotkać paniusie w biurach i urzędach po ogólniaku i technikum piłujące paznokietki.To jest to zasiedziałe pokolenie lat 70. Pokolenie lat 80 miało i nadal ma pod górkę.

Gość gość
2016.07.14 Prawda.

Gość gość
Ehhh kiedyś to bylo bezrobocie .Przed otwarciem granic to nawet w maku ciezko bylo.o.prace. Teraz pracy dużo , mlode osoby przyjda i rezygnuja po 2 dbiach bo za.ciezko...kiedys to bylo nie do pojecia .

Gość gość
To, jak to jest?bo ja jestem rocznik 86 i tyle powiem, ciężko pracuje i jestem pracownikiem 100%-tak w skrócie, i nigdy ŻADEN PRACODAWCA NIE DAŁ MI UMOWY NA CZAS OKREŚLONY!!!!!!!! bo zawsze dostawały d/z/i/w/k/i!!!!!!! Teraz jest jeszcze, tak, że nawet się z tym nie kryją!!! Jak są na stanowiskach, to czują się pewnie, bo przecież szef takiej darmowej K/u/r/w/y nie wyrzuci!!więc chodzą,pi/er/do/elą na Twój temat, co im się żywię podoba, zawiść i zazdrość,chamstwo wyłazi uszami i nie ponoszą żadnych konsekwencji!! mój kolega został nie słusznie oskarżony przez dyrektorkę o picie alkoholu w pracy na mojej zmianie to było i on był 100%trzeźwy bo wewezwałam policję, Pani dyrektor dalej pracuje, a on został zwolniony po tygodniu!!!!!!!a na mnie tak kłamali, oczerniali wszyscy z biura, że jak mnie wzięła karetka z pracy, to już po wyjściu ze szpitala nie miałam pracy!!!!a koledzy boją się zeznawać i nie mam świadków!!! Jak bym miała możliwość, to bym wyjechała Z tego kraju, Ci ludzie dalej tam pracują, a ja nie, bo pracy brak i wszędzie tak jest, a nie ze ja trafiłam na takich, a jak już się coś dzieje, w pracy złego to Polacy w drugą stronę, bo ich to nie obchodzi, boją się i patrzą na siebie.

Gość gość
zgadzam się z postem wyżej w 100%.