Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

promowanie na siłę przeciętnych z urody celebrytek i nazywanie ich pięknymi

Polecane posty

Gość gość

Wy też to zauważyłyście? Mam wrażenie że nastał kult przeciętniar. Lewandowska "och jaka ona piękna", Cichopek "piękna aktorka zakłada szkołę", "Piękna i naturalna Mila Kunis na okładce magazynu". O każdej paszczurze napiszą że jest piękna. Żeby nie było że jestem wredną babą to napiszę że dla mnie piękna to sobie może być np. Monicca Belucci, Celie Jounat albo im podobne. Czyli osoby o naprawdę nieprzeciętnej urodzie, o których chyba nikt nie powie że sa przecietne.Natmiast w mediach z byle czego robi się piękności.

Gość gość
jeszcze dodaj np. Annę Muchę...ta to już wgl nie wiem z ktorej strony jest "piękna"

Gość gość
Wy też to zauważyłyście? x tak :O podobnie z facetami...wszyscy piekni, przystojni, utalentowani, niesamowici, rzygac sie chce... 99.5% polskich celebrytów i celebrytek to przeciętniacy lub brzydale, wspomniana Lewandowska to zwyczajna dziewczyna, TYSIĄCE podobnych jest na ulicach... Cichopek ? sory, ale ona jest jakas dziwna, niby dorosła baba a ma twarz jak małe dziecko, ten głosik piszczący, to ma byc piękność ? Małgorzata Rozenek dzięki męzowi dostała się do mediów, zrobiła sobie usta, botox i opowiada bzdury jak to młodo wygląda :D przeciez to jest śmieszne Piękna ? Bellucci tak, Izabella Scorupco, kiedys piękna była Pola Raksa, piękna tez jest moim zdaniem aktorka Agnieszka Wagner, piękny delikatny kobiecy głos, klasyczne rysy twarzy. Cichopek przy niej to dziewuszka ze wsi :) Taka ''Bronka'' z serialu Daleko od Szosy :D:D:D

Gość gość
16:08 miło mi, że nie tylko ja to widzę i nie tylko mnie to chwilami już irytuje. Teraz z byle pastucha się robi piękność... Rozenek to w ogóle śmiech na sali. Każdy kto ma oczy i widział ją na zdjęciach przed operacjami nie powie na pewno, że to piękność. Mnóstwo kobiet jest "zrobionych", sztucznie to wygląda i w ogóle. Te które wymieniłaś to rzeczywiście naturalnie piękne, np. właśnie Pola Raksa czy kiedyś za młodu Agnieszka Fitkau-Perepeczko. Teraz zaś jest moda na robienie piękności z przeciętniar, nie wiem po co to jest nakręcane i komu na tym zależy, ale w dawnych czasach nie szastano tak pojęciami "piękna" itd. Chyba dlatego, że wtedy nie było magicznych dziadziów chirurgów które z byle dętki zrobią lalę. Wtedy się liczyła prawdziwa uroda. Ja sama oceniam swoją urodę na 75 lub 80%, czyli pięknością nie jestem, ale też średniakiem tez nie. Pewnie znalazłyby się i osoby, które by mnie oceniły niżej, i wyżej. Na pewno jednak mnie samej chciałoby się śmiać jakby ktoś zrobił mi zdjęcie bez makijażu i niezrobionej i napisał że jestem taka piękna.... bo nie jestem... a tak dziś robią że o byle jakiej twarzy napiszą że piękność, byleby miała w miarę regularne rysy i hajs na koncie

Gość gość
nad Różczką też się spuszczają, a wystarczy spojrzeć na zdjęcie sprzed operacji i sprzed dentystów za grube tysiaczki i proszę

Gość gość
Tez tak mysle. Po ulicach tyle ladnych, zdrowych dziewczyn chodzi, a oni promują takie paszkwiny. Taka Angelina Jolie, no gdzie ona jest piękna? Wargi na pol tworzy, kosciste policzka. Taka Lewandowska, zrobiona za kasę męża, który tez ikona seksu nie jest. Taki Ronaldo, ten to dopiero szpetny. Johnny Depp, fuj. Taka Ewa farna, to jest zdrowa naturalna dziewczyna, to tylko debatuja nad jej waga. W ogóle nie ma co oceniać, bo wśród celebrytow nie wiadomo co sie kryje pod tona szpachli. I jeszcze jeden zachwyt ktorego nie pojmuje to księżna Kate. Nosz ona, zwykłą baba nie wyróżniającą sie z tłumu, tak samo koscista twarz, wygląda dość staro. A tu wszędzie sie nad nią rozplywaja.

Gość gość
poza tym polecam profil na fb "nie ma ludzie brzydkich, są tylko biedni". tam sobie można zobaczyć jakie to niby piękne są jedna z drugą gdyby nie to że kasa na chirurga była

Gość gość
Mucha i Cichopek sa bardzo ladne...zreszta zawsze były. Rozczka tez ma ciekawa urodę.

Gość gość
zgodzę się że Farna jest autentycznie urodziwa, ładna i o tej to już się tak nie rozpływają. Z Lewego też robią księcia na białym koniu, a tak naprawdę wielu kobietom on się z urody nie podoba. Podobnie jak wielu piłkarzy. Wiem też że nie powinno się mówić jakkolwiek niepochlebnie o zmarłych, ale chyba zbrodni nie popełnię jak powiem że Ania Przybylska była ładna ale bez przesady, a robili z niej Miss World. Zresztą te co wygrywają te konkursy to też mega przeciętne, przeceiż ta Paulina Krupińska to dziewczyna jakich na ulicy jestem w stanie codziennie kikanaście naliczyć

Gość gość
Mucha bardzo ładna? Po interwencji chirurga jest co najwyżej na czwórkę. Ale jak uważasz. Wpisz sobie w neta i poszukaj w wyszukiwarce grafiki Annę Muchę i Kasię Cichopek w roku 2000.... naprawdę piękności jakich mało ;) Wiesz, po skalpelu to każda przestaje być przeciętna

Gość gość
Wszystkie kobiety są na swój sposób piękne. Ja tak uważam. Nie jestem ideałem ale staram się być zadbana, zdrowa i czuć piękna. Wiele osób nazwał oby mnie przecietniara - nie dogodzić każdemu. Dostrzegam swoje wady ale skupiam się na zaletach i staram się tym zarazić inne kobiety. W tych czasach za dużo fotoszopa za dużo oglądamy zdjęć idealnych kobiet i popadamy w kompleksy zamiast cieszyć się życiem. Nie podoba mi się ten trend. Wszystkie kobiety są piękne na swój sposób.

Gość gość
Nie ładne co ładne tylko co się komu podoba. Dla mnie Lewandowska jest ładna. Ale już np. jej mąż mi się kompletnie nie podoba.

Gość gość
Wg mnie księżna kate jest przepiękna i widziałam ja na żywo. Plus za to ze jestb.naturalna ma np waska gorna warge co akurat jej pasuje i nie powiekszyla sibie ust jak 90% celebrytek bo taka jest moda. Widzisz jednemu się ktoś wydaje piękny innemu przeciętny. Każda kobieta jest piękna na swój sposób wy też moje drogie :)

Gość gość
Wiadomo ze jak się ma pieniądze to korzysta się z różnych zabiegów w celu poprawy urody. Nie widzę w tym nic złego. Nawet drastyczne poprawki mnie nie rażą niech każdy sam decyduje o swoich pieniądzach i swoim ciele.

Gość gość
Pewnie że niech sobie poprawiają co chcą jak mają kasiurkę :) Nic mi do tego, sama pewnie bym coś poprawiła ale niestety mam kredyt na 30 lat na mieszkanie :D i nie nahulam póki co ;) Ale tak na serio to ten temat nie jest po to by mówić że one są brzydkie. Bo nie są. Tylko chodzi mi o to, że przez to że każdą teraz się w mediach zachwycają, to prawdziwe piękno zaczyna być mniej zauważalne ;)

Gość gość
Jak porownuje wybory miss world z kiedyś i dzis, to się nie dziwie, ze promuja byle kogo, bo prawdziwe pięknk wg dzisiejszych standardów już nie istnieje.

Gość gość
Lewandowska wg mnie ładna i nawet nos ma większy i nie poprawiła cycki tez średnie ale jej pasują i tez nie robiła szacun bo nadal wygląda ładnie i naturalnie.

Gość gość
Ooo, obgadywanie celebrytów coś dla mnie :classic_cool: A serio - też to zauważyłam. Także dzieci (albo nastolatki) są wpychane jako prześliczne, słodkie itp "Zobacz na jaką piękną dziewczynę wyrosła". Co jest krzywdzące dla nich - bo choćby naprawdę były dość urocze to ludzie zareagują niechęcią. To normalne, że im bardziej usiłujesz komuś coś wcisnąć - tym większy opór. A, że dość czesto te dzieci są zupełnie zwyczajne to już inna bajka. I moim zdaniem bycie zwyczajnym wcale nie jest obelgą. PS. Tu macie jak wygląda aktualnie Mucha: http://www.pudelek.pl/artykul/95354/anna_mucha_z_pirogiem_w_restauracji_zapomniala_spodni/ Zwyczajna baba, która zapomniała o swoim wieku.

Gość gość
akurat lewa jest bardzo przeciętna i ma fatalną figurę. Figura jak u faceta: zero bioder, zero talii, taka prosta cegła i jeszcze ma takie śmieszne wystające kości w pasie jak u facetów. Były jakiś czas temu jej zdjęcia z plaży na popularnym serwisie z plotkami, ona ma naprawdę fatalną figurę. A te zdjęcia jakie zamieszcza sama są obrobione photoshopem. Twarz też nieciekawa, okrągła spuchnieta jak u chomika, niektórzy piszą że ma ptasią twarz. Ogólnie nic specjalnego ale wyżej s... niż d... ma. Która jest naprawdę piękna? Napiszmy sobie szczerze. Zmyć im wszystkim tapety z buzi, i to dokładnie wszystko, sztuczne rzęsy wyjąć, podkłady zmyć, niech będzie takie jak je pan bóg stworzył i wtedy widać która jest naprawdę piękna! Może z 5% celebrytek dobrze by wyglądało a reszta to poczwary by były. Zauważcie, że na tych ściankach, imprezach wszystkie mają kilka warstw tapety nawalonej na ryja... I to nawet takie młodziutkie 20 latki... I jak tu ocenic urodę??? Nie da się. Ale na pewno żadne dody, siwce, one bez tapety są na pewno okrutnie wstrętne po tych wypełniaczach i botoksach i dlatego to zakrywają grubą tapetą.

Gość gość
Oj, musicie poczytać o hormonie wzrostu, wstrzykiwaniu kolagenu, kwasu hialuronowego, jakichś zabiegach z własnej krwi, wypełnianiu własnym tłuszczem i tysiącem różnych rzeczy. Polecam taką serie w TV "Botched", po polsku to chyba "Plastyczna fuszerka" - chirurdzy naprawiają spaprane zabiegi po innych, ale momentami szczena opada. Operacja nosa, piersi czy powiększanie ust to przezytek wręcz ;) Ktoś kto ma kasę ma naprawde ogromne możliwości. Sam hormon wzrostu - on działa na poziomie komórkowym, większość największych gwiazd to bierze. Stąd magiczne "dobre geny". Tak samo sportowcy (w tym instagramowe gwiazdy fit-srit) - spalacze, sterydy, hormony to tam norma. W życiu się nie przyznają, ale każdy kto się na tym zna to od razu widzi.

Gość gość
Celebryci są normalną częścią społeczeństwa i ich też dotyczą prawa rządzące społeczeństwem, a że większość społeczeństwa jest przeciętna z wyglądu, to też większość celebrytów jest przeciętna.

Gość gość
Lewandowska ma przeciętną figurę. Jak ma wg kogoś fatalną to sory, ale większość lasek na ulicy ma jeszcze gorszą (nie, zwały tłuszczu to żadne kragłości). Jak się zejdzie do takiego poziomu tluszczu w organizmie tylko nieliczne będą miały ładną figurę. Reszta tych szczupłych ćwiczących ma sztuczne cycki, sztuczne tyłki, wycinane żebra, liposukcje itd.

Gość gość
Wg mnie to piękne ale to naprawdę PIEKNE to były dawne aktorki hollywodzkie, śliczne klasyczne rysy twarzy, zgrabne figury, przykład to np. matka Rominy Power: Linda Christian. Taka klasyczna piękność, nie ma się do czego doczepic. Z polskich uważam że całkiem ładna jest magdalena walach.

Gość gość
ojej ale ta Mucha brzydka :D i z gołą d... na ulicę wyszła, oblesna żałosna baba! swoją droga nie rozumiem tej mody na gacie... szorty to powinny być szorty a nie gacie... szkoda slow.

Gość gość
Dawne aktorki też były robione, wystarczy poczytać o Marylin Monroe ;) x Z polskich bardzo mi się podoba Agnieszka Więdłocha i Karolina Gorczyca. Magda Walach też jest super.

Gość gość
Co do księżnej Kate to ma ładne włosy, zęby, relatywnie zgrabne nogi i nos ale jako "całość+ nie jest piękna. K Cichopek i A Mucha też nie są piękne . To zadbane, uczesane, umalowane z dobrym makijażem brwi i oczu kobiety.

Gość gość
A wg mnie mało która ma gorszą figurę od lewandowskiej, ona w ogóle nie ma talii ani bioder, jest prosta!!! to już zgrabniejsza jest grubaska co w ogóle nie ćwiczy ale ma wyraźnie zaznaczoną talię. Lewa ma po prostu genetycznie fatalny układ kości bioder, zupełny brak talii. I nie pisz głupot, że szczupłe dziewczyny tak wyglądają, bo wcale nie. Wiele szczupłych dziewczyn co mają biodra, talię ładnie zaznaczoną a nic nie ćwiczą bo maja po prostu dobre geny! I żeby mieć ładne piersi też nie trzeba mieć silikonow, bo są szczuple kobiety co mają piersi B, C. Jednak najbardziej przeraża to wysokie mniemanie lewej, za jaką to ona się uważa a figurę ma tragiczną! napiszę szczerze że ja bym się wstydziła wyjść na plażę jakbym miała taką chłopską figurę jak ona! Nie ćwiczę a jestem zgrabniejsza od niej bo mam talię i biodra! I wiele kobiet jest od niej zgrabniejszych a nie sa takie zarozumiale!

Gość gość
Co do księżnej Kate to ma ładne włosy, zęby, relatywnie zgrabne nogi i nos ale jako "całość" nie jest piękna. K Cichopek i A Mucha też nie są piękne . To zadbane, uczesane, umalowane z dobrym makijażem brwi i oczu kobiety.

Gość gość
marilyn monroe mnie sie nie podoba jakos, za sztuczna.

Wy też to zauważyłyście? Mam wrażenie że nastał kult przeciętniar. x tak, i doszłam do wniosku, że jest to taka sama akcja jak z grubszymi modelkami - walka z kompleksami w społeczeństwie. jak każda celebrytka jest ładna to i każda laska z ulicy też, cieszmy się:)