Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nauka medytacji

Polecane posty

Gość gość

Zainteresowała mnie ostatnio medytacja - czy ktoś z was może medytuje? Jakieś porady jak zacząć medytować? Jak zacząć naukę medytacji?

Gość Nauka medytacji nie łatwa
Polecam Ci jakiś dobry poradnik albo kurs medytacji bo nauka medytacji nie jest taka łatwa - sporo osób sie zraża bo nie ma efektu a o efekty bardzo łatwo tylko trzeba pilnować się kilku spraw, które na pewno poznasz czytając jakiś poradnik/książkę do medytacji.

Gość gość
Nauka medytacji z muzyką jest łatwiejsza - w empiku za około 100 złotych kupicie taka muzykę do medytacji - ja tam kupowałem

Gość gość
A jak taka muzyka się nazywała? Może ktoś poleci jakiś poradnik i muzykę taką sprawdzoną?

Gość gość
Ja kupiłem GErelaxis - PORADNIK+ 4 NGARNIA MUZYKI W FORMIE MP3 + ćwiczenia. Poradnik bardzo dobry - mozna szybko zacząć medytować :) - u mnie efekty juz po 7 dniach :)

Gość gość
tak o to

Gość Nauka medytacji Warszawa
ja uczyłem się medytacji na kursie medytacji w Warszawie. Z grupą taka nauka medytacji jest o wiele łatwiejsza :)

Gość gość
Ja uczyłem się medytować z poradnika z empiku i także medytowałem z taka muzyką ale j zapłaciłem za komplet 260złotych ;/

Gość JuliaAnna
Nie ma jednej metody medytacji, rozne szkoly religijne i ezoteryczne co innego definiuja jako medytacje. Trzeba najpierw poznac ich nauki a potem brac sie za medytacje a nie odwrotnie. Czasem tez ten sam rezultat co przy medytacji (zrozumienie swiata, wglady w nature rzeczy ) mozna osiagnac tez innymi metodami. Probowal ktos z was psychodelikow ?

Gość gość
Jak zaczynasz medytować to muzyka jest bardzo pomocna - pomaga skupić się na jednej rzeczy - własnie na ćwiekach muzyki - przetestujcie sobie to w domu w spokoju - to niesamowite jak w 20 minut można odprężyć całe ciało właśnie słuchając i medytując przy takiej muzyce z dźwiękami natury :) REWELACJA

Gość kiniaiaa
to racja - medytacja daje duże odprężenie i potężny zastrzyk pozytywnej energii a Ci co mówia że nie działa to znaczy że nigdy tak naprawdę nie medytowali

Gość gość
Zamówiłam ten poradnik GErelaxis na maila - już doszedł - będziemy testować :D