Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćqz

Zdradziłam męża przez jego zachowanie!

Polecane posty

Gość gośćqz

Jestem z mezem po slubie dwa lata, w związku jesteśmy juz 5 lat. Mieliśmy udane małżeństwo aż przez rok :/ do czasu kiedy urodziła sie nasza córeczka. Gdy byłam w ciąży mąż dosłownie nosił mnie na rękach, zabierał do kina na kolacje, pomagał w domu. Niestety po narodzinach wszystko sie skończyło. Nagle mu coś odwalilo i zaczął traktować mnie jak mamę, służąca nie jak swoja kobietę. Wieczne pretensje że zupa nie taka, że leżę cały dzień nic nie robie, a on zapierdala na rodzinę. Zaczął mnie wyzywać od dziwek, szmat, zaczął pić. Obecnie nasze życie wygląda tak że o 4rano wstaje do roboty, przychodzi o 3, żre i idzie a to do kumpla na piwo, a tu do czynienia z sklepu, a tu po cos po tamto. Wiecznie wymówka by wyrwać się od nas. Wraca 21,22 i idzie spać. Praktycznie go nie widuje. Poznałam mężczyznę przystojny ee żonaty. Prawil mi komplementy to co maz Juz dawno nie robi tylko mnie wyzywa. On sprawił że przez moment czułam sie najważniejsza jak kobieta, a nie ponizana szmata która do niczego się nie nadaje. I zdradziłam męża. I wiecie co? Bardzo sie z tego cieszę, bo kuźwa ile można rozmawiac z mężem by mi poświęcał czas? Mówie mu to poltora roku, ile jeszcze do usranej śmierci? Jeszce tylko dopowiem ze chce odejść od meza ale mi grozi że mnie zabije, że jestem jego własnością, że nikt mnie nigdy z dzieckiem nie weźmie i wogole jestem gruba chodz waze 63 kg na wzrost 170, że jestem brzydka że do niczego sie nie nadaje. Nie umie już żyć z tym człowiekiem, wieczmie awantury, dziecko na to patrzy. Mam dość.

Gość gość
To faktycznie odejdz od niego. Dasz sobie rade. Ludzie z gorszymi rzeczami dawali sobie radę!

Gość gość
Napisze tylko prawdę. Którą wam nie raz pisałem. CHCIAŁAŚ BADBOYA TO MASZ I PŁACZ!!

Gość gość
odejdź. będzie lepiej :)

Gość gość
rozwiedz sie,bo cie zniszczy chuj jeden, nagrywaj w tajemnicy to co do Ciebie mowi, gromadz materialy i masz jeszcze szanse wygac z orzeczeniem o jego winie, nie daj sobie wmowic tych rzeczy co wygaduje

Gość gość
On ten zły, ale to ona go zdradziła jednak, nie odwrotnie. W sumie są siebie warci.

Gość gość
dla niektórych facetów dziecko i rutyna to zabójstwo ,doznają wtedy szoku istnienia i paniki że już będą zniewoleni ,wtedy się zmieniają ,taki system obronny ,jak macie do czynienia z taką jednostką to nie radzę szybko się rozmnażać ,rok po ślubie i już,po co wam to

Gość gość
Tu autorka gość 14:18 wiem że go zdradziłam Ale brakowało mi poczucia bliskości, bycia kochaną, adorowana przez mężczyznę. Już od dawna chce od niego odejść, mówię mu to ale mi grozi. Zaczne to wszystko nagrywać. Myślisz że nie chciałam ratować swojego małżeństwa? Chciałam iść z nim na terapie małżeńska to co mi powiedział? Że mnie p********ilo, i że nie jest psycholem że mu psycholog potrzebny. Nastawia wszystkich przeciwko mnie, sąsiadom swoim kolegom wygaduje o mnie takie rzeczy że mnie nie trawią. Dlatego go zdradziłam bo patrzebowalam tego, normalnie nie zrobiła bym tego żadnemu mężczyźnie, pod warunkiem że dał by mi odejść i by P mnie dbał ... Bo wiem że nikt nie zasługuje na zdradę.

Gość gość
Akurat córka to była wpadka, nie chcieliśmy dzieci tak szybko. Teraz mamy a on spierdala od wychowania.

Gość gość
no bo to właśnie ten typ ,jak dla mnie nie musisz się czuć winna ,zdrada u emocjonalnej kobiety nie wynika z wredoty tylko z zawodu uczuciowego,a powiedz czy Ty pracujesz?

Gość gość
Właśnie nie. Dopiero od września wracam do pracy bo kończy mi się macierzyński.

Gość gość
kiepskie to prawicze prowo, kiepściutkie...

Gość gość
popieram. dziad nie umie się zachować, nie szanuje Ciebie ani dziecka to ma za swoje. Gdy mężczyźni przestają być najważniejsi w związku to im się w dupach przewraca

Gość JacekJ
@Autorki Masz żal, urazę i doznałaś krzywdy od męża. Jednak zachowaj się jak dorosła osoba. Zdradziłaś - bo chciałaś. Kiedy zrzucisz winę na męża, to potem możesz dalej zrzucać inne rzeczy. Kiedy weźmiesz odpowiedzialność - będzie Ci łatwiej podjąć decyzję. Sama wybrałaś go na partnera, sama zaszłaś z nim w ciąże, sama zdecydowałaś się na ślub. I teraz sama musisz to rozwiązać. Rozumiem, że Ci jest trudne, jednak przemyśl różne opcje - jest wiele. Możesz uciec, możesz się rozwieść, możesz nic nie robić i cierpieć dalej. Niestety - nie wiem co jest najlepsze, bo nie jestem Tobą. Wyobraź sobie może swoje życie za rok dwa kiedy podejmiesz taką lub inną decyzję i zobacz jak ono może wyglądać.

Gość gość
Dziękuje wam za wsparcie. Podjęłam decyzję że dziś wieczorem wyprowadzam się do mamy chodźby miał mnie zabić to i tak to zrobię. Właśnie wrócił z pracy i zrobił mi awanturę że na obiad zrobiłam pierogi (które sama robilam od rana, bo bardzo lubi) z boczkiem i cebulką zamiast p*****l onego mięsa. Brak słów. Starasz sie dla gnoja a ten ryj wydziera. Ilez można wp*****lac te mięso?

Gość gość
oczywiście że możesz się wyprowadzić,on dopiero dojrzeje,obstawiam że kilka lat to potrwa,jak zaczniesz pracować powinno być lepiej

Gość gość
nic tak nie boli jak obojętność. Przestań mu nadskakiwać po co Ci taki burak. olej buraka niech sobie sam gotuje jak wybrzydza.

@Autorki Cokolwiek zdecydujesz ważna jest konsekwencja. Jeśli się zwiniesz, to może mieć przypływ miłości "Miesiąc miodowy" - czyli kwiatki, klękanie i błaganie. Ważne decyzje muszą być zdecydowane, aby nie cierpieć więcej. Powodzenia i siły!

Gość gość
No jak codzień zostałam sama bo wyszedł :) teraz mam czas by się pakować więc napiszę wam co i jak, gdy się zorientuje że mnie nie ma z córcia

Gość gość
nic się nie stało przecież on cię olewał, to że dałaś dupy obcemu żonatemu luzik, no nie powiem rozgrzeszenia bym ci nie dał bo zachowałaś się jak klasyczna szmata kolejny krok to pruj się na lewo i prawo to na pewno rozwiąże twoje problemy w związku i poprawi ci ego.

Gość gośćlaura
Separacja,odpocznij od niego moze on zrozumie,ja cie rozumiem,nie potepiam,pozdrawiam

Gość gośćlaura
Separacja,odpocznij od niego moze on zrozumie,ja cie rozumiem,nie potepiam,pozdrawiam

Gość gość
i co??

Gość gość
Wszystko w porządku. Jestem u mamy, zorientował się że się wyprowadziłam bo zauważył że nie ma dziecka zabawek ani rzeczy, pomógł mi znajomy mojej mamy wszystko ogarnąć. Napisał mi tylko w SMS że jestem dziwka i że mnie zniszczy. Boze jak ma mogłam być z kimś takim

Gość gość
on też pewnie to zrobił nie wiesz ja są faceci i dobrze mu tak niech wie jak to smakuje

Gość gość
Zdradziłaś męża bo jesteś puszczalska .