Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baba,karmiąca piersią w restauracji i została wyproszona,dała sprawę do Sądu!

Polecane posty

Gość gość
ha ha,mało że pokazują te piersi to jeszcze w lecie noszą goy brzuch i to taki z 8-mies.ciążą udąc miastem,.Tak jakby szmat w sklepach brakło i bidulka nie miała czym to okryć. Tez chodziłam w ciąży tez dwa razy i nigdy nie demonstrowałam wszystkim golizny ani karmienia publicznie.Dlaczego ktoś miałby mieć mnie oglądać jedząc obiad czy spędzając czas przy kawie.

Gość gość
Ale beka z Was jak piszecie ze dziecko w wc miało jeść. No i co? Male bachory nic nie ogarniaja, w d***e to maja czy zra z wc czy pod prysznicem czy na smietniku. Jaj***e.

Gość gość
A ja mysle ze ona to zrobila specjalnie , ze dobrze wczesniej wiedziala ze w tej restauracji sie nie wyciaga wymion do karmienia , potrzebowala wiejska cepicha kasy przed 2 porodem i mam nadzieje ze restaurator wygra Swoja droga restauracje powinny miec wywieszki tak jak przekreslony pies to powinno byc na drzwiach przekreslony cyc

Gość gość
http://namonciaku.pl/3miasto/51,113047,16265121.html?i=9 Dziewczyny od początku byłam za nią, ale wkleiłam wamlink do artykuł dotyczący tej restauracji i pod nim są komentarze. Między innymi pisze ona jako kotek3112. Jednak nie kazal jej iść do kibla i jednak już karmila, a nie jak twierdzi dopiero rozpinala bluzkę. Kłamie i straciła moje poparcie. Przeczytajcie

Gość gość
kotek3112 2 lata temu Byliśmy tam dzisiaj , w momencie kiedy chciałam nakarmić dziecko została zwrócona mi uwaga że mam to zrobić przy toalecie , żaden człowiek nie chciałby jeść przy toalecie a tym bardziej dziecko, kierownictwo zamiast promować naturalne świadome macierzyństwo dyskryminuje kobiety chcące karmić piersią , robiąc to na rzecz nadętych , samolubnych klientów , których ponoć oburza widok matki karmiącej piersią , dzieki takiej postawie nie tylko tracą klientów dla których to nie smaczne ale również takich jak ja, bo nigdy tam nie przyjdę ! Pani kelnerka znacząco pokazała że nudzi ją obsługiwanie gości .. Jedzenie , cóż można zjeść lepiej i taniej w Sopocie ...

Gość gość
Nadęta to jest ta karmicielka swiruska skoro kłamie! Kazali jej isc do miejsca przy toalecie ale ona nie! Musi nakarmić tu i teraz bo snieg kurfa. I ona chce szacunku skoro nie szanuje innych...

Gość gość
No i mamy czarno na bialym jakie ta tleniona idiotka farmazony pierdoli

Gość gość
Czyli jednak już karmiła i o wc nie było mowy. Koorfffa normalnie podeslac ten komentarz właścicelowi restauracji jako dowód w sprawie

Gość gość
Kłamczucha, tfuuuu....

Gość gość
To wpis sprzed dwóch lat

Gość gość
To pewnie jej sposób na życie,narozrabiać i oczekiwać zadośćuczynienia. Myślę że sąd popatrzy na tę twarz i zrozumie że nie chodziło tylko o karmienie.

Gość gość
gość dziś To wpis sprzed dwóch lat xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Bo ta sytuacja miała miejsce dwa lata temu w 2014 r. W styczniu 2015 zlożyła pozew, a teraz ruszył proces. Czegoś jeszcze nie rozumiesz?

Gość gość
Nie rozumiem dlaczego ten babsztyl twierdzi ze kierownictwo lokalu powinno cos promowac , wlasciciel ma prawo promowac lub nie co mu sie podoba a nie to co sobie jakas idiotka ubzdura , po drugie co ma swiadome macierzynstwo do wywalania cycka publicznie , no to moze rodzic powinna tez w restauracji i drzec jape ze kierownictwo powinno promowac naturalne porody , czysta natura .

Gość gość
nie wzorować się na bydle zachodnim bo nie długo tak jak u nich ludzie będą chodzić w szlafroku i papciach po ulicy albo na golasa !!! kultura u człowieka jest czymś co go odróżnia od bydła ! karmić dziecko jak najbardziej ale nie wywalać cyców w obecności innych ludzi !

Gość gość
Gdyby ta tleniona gwiazda byla kulturalna swiadoma matka to podeszla by sama do kelnera i zapytala czy moze gdzies dyskretnie dziecko nakarmic bo taka zaszla potrzeba i daje sobie glowe uciac ze by jej cos zorganizowali ale nie , oooooo nie tu nie chodzilo o zaspokojenie glodu dziecka tylko o zrobienie show w iscie wiesniackim wykonaniu

Gość gość
"kierownictwo zamiast promować naturalne świadome macierzyństwo " co ma restauracja do macierzyństwa? Co ta baba bredzi w ogóle? Dlaczego restauracja ma promować naturalne, świadome macierzyństwo? Dlaczego restauracja w ogóle ma promować macierzyństwo? To jakaś bzdura totalna, brak logicznego myślenia. Tylko macierzyństwo i macierzyństwo w tej tlenionej pustej głowie. Tak jak pisałam wcześniej jej osiągnięcia to dzieci i mleczne cyce i nie umie żyć inaczej, rozmawiać o czymś innym, ba nawet wypowiedzieć się na temat mlecznych piersi i tego macierzyństwa nie potrafi z sensem:O Typowy przykład durnej baby, która została matką i uważa, ze z tego tytułu pokłony jej nalezy bić:O Wzięłaby się lepiej za inne zainteresowania jak np. zdrowie, dieta, sport czy cokolwiek co ją trochę uczłowieczy, bo póki co to dla mnie kobieta ta jest naroślą na macicy i co najgorsze na własne życzenie.

Gość gość
A ja wyciągam fiuta przy stole rodzinnym i masturbuję się czyli w restauracji tez tak mozna

Gość gość
nie kolego ! w restauracji to ci moze jedynie zona dyskretnie pod stolem o*******c

Gość gość
a ja karmie piersia i jutro ide do rybnego , wyciagne cycka i bede karmic przy ladzie , sklepy rybne powinny promowac swiadome i naturalne macierzynstwo;)

Gość gość
ja ostatnio przewinelam dziecko na siedzeniu w sklepie obuwniczym. nikt nie smial mi uwagi zwrocic w koncu sklep obuwniczy zdaje sobie sprawe ze musi promowac swiadome i naturalne macierzynstwo:)

Gość gość
phi to wy cienkie jestescie ja ostatnio bylam w meblowym , usiadlam sobie na wygodnym lozku na wystawie i karmilam , po posilku dziecku sie ulalo na poduszke ktora lezala na lozku ( to naturalne ze dzieciom sie ulewa ) a za chwile zrobilo mega kupsztala ze az przez pampersa wycieklo , ( naturalne dziecko male je i kupka bo ma krotszy przewod pokarmowy ) wszystko ufajdane na tym lozku ) ale jak sie zaczeli burzyc !!! sklepy meblowe, caly zarzad i kierownictwo powinny promowac swiadome i naturalne macierzynstwo-co za chamstwo

Gość gość
Ja już bym wolała gdyby ktoś koło mnie zapalił fajkę niż wywalił cyca na wierzch.

Gość gość
Warto rowniez wspomniec, ze kp chciala przy innych (a przeciez nie kazdemu moze sie to podobac, ludzie moha sie krepowac, czuc dyskomfort itd), a z drugiej strony dziennikarze zostali wyproszeni z rozprawy aby nie krepowac jej. Cos tu chyba jest nie hallo.

Gość gość
moim zdaniem bohaterka (tak ona jest bohaterka!) powinna zaczac rodzic podczas rozprawy i nakazac sedziemu odebrac porod. W koncu sady i caly wymiar sprawiedliwosc tez powinien promowac swiadome i naturalne macierzynstwo!

Gość gość
hahahahahahahaha ale pod warunkiem ze oskarzony bedzie odcinal pepowine co by sie w koncu k***a nauczyl promowac swiadome i naturalne macierzynstwo!

Gość gość
my tu smiechu chichu ale to jest obraz swiadomej matki Polki :o Boze chron ojczyzne!

Gość gość
Ło matko, a ja do tej pory nie kumałam jak to możliwe, że kobieta jest w ciąży i karmiła 6-miesięczne dziecko. Dopiero teraz widzę, że to sprawa sprzed dwóch w lat. Śmiech na sali. Udzielałam się już wcześniej w tym temacie, karmiłam dzieci w różnych miejscach, ale ta kobieta to zwykła pieniaczka. Nawet w wiadomościach dało się wyczuć, że nikt tego poważnie nie traktuje. Jako matka kp nie chciałabym, aby ktoś taki walczył o moje prawa:-p

Gość gość
Dobra, w restauracji nie chcecie oglądac cyców. A czy park jest do przyjęcia? Bo ja będąc młodą matką marzyłam choć o wycieczce do parku. Ale nawet tam miałam obawy, że zostanę zjechana za kp

Gość gość
Obawy miałaś niepotrzebne. Jesli matka karmi dziecko DYSKRETNIE to nikt normalny nie odezwie się nawet słowem! Rozumiem ze na czas niemowlęctwa kobieta nie chce sie ograniczać jedynie do swojego mieszkania i spaceru. Jednak uwazam za głupotę taszczenie sie z niemowlakiem WSZEDZIE bo matka nie zniesie tego małego ułamka zycia dostosowywujac się potrzeb dziecka-ono na takich wyjazdach NIC nie skorzysta a jedynie bedzie zestresowane. Dodatkowo matka zacznie karmic gdzie popadnie-wszak promuje świadome macierzynstwo-i pozniej dziekco zestresowane bo z chwili intymnej dla mamy i dziecka robi sie cyrk i szpokę. Ludzie komentują i stresują matkę a przy tym niemowlę. Nie ma się co dziwić społeczeństwu ze juz ma dość tego atakowania mlecznymi piersiami. Robi sie cyrk i szopkę z naturalnej czynności a ludzie maja wrażenie ze wywiera sie na nich presje. O ile niemowlaka kazdy rozumie w potrzebie głodu ze nie wytłumaczysz to kilkulatka juz nikt nie zrozumie. Tu nakarmić sie dyskretnie nie da a po co fundować dziecku stres bo ktos zwraca uwagę na ten proceder? Ale matki nie dobaja o samopoczucie dziecka a jedynie o to zeby zapchać mu buzie. Tak duze dziekco jest rozumne i moze zjeść stały posiłek a mleko matki jest zbędne. Co do niemowlaka to w każdej chwili moze wypuścić brodawkę i widac wiecej niz u kobiety w dekoldzie wiec warto zakryć sie troche pieluchą tetrowa i poszukać ustronnego miejsca zeby matka i dziecko mogły czuć sie odpowiednio a ludzie nieskrępowani. To tyle i az tyle bo zaraz larum ze krowy karmią swoje ciele to sie nie zakrywają-no ale litości...to jest zwierze i robi pod siebie bo ma taki instynkt. Od niego różnimy sie intelektem...co niektórzy jak widac. Zatem kp niemowlaka jak najbardziej na TAK ale dyskrecja dzięki ktorej matka i dziecko oraz inni ludzie bedą sie czuć swobodnie i dobrze jest ważna. Warto o tym pomysleć.