Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Baba,karmiąca piersią w restauracji i została wyproszona,dała sprawę do Sądu!

Polecane posty

Gość gość
Igulko, wlasnie o to chodzi, o wyybor. Kazda matka ma prawo wyboru czym karmi I gdzie. Chcesz dac mm super, chcesz kp tylko w domu, swietnie. Kp wszedzie tez luzik. Nikomu nic do tego. Nie podoba ci sie czyjes jedzenie to sie odwroc, nie patrz. Zignoruj tak jaj ignorujesz tysiac innych rzeczy np bezdomnych, starzych w autobusie jak nie chcesz ustapic miejsca, apele o pomoc na chore dzieci. Serio tyle rzeczy ignorujecie a kp wyjatkowo nie.

Gość gość
jestem za tworzeniem stref wolnych od dzieci. Mam prawo w weekend po pracy, czy na urlopie odpocząć a nie słuchac jazgotu rozwrzeszczanych dzieciarów i oglądać mlecznych piersi w trakcie karmienia.

Gość gość
A ja marzę o wolnej strefie od idiotów

Gość gość
Ją nie mam nic do publicznego kp. Jeżeli kobieta nie wystawia całego cyca z wielkim obrzydliwym brązowym sutem na wierzch to moze sobie karmić nawet w restauracji. Tylko że niektóre baby to juz przy dziecku zqtracily resztki wstydu i tak im matkowanie poprzewracalo we lbqch że wywalaja całego na wierzch. Przykład? Ostatni program jaworowicz sprawa dla reportera. Pokazywali rodzinę z mamusia kp która przy kamerze wywalq całego wielkiego jak synów cyca na wierzch z wielkim brqzowym obrzydliwym sutem zeby nakarmić dzidziysia. I po co to pokazywać przed kamerą? Obrzydzilo mnie to i tyle.

Gość gość
* wielkiego jak dynia miało byc.

Strefa wolna od idiotów... padłam. Dobre, dobre. Ale tak patrząc po tym forum ogólnie to luzy by tam były i przeciągi. :P

Gość gość
Igulka777 dziś ciebie też by tam pewnie nie było :classic_cool:

Gość gość
powstają takie strefy i powstawać będą :D

Gość gość
oczywiscie ze powstaja takie strefy , powstaja takie hotele , biura podruzy organizuja takie wypoczynki fantastyczna sprawa

Gość gość
i to jest własnie wolnośc...mam prawo wypocząć i spędzić wolny czas tak, jak lubię :)

Gość gość
Dobra niech wygra ta sprawę ale niech nie dostanie żadnych pieniędzy. Zamiast tego niech np restauracja zobowiaze się do utworzenia kącika dla karmiących matek, ustawi tam krzesełko,stolik , przewijak itd. I wszyscy będą zadowoleni :)

Gość gość
Hotel lub restauracja bez dzieci to super pomysl. Jezeli ktos chce odpoczac na urlopie w spokoju, bez dzieciakow wrzeszczacych i paskudzacych wszystko przy bufecie i w restauracji, biuegajacych pod nogami i smarujacych rekami i lodami ciuchy innych, to jest top jedyne wyjscie. Powinno byc jednak od poczatku jasno komunikowane i dotyczyc wszystkich (bez wyjatku) gosci hotelu. Jezeli chce w restauracji zjesc romantyczna kolacje i spedzic tam wieczor (zapewniam na ten czas opieke dla naszych dzieci w domu) to nie mam ochoty na rozkapryszone i ryczace dzieciaki przy sasiednim stoliku. Jezeli ktos chce spedzi taki wieczor razem z dziecmi to OK - wszystko zalezy od wyboru restauracji o takich czy innych zasadach.

Gość gość
Do goscia 13.45 - racja, ale ten fotelik do karmienia piersia powinien koniecznie stac w srodku sali i najlepiej na podwyzszeniu, aby widok ze wszystkich stolikow na karmiacego cyca byl wyrazny i niczym nie zaklocony.

Gość gość
Nie sadze ze takie pomieszczenie i fotelik usatysfakcjonowal by te idiotki z papka zamiast mozgu bo to nie o nakarmienie dziecka chodzi ale o pokazanie sie , jaka ja jestem super , a kto mi podskoczy , kto zabroni karmic , juz widze te wrzaski , jak to dlaczego dyskryminacja , wszyscy goscie jedza na sali a moje dziecko ma jesc w osobnym pomieszczeniu!!! Dyskryminacja !

Gość gość
Możecie karmić gdzie chcecie - ale cycki macie przy tym przykrywać, wy obleśne, bezwstydne krowy!

Gość gość
Oczywiście ze zaraz podniesie sie larum bo sa dyskryminowane. Wczesniej walczyły o takie miejsca a teraz gdy juz sa powoli standardem to nagle sa be i trzeba manifestować to ze kp. Chore baby.

Gość gość
W kazdym miescie w kulminacyjnych punktach powinny stac pozlacane trony obite atlasem dla matron karmiacych piersia a w okol tronu powinno byc miejsce dla podziwiajacych i oklaskujacych ten cod kp

Gość gość
"w okol", cod". Szkoda, ze nie rozdają słowników....

Gość gość
gość dziś pomijając ten słownik i byki, to to jest śmieszne :D pasażerowie powinni klękać w hołdzie hartu ducha matki karmiącej, która już karmi kikutem, bo dwulatka tak ciężko odstawić, ale ona daje radę. Zawsze i wszędzie. W restauracji obok rodziny jedzącej rosół, kościele przy przyjmowaniu opłatka, przy kasie w markecie, w pokoju prezesa składając CV, w drodze na Orlą Perć, płacąc za hot doga na stacji benzynowej, podczas badania ginekologicznego. Wszędzie. Wszak uspołecznianie powinno być od najmłodszych lat :D

Gość gość
Dyskryminujesz mnie , dyskryminacja!!!jestem dysortografem , moge pisac jak mi sie podoba ! Poza tym od 20 lat nie uzywam jez polskiego ( sporadycznie na kafe wiec nie potrzebuje slownika

Gość gość
Mnie dziwi jedno.czemu ona chce tych 10 000 zl.Bo co? W sumie nawet 100zl jej się nie należy bo z jakiej racji?

Gość gość
gość dziś za to, że ją "upodlili", zniszczyli, dyskryminowali, zrobili jej traumę :D

Gość gość
Jak ma traume, to niech jej opłacą np na pół roku wizyty u psychologa, gdzie dojdzie do siebie po tej trumie. Do ręki żadnych pieniędzy. Ja się nie zgadzam. Na 10 000 muszę zap..... parę miesięcy.

Gość gość
*traumie

Gość gość
Właściciel knajpy moze zwrócić jej uwagę i poprosić o to o co poprosił, nikt nie wie jak torsie skończyło, wyszła czy wywaliła cyca? Zrobiła aferę na cała knajpę czy zapłaciła za to co już zjadła? To tez jest ważne co taboslica z tym zrobiła. Czy uszanowali prośbę czy nie? Człowiek bez rasy i klasy a głupota czym głupsza tym głośniejsza. A jak sobie wyliczyła te kwotę,od minuty , od koloru obrusza czy wielkości cycka.?

Gość cycek schowany
idiotka z tej baby. jeszcze sie osmiesza na cala polske. skoro dziecku chce sie jesc to wyciaga cyca na srodku restauracji, to moze jak zrobi kupke to tez je na stole przewinie????ludzie litosci. powinna jeszcze przeprosic kelnera za to ze musi jej uwage zwracac i silić sie na stosowny ton aby jej nie urazic i nie powiedziec czegos dobitnie a nie focha strzelac i dot v z tym leciec... tylko ptarzec jak co druga teraz do knajpy poleci cyca wywali, kelner zwroci uwage i co??hop do gazet/tv i walka o 10tysiaków....to niepojete.buractwo i cwaniactwo tyle w temacie.

Gość gość
Ta baba jest w 9 miesiącu ciąży. więc to jedną z tych mocniej nawiedzonych kp. Pewnie za 10 miesięcy zrobi sobie kolejne i jęk cyckow zabraknie zeby wykatmic trzecie bo pewnie tandem planuje.

Gość gość
I ta argumentacja ze ona to robi dla wszystkich matek -:) ja pierd a czy wszystkie matki sa prymitywne? A kasę tez dla wszystkich, mam nadzieje ze sad ja wyśle na drzewo z tym karmiącym cycem. Ale ważny Polak nam sie narodził ze aż administracja sadowa musi rozpatrywać zażalenie matki- oszołomki ze se pociamkac nie mógł w knajpie bo mamusia przyszła pogwiazdorzyc, ciekawe co dla siebie zamówiła ?