Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co powiecie o ojcach, którzy weszli do morza z dziećmi mimo zakazu?

Polecane posty

Gość gość
No wiesz, ja za dobre pływanie uważam, ze ktoś regularnie w tym morzu się porusza, umie sobie poradzić z większą falą, czy nawet skurczami, a nie tylko super pływa w baseniku dla dzieci... Ja jestem straszna ofiara jeśli chodzi o wodę, fakt, ze czuję ze nie mam możliwości, ale czy to wszystko? Chodziłam na basen ponad pół roku, i jak wiem ze nie mam gruntu od razu wpadam w panikę, raz z paniki jak byłam pod wodą- zapomniałam, ze nie można pod nią oddychać, i próbowałam koniecznie wciągnąć powietrze... :( Do morza wchodziłam najdalej do pasa, ale czasem były większe fale, i nie wiem czy by się nie mogła podtopić..

Gość gość
CZy ktoś wie w jakiej miejscowości te rodziny mieszkają?

Gość gość
CZy ktoś wie w jakiej miejscowości te rodziny mieszkają?

Gość gość
Pijany kierowca i ten ojciec doprowadzili do tego samego-smierci niewinnego człowieka przez swoja głupotę. Skoro dla was okolicznością łagodząca jest zabicie swojego dziecka to współczuje rozumu. x x To tobie trzeba współczuć, braku empatii, albo nie masz dzieci, czy ich nie kochasz wcale. Ale wiele jest osób, co nie kocha swoich dzieci.. Przeciez to dla tych ludzi jest już najgorsza kara sama w sobie, ze zgineło ich własne dziecko.. wyrzuty sumienia u pijanego kierowcy - nie zawsze występują, bo trzeba już być w sumie mocno szurnietym żeby jezdzic naprawdę pijanym, pijacy zresztą maja często zanik uczuc wyższych od alkoholu. Ale pomijając to, jak umrze własne dziecko to konsekwencje, poza wyrzutami sumienia się ciągną całe zycie, często to jedyne dziecko, i się zostaje bez rodziny, itp.

Gość gość
18:59 Mam dziecko i mam tez zdrowy rozsądek czego tatusiom dziewczynek niestety zabrakło. Myślisz ze pijany kierowca nie zyje z piętnem tego co zrobił? Myślisz ze tylko zataczający człowiek zalicza sie do pijanego??? Musze Cie zmartwić ale czesto człowiek jedzie wczorajszy (ma jakis tam odestek alkoholu mimo ze sie dobrze czuje bo sie przespał i zjadł) i tu jest prawdziwy pech ze pieszy wyskakuje jednak on ma już łatkę. Myślisz ze on nie ma rodziny która sie od niego odwraca? Znajomych? Pracy? To źle myślisz. Niczym sie ci rodzice nie różnią od tego kierowcy. Totalnie niczym. Okolicznością łagodząca nie moze byc zabicie własnego dziecka! Niedługo by ludzie zaczęli sie pozbywać niewygodnych dzieci w patologicznych rodzinach gdyby dac przyzwolenie na to zeby nie karać za spowodowanie smierci własnego dziecka! Różnica by była jedynie wtedy kiedy flaga biała a mimo to dziecko utonęło/zachłysnęło sie. To nieszczęśliwy wypadek ale tu ewidentne ojcowie przyłożyli rękę.

Gość gość
18:59 wez walnij baranka w najblizszy slupek bo p i r d o l i s z jak potluczona.

Gość gość
18.24 Ta starsza z Rzeszowa,młodsza ze Slupska

Gość gość
Ci z Slupsa polecieli sie pozalic do gazety. Według nich wszystko wina ratownikow. No ręce opadają.