Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

HOMOCWELU Z NAMYSLOWA KAŻDY MA CIĘ W DUUPIE

Polecane posty

Gość gość
i setki razi ci pisano dlaczego to jest dziura

Gość gość
Wy wszyscy co pisaliście że dziura macie poniżej zera procent racji bo nie byliście w Namysłowie nie znacie tego miasta i nikt kto nie zna Namysłowa może opinie sobie w doope wsadzić najpierw tam pojedźcie a potem oceniajcie ja chyba lepiej wiem czy jest dziurą czy nie i nikt mi nie wmówi że jest inaczej zwłaszcza taki nieudacznik jak ty co nigdy nie był W Namysłowie wiec zamknij ryja

Gość gość
Wasze pseudo dowody sobie w doope wsadźcie nikt z was nie był w Namysłowie nie zna tego miasta niech się nie wypowiada bo macie poniżej zera procent racji ja chyba lepiej wiem czy to dziura czy nie a nie wy nieudacznicy co nigdy w Namysłowie nie byliście i nikt mi nie wmówi tępa suko że jest inaczej najpierw rusz doope a potem oceniaj nie byłeś w Namysłowie wiec opinie sobie w doope wsadź

Gość gość
miasteczko namysłów to JEST dziura i to jest fakt niezaprzeczalny i obiektywny. A to że tobie się wydaje, że jest inaczej niczego nie zmienia a teraz zażyj leki, pozwól mamie pogłaskać po upośledzonej główce i W Y P 1 E R D A L A J 🖐️

Gość gość
Ale wiocha ten Namysłów

Gość gość
W*********j ja chyba lepiej wiem bo znam Namysłów od dziecka ty nigdy tam nie byłeś więc się nie wypowiadaj

Gość gość
nie namysłów nie jest dziurą zrozum to bo są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i mniej rozwinietych miast od namyslowa

Gość gość
Ten Namysłów to straszna wiocha

Gość gość
ps skoro twierdzisz ze namyslow jest dziurą to czemu w namyslowie jest tyle supermarketow zakladow pracy terenów inwestycyjnych dwie galerie handlowe i niedlugo ma trzecia powstac i maja dwa wielkie zaklady pracy powstać oraz hala sportowa obok stadionu i obwodnica i jak wytlumaczysz fakt ze mnóstwo osób z dużych miast przeprowadza sie do namyslowa i mnostwo nowych osiedli mieszkaniowych powstaje co? gdyby namyslow był dziurą i tylu miejsc pracy rekreacyjnych gastronomicznych sportowych rozrywkowych id bo jest ich obecnie dużo by nie miał a je ma i jak wytłumaczysz fakt że dużo osób z dużych miast sie przenosi do namyslowa i ps znam troche osób z dużych miast co chca sie do namyslowa przeprowadzić bo tam wszedzie jest blisko i spokojnie i to ładne czyste i zadbane miasto gdyby był dziurą to ludzie z dużych miast by sie tam nie przeprowadzali ps i są setki mniejszych brzydszych biedniejszych i gorszych miast od namyslowa

Gość gość
ps czytałem ostatnio dużo rankingów i statystyk i namysłów jest bogatym miastem i jednym z najbogatszych miast w polsce i w przeliczeniu na mieszkanca jest bogatszy od bielska bialej olsztyna bialegostoku czestochowy zamoscia tarnowa czy nawet od dużej łodzi i jest bogaty jak bydgoszcz i dużo osób z dużych miast sie do namyslowa przeprowadza więc nie pierdol że miasto namysłow jest dziurą ps nigdy tam nie byłeś

Gość gość
ps nawet mnóstwo osób z zagranicy w tym z nigerii tam sie przeprowadzają jak dziś czytałeś rano a to o czymś swiadczy więc nie pierdol ze namyslow jest dziurą bo nie jest

Gość gość
I co gościu od homocwela zatkało cie? (do ciebie żadne argumenty nie docierają więc czego ty jeszcze chcesz )

Gość gość
Brak ci argumentów?

Gość gość
kretynie mówiłem ci dziesiątki razy, że posiadanie obwodnicy czy ilość supermarketów nie jest wyznacznikiem dziurowatości. ale jesteś tak ograniczony, że do ciebie nie trafia nic. żyj więc w swojej ułudzie. a obiektywnie ten twój namysłów to jest prowincjonalna dziura. koniec. kropka.

Gość gość
A co jest wyznacznikiem co? PS jak wytłumaczysz fakt że ludzie z dużych miast się wyprowadzają do Namysłowa? I podoba im się to miasto ps znam takie osoby więc o czymś to świadczy skoro dużo ludzi z dużych miast się przeprowadzają do Namysłowa bo tam jest czysto bezpiecznie i spokojnie bez korków wszędzie blisko bez smogu z dużą ilością zieleni i parków z dużą ilością miejsc pracy a to o czymś świadczy skoro ludzie z dużych miast się do Namysłowa który jest małym miastem przeprowadzają jak to wytłumaczysz?

Gość gość
A co jest wyznacznikiem co? PS jak wytłumaczysz fakt że ludzie z dużych miast się wyprowadzają do Namysłowa? I podoba im się to miasto ps znam takie osoby więc o czymś to świadczy skoro dużo ludzi z dużych miast się przeprowadzają do Namysłowa bo tam jest czysto bezpiecznie i spokojnie bez korków wszędzie blisko bez smogu z dużą ilością zieleni i parków z dużą ilością miejsc pracy a to o czymś świadczy skoro ludzie z dużych miast się do Namysłowa który jest małym miastem przeprowadzają jak to wytłumaczysz?

Gość gość
Zdychaj homocwelu jepany przez ciapaków

Gość gość
No odpisz co brak ci argumentów co nie potrafisz się odnieść co? Rozumiem że ty dziurofobie nigdzie nigdy nie byłeś bo nawet gdybyś z twojego Wrocławia np do Krakowa czy warszawy czy nad morze pojechać to przez mnóstwo"dziur" byś musiał przejechać rozumiem że wg ciebie Sopot to też dziura bo ma 37 tysięcy mieszkańców co z tego że graniczy z Gdańskiem i Gdynią skoro to inne miasto mimo że graniczy i ps jak wytłumaczysz fakt że do miasta Namysłów mnóstwo osób z dużych miast się przeprowadza ? To o czymś chyba świadczy co? Gdyby Namysłów był dziura to ludzie z Dużych miast by tam sie tam nie przeprowadzali

Gość gość
No odpisz co brak ci argumentów co nie potrafisz się odnieść co? Rozumiem że ty dziurofobie nigdzie nigdy nie byłeś bo nawet gdybyś z twojego Wrocławia np do Krakowa czy warszawy czy nad morze pojechać to przez mnóstwo"dziur" byś musiał przejechać rozumiem że wg ciebie Sopot to też dziura bo ma 37 tysięcy mieszkańców co z tego że graniczy z Gdańskiem i Gdynią skoro to inne miasto mimo że graniczy i ps jak wytłumaczysz fakt że do miasta Namysłów mnóstwo osób z dużych miast się przeprowadza ? To o czymś chyba świadczy co? Gdyby Namysłów był dziura to ludzie z Dużych miast by tam sie tam nie przeprowadzali gość dziś

Gość gość
Wejdź w ten link