Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 36NN

36lat

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Z jakiego miasta albo regionu pan pochodzi?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 36NN
wydaje mi si臋, 偶e to w zaistnia艂ej sytuacji bez znaczenia chyba, 偶e si臋 myl臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
prosz臋 mnie 藕le nie zrozumie膰 nie jestem sk艂onny do ryzyka tego typu mia艂em swego czasu okres w swoim 偶yciu gdy z wielk膮 ochota nawi膮zywa艂em znajomo艣ci Internetowe licz膮c na jaki艣 ma艂y cud dzi艣 wiem, 偶e wcale mnie te poszukiwania jako艣 wielce nie ubogaci艂y wr臋cz przeciwnie, by艂y b艂臋dem mo偶e i zamykam si臋 w ten spos贸b na ludzi i wiele trac臋 jednak do艣wiadczenia moje m贸wi膮 co innego najwi臋kszym darem od losu by艂a osoba poznana przypadkowo w pracy chcia艂em si臋 tylko troch臋 wyt艂umaczy膰 cho膰 pewnie niepotrzebnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - W JAKIM CELU ZATEM za艂o偶y艂e艣 ten topik? 呕eby si臋 wy偶ali膰? Szukasz porady, pocieszenia, czy UTWIERDZENIA SI臉 we w艂asnej filozofii samotno艣ci? Tak tylko pytam...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
aby wymieni膰 si臋 do艣wiadczeniami i pogl膮dami przekona膰 si臋 ile os贸b jest w podobnej sytuacji s膮dzi艂em, 偶e to oczywiste po tym co napisa艂em

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
to nie jest czat matrymonialny o ile dobrze rozumiem, prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - zapewniam, 偶e wiele osob jest w podobnej sytuacji? Co mo偶e da膰 wymiana pogl膮d贸w? Czy to co艣 zmieni? dzi艣 - czat matrymonialny to niewatpliwie nie jest, ale niektorzy si臋 NAWET TUTAJ poznali. Wiem co艣 o tym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
z tego co wiem ludzie od wielu pokole艅 wymieniaj膮 si臋 do艣wiadczeniami ponadto gdy mamy jakie艣 osobiste przemy艣lenia warto czasami je skonfrontowa膰 z innymi co do tego, 偶e ludzie si臋 tu poznaj膮, wcale w to nie w膮tpi臋, ale chyba jest to czysty przypadek nikt tego nie planowa艂 mi艂o艣膰 jest jak upadek, nikt nie planuje spa艣膰 ze schod贸w prawda?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 -"mi艂o艣膰 jest jak upadek, nikt nie planuje spa艣膰 ze schod贸w " XXX no je艣li kto艣 postrzega mi艂o艣膰 wkategorii "UPADKU"- to tylko wsp贸艂czuj臋 i NIE DZIWI臉 SI臉, 偶e tak potoczy艂y si臋 Twoje losy. Na pewno nikt nie chce spa艣膰 ze schod贸w i tym bardziej nie planuje tego a jednak wielu ludzi zakochuje si臋 szcz臋艣liwie i zawiera udane ma艂偶e艅stwa ( o tych modnych obecnie "zwi膮zkach bez 艣lubu" nie wspominam bo to jaka艣 pora偶ka ).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
upadek ze schod贸w to by艂a przeno艣nia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A co gdyby si臋 okaza艂o 偶e Ona nie do艣膰 偶e jest na tym forum to jeszcze marzy o spotkaniu z Tob膮 ,o zwi膮zku ito.T臋skni.Zada艂e艣 sobie to pytanie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰37 go艣膰NN kobieta
Albo jak jazda kolejk膮 g贸rsk膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - tacy jak Autor nie zadaj膮 takich pyta艅. Oni tu tylko "j臋cz膮" i czekaj膮 nie wiadomo na co. Tacy JU呕 NIE PLANUJ膭 ZMIENIA膯 SWOJEGO 呕YCIA. Dobrze im jak jest i niech tak ju偶 zostanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 "baby to chuuje" Filozofia gender rozwija sie w najlepsze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - inteligentne spostrze偶enie!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
go艣膰 dzi艣 To wysoce ma艂o prawdopodobne. Ponadto Ona ju偶 od dawna sama nie jest i ma dla kogo 偶y膰. Podejrzewam, 偶e nie zawraca sobie g艂owy przesz艂o艣ci膮. Swoj膮 drog膮 jest tu jedna kobieta (mo偶e wi臋cej) z tego co zdo艂a艂em si臋 zorientowa膰, kt贸ra niemal ka偶dego podejrzewa o to, 偶e to w艂a艣nie ten do kt贸rego wzdycha. Dla mnie ta osoba to kto艣 kto ma du偶e problemy z samym sob膮. xxxxxx go艣膰37 go艣膰NN kobieta nic chyba tego nie odda, nasze por贸wnania zawsze b臋d膮 nieudolne :) xxxxxx go艣膰 dzi艣 o ho ho daleko id膮ce wnioski jak na kogo艣 kto mnie nie zna a ja o co艣 prosi艂em jak wida膰 nieskutecznie czy fakt, 偶e odtr膮ci艂em propozycj臋 nawi膮zania bli偶szego kontaktu jest dla kogo艣 na tyle upokarzaj膮ce czy te偶 niezrozumia艂e, 偶e musi si臋 teraz na mnie wy艂adowa膰? zrozumcie jedno, nie jestem zamkni臋ty na 偶ycie realne, tylko na 偶ycie wirtualne... to, 偶e tu jestem nie oznacza, 偶e kogo艣 szukam w sieci, ale nie przekre艣la nikogo w realu... schowajcie swoje 偶ale i rozterki do kieszeni i nie r贸bcie tu syfu o dziwo dzieje si臋 tak za ka偶dym razem ilekro膰 tu wchodz臋 i usi艂uje w jaki艣 spos贸b pogada膰 z kim艣 normalnym

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰37 go艣膰NN kobieta
"Nieudolne?"nie znosz臋 tego s艂owa.Kolejne por贸wnanie to taniec w samym centrum uwagi:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Heh2
"czy fakt, 偶e odtr膮ci艂em propozycj臋 nawi膮zania bli偶szego kontaktu jest dla kogo艣 na tyle upokarzaj膮ce czy te偶 niezrozumia艂e, 偶e musi si臋 teraz na mnie wy艂adowa膰?" Na tym forum przebywaj膮 w wi臋kszo艣ci osoby nieszcz臋艣liwe. To nieszcz臋艣cie, spowodowane np przez samotno艣膰, powoduje frustracje i potrzeb臋 wy艂adowania si臋 na kim艣. Ty jeste艣 pod r臋k膮. Fajnie piszesz, te偶 kiedy艣 chcia艂em tu pogada膰 kilkakrotnie w podobnym tonie, ale si臋 nie da. Heh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 dzi艣 - tacy jak Autor nie zadaj膮 takich pyta艅. Oni tu tylko "j臋cz膮" i czekaj膮 nie wiadomo na co. Tacy JU呕 NIE PLANUJ膭 ZMIENIA膯 SWOJEGO 呕YCIA. Dobrze im jak jest i niech tak ju偶 zostanie. x Dok艂adnie. I jeszcze pr贸buje rozstawia膰 rozm贸wc贸w po k膮tach. 呕enuj膮cy typ.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
no lekko nieudolne wyja艣ni臋 dlaczego po g贸rskiej kolejce niekt贸rzy wymiotuj膮 :P upadek ze schod贸w faktycznie jest lekko drastyczn膮 przeno艣ni膮, nie odzwierciedla wielu aspekt贸w taniec w centrum uwagi? dla mnie osobi艣cie mi艂o艣膰 to nie jest skupianie na sobie uwagi tylko nie艣mia艂e i niepewne, wr臋cz delikatne i niejednokrotnie strasznie nieudolne staranie si臋 o to by nikogo nie skrzywdzi膰 powiedzia艂 bym st膮panie po cienkim lodzie, ale zn贸w u偶y艂 bym przeno艣ni i wp臋dzi艂 si臋 w tym samym w kolejn膮 gr臋 s艂贸w po prostu brakuje mi s艂贸w aby w pe艂ni odwzorowa膰 to co moim zdaniem jest do艣wiadczeniem wr臋cz duchowym nawet milion s艂贸w nie jest w stanie tego w pe艂ni zobrazowa膰 nie mniej jednak to tylko moja opinia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic dziwnego 偶e jest i b臋dzie sam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
go艣膰Heh2 dzi艣 W艂a艣nie widz臋, 偶e atmosfera jak zwykle si臋 zag臋szcza. Teraz ju偶 wiem, 偶e nie tylko mnie to tu spotyka. Dobrze wiedzie膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 - "nie jestem zamkni臋ty na 偶ycie realne, tylko na 偶ycie wirtualne" (...) "usi艂uj臋 w jaki艣 spos贸b pogada膰 z kim艣 normalnym" XXX Proponuj臋 zatem powr贸ci膰 do "realnego 偶ycia" i tam szuka膰 kogo艣 do "normalnej rozmowy". Faceci w Twoim wieku maj膮 偶ony i "odro艣ni臋te" ju偶 dzieci w wieku szkolnym a Ty "dorabiasz filozofi臋" do w艂asnego 偶yciowego nieudacznictwa i kompleks贸w i szukasz tu nie wiadomo czego. Wymiana pogl膮d贸w??? Czy my艣lisz, 偶e TUTAJ kto艣 da Ci recept臋 na udane 偶ycie? We藕 si臋 cz艂owieku za siebie i nie sied藕 tu i nie "j臋cz" bo Kafeteria niczego w Twoim 偶yciu nie zmieni. Przepraszam 偶e mo偶e za ostro, ale 偶ycie to nie bajka i 偶adna filozofia tylko zmaganie si臋 z codzienno艣ci膮 i o tym przede wszystkim trzeba pami臋ta膰. Pozdrawiam i 偶ycz臋 dobrej nocy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Panie NN. Odpawiadaj膮c na Pana pytanie napisz臋 - tak ma. Ja podobnie jak Ty bujam si臋 w zawieszeniu z pytaniami. I ze swojego do艣wiadczenia wiem, 偶e dostajemy to czego naprawd臋 chcemy. To oczywi艣cie wymaga pracy, potkni臋膰, upadk贸w i powsta艅 z kolan ale da si臋 - ale to tylko moje zdanie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie przypominam sobie bym kiedykolwiek wymiotowa艂a.:-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
17:27 Szkoda 偶e nie mam tyle szcz臋艣cia co ten Singiel bo bym Ci臋 pewnie teraz przytula艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
go艣膰 dzi艣 ja nikogo nie zmuszam do przebywania na tym w膮tki i zrozumienia mojej postawy i nie potrzebuje Twojego moralizowania xxxxx go艣膰 dzi艣 Dostajemy to co naprawd臋 chcemy? Dziwnie to zabrzmia艂o. Zwi膮zek, a raczej mi艂o艣膰 to nie jest us艂uga, towar czy tez przedmiot, kt贸ry mo偶na naby膰. Osobi艣cie wydaje mi si臋, 偶e to kwestia pracy nad sob膮, cierpliwo艣ci, szacunku, gotowo艣ci, przypadku, dojrza艂o艣ci, pokory, stopnia uduchowienia...tak to postrzegam, mo偶e si臋 myl臋. Jaki艣 czas temu na si艂臋 szuka艂em szcz臋艣cia i nic z tego nie wysz艂o. Jak tylko przesta艂em samo si臋 znalaz艂o, lecz by艂 to swego rodzaju pstryczek w nos i drogowskaz m贸wi膮cy o tym, 偶e nikt nigdy jeszcze nic na si艂臋 nie zrobi艂. Potrzeba du偶o dobrej woli i zrz膮dzenia losu, czyli fali przypadk贸w, kt贸re z czasem okazuj膮 si臋 b艂ogos艂awie艅stwem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰kobieta37
Prawda.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 36NN
go艣膰 dzi艣 Jak si臋 du偶o je藕dzi , to si臋 cz艂owiek uodparnia. W tym wypadku moim zdaniem im wi臋ksze do艣wiadczenie tym gorzej. xxxxxxxx go艣膰 dzi艣 Nie wiesz tego, 偶e to szcz臋艣cie. Problem relacji Internetowych polega na wybuja艂ej fantazji u偶ytkownik贸w Internetu. W艂asnie da艂e艣 si臋 ponie艣膰 w艂asnej fantazji, kt贸ra jest tu czym艣 bardzo zgubnym.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Autorze, niby taki jeste艣 niedo艣wiadczony, a tyle wiesz i tyle znasz prawd - za du偶o rozmy艣lasz Panie NN. Za ma艂o 偶yjesz.

Udost臋pnij ten post