Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkę za granicą można poznać z kilometra po wyglądzie

Polecane posty

Gość Autorkategonudnegotematu
Hehe, to jak ja wyglądam, to już zostawiam sobie i tym co mnie widzą, a nie frustratkom z kafeterii, pewnie blondynom z domalowanymi brwiami i doklejonymi rzęsami, które myślą że w ten sposób będą piękne zadbane i luksusowe. O tym właśnie był temat. Wydobyłaś sedno polskiego smaku. Mniam. Dobranoc.

Gość gość
Mi śmiać sie chce jak widzę ( tez typowe polskie zjawisko ) wysoko zrobionego kucyka i na maksa natapirowanego z postawiona grzywka coś w rodzaju wysokiego upięcia ... Ja miałam to na początku 90 lat ,a w Polsce nadal tak sie czeszą .Niemki sobie czegoś takiego nie robią na głowie ,za blond tez nie przepadają - sztuczny platynowy blond naprawdę zarezerwowany jest dla polek

Gość gość
Gośćewuni juz zupełnie odbiło, dalej ciągnie temat jaka to ona piękna i mądra bez tapety, tylko nikt jej nie chce i nie wierzy w te mądrości.

Gość gość
Kto to Ewunia ? ;)

Niechcący tylko potwierdziłaś to co sama uważam - że dla Polek makijaż jest oznaką statusu (bogactwa), zadbania i elegancji. Ale piej sobie dalej :-D

Gość gość
gośćewunia wróciła, ratunku!

Gość gość
08:22 Co uważasz, to wszyscy już wiemy, wiadomo też, że powinnaś się leczyć.

Gość gość
Do dziś To, że Niemki czeszą się inaczej to znaczy, że my musimy brać z nich przykład? A to niby dlaczego? Co to jakiś wyznacznik czegoś lepszego? Mam gdzieś jak się czesze, czy ubiera Niemka, Angielka czy Francuzka. Ubieram i czeszę się tak jak mi pasuje, tak bym czuła się w tym dobrze.

Gość gość
No sama się dziwię, bo raz nam mówią "bądź sobą", a potem bierz przykład z.... :)

Gość gość
8:22 A ty piej sobie , że oznaką statusu, inteligencji: itp, itd jest brak makijażu i szarobure dresy

Gość gość
ewuni do reszty odbija

Różnica polega na tym że niektórzy nie potrzebują posiadać i pokazywać oznak. Ale tego możesz już nie zrozumieć.

Gość gość
A ty nie możesz przestać robić z siebie idiotki, chociaż warto dać ludziom spokój.

Dla ciebie idiotka. Przypadek? nie sądzę:-)

Gość gość
Ewuniu zamęczasz jak zwykle, nudyyy.

Gość gość
Kobieta ze zdjęcia 00:23 jest wyjątkowo brzydka. Jeśli ona myśli, że jest ładna i dobrze wygląda, to tylko współczuć. W tym przypadku kosmetyki nic nie pomogłyby.

Gość gość
ja mysle, ze ewunia jest po prostu brzydka i sama chyba to wie. wmawia sobie, ze ma niespotykana urode, ale to nie znaczy, ze jest ladna. przez to z taka zajadloscia atakuje i obraza inne kobiety - bo lepiej sie czuje jak sobie wmowi, ze sa ladniejsze tylko przez makijaz

Bardzo chciałabyś żeby tak się faktycznie okazało.

Gość gość
Nie odpowiadajcie jej, ona za pieniądze zakłada tematy dla wymuszania kliknięć w serwisie. Nie karmcie trolla.

Gość gość
Swoją drogą jest tępa, bo jej styl zawsze można rozpoznać.

Gość gość
Okropna baba na tej focie.

Gość gość
niby czemu mialabym chciec? nikomu zle nie zycze i mimo wszystko szkoda mi oso ktore maja tyle kompleksow. zycze ci zebys siebie polubila za to jaka jestes, a nie za wmawianie sobie, ze otaczaja cie brzydkie kobiety. jezeli to naprawde twoje zdjecie to ladna masz skore, ale ogolnie malo osob uzna cie za piekna i ublizanie innym nie zmieni twojej twarzy

Gość gość
pracuje w międzynarodowym koncernie w Niemczech. Najdziwniejsze fryzury maja angielki np. dredy w kolorze fioletowym. Jak dla mnie dziwnie to wyglada jak kobieta po 30 ma piercing w nosie. Zazwyczaj przoduja w tym niemki. Mam kolerzanke polke, ktora wyglada czasami jak z waszego opisu: czarne, farbowane wlosy, doczepiane wlosy, paznokcie, rzesy i mocny makijaz. Notabene sympatyczna dziewczyna. Niestety jak ciapactwo cos takiego widzi to leci jak pszczola do miodu. Ja jestem brana za francuske:) Delikatny makijaz, naturalne wlosy, plaskie buty.

17:29 tzn że osoba która lubi siebie taka jaką jest, nie dzieli się swoimi obserwacjami odnośnie wyglądu innych ? Że jak się lubi siebie to się nie zwraca uwagi na innych i nie można napisać że łatwo poznać Polkę za granicą po makijażu i stylu ubrania (co jest po prostu stwierdzeniem faktu), czy co? Ja lubię siebie bardziej niż każda która siebie zamalowuje, farbuje i przebiera za lafirynde, chyba to logiczne. No i myslalam że mądrzejsze osoby wyczuwają które posty to podszyw.

Jakoś sie nigdy tych cytatów moich ubliżeń nigdy nie doczekałam.

Gość gość
twoje obserwacje sa zawsze bardzo zlosliwe. do tego kiedys stwierdzilas, ze osoby malujace sie sa nieszczere. po prostu jestes przykladem takiego kasliwego babska ktore samo jest nieatrakcyjne, a wszystkich sie czepia stawiajac siebie za przyklad

Gość gość
a jezeli o przyklad wulgarnosci chodzi to twoja przedostatnia wypowiedz jest idealna. porownanie do lafirynd uwazasz za grzeczne? gdybys siebie lubila nie staralabys sie nikogo przekonac o swojej urodzie, nie zakladalabys wecznie tematow o swoich obserwacjach, nie przejmowalabys sie az tak tym wygladem innych. po co ta ciagla krytyka innych kobiet? niewaze ile razy powiesz to samo nie staniesz sie idealem urody, nie bedziesz piekna.

18:20 to że piszesz że pisałam o nieszczerości malujacych się, dowodzi, jak bardzo nie ogarnęłaś co miałam na myśli. No cóż. Nie ja odpowiadam za twoją inteligencję.