Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkę za granicą można poznać z kilometra po wyglądzie

Polecane posty

Gość gość
Ja sie nie musze ratowac lakierem i tapete hahaha Jednak sie maluje, na sprzataniu mozna wygladac jak fleja, do innych prac juz nie Ze wzgledu na prace czasem podrozuje i nie widze, zeby polki sprzatajace w hotelach po******laly w szpilkach i makijazu, za to maja wredne ryjki i patrza zawistnie , widac jedna z nich zalozyla ten temat:D:D

Gość gość
ja lubie czesto wyjsc tak "full natural" tzn prawie wcale nie mam na sobie makijazu, tylko korektor pod oczy i tyle :P ubiore sie jakos ladnie, w zwiewna sukienke, ale nie jakos super seksi i elegancko, wszystko naturalnie, taki mam styl i lepiej sie czuje tak swiezo, lekko no i taki look jest dla mnie bardziej interesujacy niz full makijaz, szpile, elegancja francja :P mam dni, ze tez sie wystroje, ale dla mnie takie osoby, ktore nigdy nie pozwalaja sobie na odrobine luzu to sa snobami albo maja jakies kompleksy. Tylko moja opinia, nie zabijac mnie ;P

Gość gość
bo polki są praccowite, zadbane, umalowane, ubrane, a inne zagraniczne próżniaki nawet im się nie chce dobrze umyć, flejtuchy

Gość gość
gość dziś 16:22 Temat nie jest o mnie, tylko o tych Polkach....Co do mnie, to wyglądam świetnie i nie muszę zachwalać wyglądu szarej myszki, bo nią nie jestem. Wprost odwrotnie. Nastepna pieknosc saute. Na ulicach widzimy co innego :P

Gość gość
18:46 Tak jak prawie kazda kobieta, natomiast autorka to babochlop brzydula, ktora wie, ze i tak nic jej nie pomoze :P

Gość gość
Ja niespecjalnie lubię naturalny wygląd więc często jestem "zrobiona" - do sklepu też, ale to może dlatego, że nie wiem...rano się maluję i tak zostaję cały dzien?

Gość gość
gość dziś , ze Polki sa ladniejsze od Angielek, kazdy to powie, od Francuzek nie mam pojecia, we Francji nie bylam, ale ze od Szwedek to tak jak powiedziec ze Doda jest ladniejsza od miss Polonii.zakladam ze mieszkasz na stale w Szwecji i zazdrosc zzera tak jak te Polki w Finlandii

Gość gość
Nie, po prostu Szwedki niespecjalnie mi się podobają. Norweżki czy Finki owszem, piękne kobiety, ale Szwedki już jakoś niespecjalnie.

Gość angle
nie można, mnie nikt za Polkę nie bierze, ja też Polek nie rozpoznaję na pierwszy rzut oka dopóki się nie odezwą

Gość gość
a Polaka to mozna poznac po: okraglej glowie reklamowce-odpowiedniku damskiej torebki, w ktorej mozna trzymac telefon, portfel i fajki kamizelce rybackiej (nawet jesli w zyciu nie byl na rybach) wasach dwoch facetow robiacych razem zakupy, ale nie gejow wygolony leb lub na cezara

Gość gość
20:38 To prawda

Gość Autorkategonudnegotematu
Haha, dziś na mieście w Pl koleżanka stwierdziła że jest strasznie dużo takich sztucznych farbowanych blondyn z włosami z żelazka i mocnym makijażem... kto się nie zgodzi ten farbowana blondyna :-D O widzę że ktoś już nawet ma wizje odnosnie mojej urody, chciałabym wiedzieć wasze szczęki gdybyście mnie zobaczyły.

Gość gość
00:01 Raczej bym na ciebie nie spojrzała, w tłumie tyle pięknych i zadbanych kobiet, kobiety bez makijażu wyglądają jak szare myszki, plebs, z zaskórnikami i innym syfem (o cerę tez pewnie nie dbasz) , masz sie za nie wiadomo kogo , no jaka ty jestes super, oklaski na stojąco dla buraka, który szczeka jak widzi u kobiety makijaż :D

No tak, w końcu ty wiesz najlepiej ze bez makijażu wygląda się jak szara mysz, prawda?

Gość gość
Powiem ci autorko , ze nie wymiatasz... Spodziewalam sie piękności a tu takie coś bez brwi... blade...

Ale słaby podszyw , podszywy są dla ubogich intelektualnie , ale co się pobawiłaś to twoje, gratuluję.

Gość gość
00:13 No ja nie wiem , bo nie wychodzę na zewnątrz bez :D Baby bez makijażu wyglądają jak cnotki niewydymki lub smoki :D

Aha,. Czyli malujesz się bez lustra? Teraz wiem, skąd te kosmiczne efekty.

Gość gość
00:26 Nie mozesz nikogo przekonać, ze jestes piękna to teraz piszesz, ze podszyw :D To ty jestes na tym zdjęciu Hahaha ale brzydula a taka zarozumiała byś się pomalowała :D Inteligętna bez makijażu hohoho co ty jeszcze nie jestes Głupia jestes i wyglądasz mało seksownie - jak każda kobieta bez, taka ciotka cnotka :D

Gość gość
00:30 a ty masz lustro i brzydko w nim wyglądasz :D

Gość gość
My sie malujemy i dbamy o siebie bo nas stać , Popłacz sie biedaczko

Nie otwierałam linku ale nie sądzę żebyś akurat skądś miała moje zdjęcie... pomalowałaś się już na noc?

Gość gość
wszyscy wiemy jak niezrobiona kobieta wyglada

Oho, no tak, w końcu makijaż to taaaaki synonim statusu :-D jak babka ze wsi jedzie do miasta, to też się mocno perfumuje

00:37 jak niezrobiona ty, potrafię już sobie wyobrazič

Gość gość
00:39 Twoja babka, Widać, ze babochłop jesteś , I bez kultury ani taktu :D Zabiedbana chamka

Gość gość
00:40 A ty myślisz , ze ładnie wyglądasz ? :D Bez makijażu Hahaha jak taki pastuch I w dresach :D To pokazujesz klasę Nie mów ze jestes z Polski bo bedą myślec ze Polki to pastuchy Jak stary chłop :D

Gość gość
Dziewczyna ze zdjecia jest brzydka (to pewnie ty, ale sie nie chcesz przyznac) ,,,, i nadal autorko jestes za tym, ze kobiety maja sie nie malować ? :D:|

Gość gość
Autorko, to sobie sama doyebalas tym zdjęciem... Nie jestes za piękna :(