Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkę za granicą można poznać z kilometra po wyglądzie

Polecane posty

Gość gość
14:54 Zajmujesz się wyglądem innych, co źle o tobie świadczy, nie masz widocznie innych zainteresowań, jak każda plotkara. Ludzi nie ocenia się po wyglądzie, a o gustach się nie dyskutuje. Reprezentujesz więc najgorszy "sort", ale tego nie zrozumiesz, bo trzeba być trochę inteligentnym.

Gość gość
gość dziś Do gość dziś Ja też takie lubię Zgłoś gość dziś gość dziś Dzięki za rady Spokojna twoja rozczochrana Będzie super Wreszcie mile osoby na temacie :) az milo :) dziekuje :):)

Gość gość
Nie ma co sie obrazac. Naprawde sa kobiety ktore wygladaja odpychajaco. Ostatnio zauważyłem pania - 50 lat i kuse spodenki na ulicy odsłaniające zwisajace pośladki, po tego szpilki z brylantami na obcasie 15 cm, fryz z odrostami czarnymi na 10 cm, przy niej paker caly w tatuazach łysy kolo 60 .

Gość gość
Niemki np moze ubierają sie brzydko ale nie wulgarnie. Polki bardzo wulgarnie

Gość Autorkategonudnegotematu
15:09 cóż, nie jesteś chyba odpowiednią osobą, aby rozstrzygać o mojej inteligencji. Idź pomaluj brwi bo blado wyglądasz i nie truj już .

Gość gość
Tez mi sie nie podoba ubior wyzywajacych kobiet

Gość gość
tez wygladam tandetnie. mam rozowe wlosy, kolorowe tatuaze i nosze krotkie spodnie. urode tez mam polska, a do czasu az sie nie odezwe to nikt nie wpadnie na to skad jestem, a i potem sie myla. Wiec nie tylko w Polsce sa takie kobiety ;)

Gość gość
Autora/autorkę topiku można z kilometra poznać po głupocie która wyrzeźbiła jej rysy bardziej niż jeden dodatkowy chromosom (czyt. downy lepiej wyglądają) :-D

Gość gość
16:00 co za żenująca wypowiedź, wypowiedź niczym kupa

Gość gość
16:04-jak żresz g****o to tylko takie porównanie przychodzi ci do pustej głowy

Gość gość
gość dziś Bez makijażu będą znane nam gwiazdy w Azja expres - niedługo do obejrzenia. Ponoć tylko Perfekcyjna Małgosia Rozenek zawsze znalazła czas na makijaż i jedyna wygląda tam dobrze. Dla chwalących się wyglądem soute będzie to dobra lekcja. Kobieta bez makijażu wygląda dobrze do 14 roku życia. Potem to już nie. x łooo matko to współczuję , że wyglądałaś dobrze jeszcze tylko parę lat po komunii :D

Gość gość
16:15 i kolejna...

Gość gość
prawde mowiac to akurat jest fajne, ze polakow poznasz po zywych kolorach. W polsce nawet domy sa kolorowe. tyle mowicie o byciu soba, a potem to krytykujecie

Gość gość
Uroda makijazem nie mialysmy sie zajmowac tylko stylem ubioru wulgarnych wyzywajacych polek. Urode mamy jaka mamy i nie ma na to wplywu bo zaden makijaz cudów nie zdziala a na ubior mamy wplyw wiec taka dzidzia piernik moglaby zmienic garderobę by nie straszyc na ulicy

Gość gość
Ja mieszkam w Niemczech mam córkę 24 letnia która stawia na klasyczna naturalność ,kończy studia i nigdy nie było dla niej największym priorytetem wystawić " spalone od słońca bądź solarium " cy- cki ...W miejscu gdzie pracuje poznałam młoda Polkę 26 lat jestem w szoku ...do pracy przychodzi w ciasnych lycra ( do biegania leginsach ) krótkie bluzeczki z których wylewają sie boczki i koniecznie wystające z legginsów stringi jest mama 6 letniej córki ,która oczywiście nie jest z nią w Niemczech- jest w Polsce z babcia ...a prywatnie jak sie z nią spotkałam to byłam w szoku cycki mało jej zębów nie wybiły tak wysoko je wypchała oczywiście doczepione włosy ,solarium ,pazury ,czerwone dopasowane na maksa mini sukienki i szpilki.Jestem w szoku ,tak młoda dziewczyna ,a zero skromności ,naturalności bądź priorytetów w życiu ...zamiast sciągnąć do siebie córkę to szasta pieniędzmi na prawo i lewo .Wstyd mi w pracy za nią

Gość gość
Czy kolorowe rzeczy są złe? A czy widzieliście np ludzi, którzy przyjechali na ŚDM np. z Brazylii? Tam dopiero jest morze kolorów i jak pięknie to wyglądało:) U nas gdyby jakaś ubrała taką kwiecistą sukienkę, to zaraz by ją zjechali :(

Gość gość
16:47 co ty piszesz, co ty porownujesz? Porownujesz piękno z tandeta? Ogarnij sie. My piszemy o kobietach ktpre ubierają sie wyzywajaco i nie mamy nic do pieknych kwiecistych sukien. Skas ty sie wziela ze nie potrafisz ocenic co jest piekne a co brzydkie i odpychajace. Polki sa odpychajace i oblesne i to razi, obcisla czerwona biala suknia ledwo zakrywajaca d**e i masa wylewajacego sie tluszczu i ona mysli ze pieknie wyglada, o takie nam chodzi a nie o kraje gdzie w kulturze tego kraju sa piekne zwiewne kwieciste kolorowe suknie

Gość gość
Weź na luz :)

Gość gość
15:27 Może jestem jednak odpowiednią kobietą dla oceny twojej inteligencji, skąd wiesz?

Gość gość
Brzydota i tandeta nie ma obywatelstwa, w każdym narodzie się znajdzie. Teza, że Polki nie umieją się ubrać na przykładzie jednostek jest naciągana i świadczy o braku inteligencji osób, które taki pogląd szerzą. Dyskusja jest pusta i niepotrzebna.

Gość gość
Nie chciałabym być ubrana tandetnie i być przerysowana w wyglądzie, ale za wyglądem szarej myszki też nie tęsknię. Natomiast nikt nie będzie mi dyktował, czy mogę ubrać krótkie spodenki czy też nie wypada. Wara ode mnie i mojego wyglądu. Dlatego temat jest debilny i tyle.

Gość gość
16:22 Temat nie jest o mnie, tylko o tych Polkach....Co do mnie, to wyglądam świetnie i nie muszę zachwalać wyglądu szarej myszki, bo nią nie jestem. Wprost odwrotnie.

Gość gość
do tej zawstydzonej pani - jestem w podobym wieku do pani corki, z racji studiowania za granica studia juz skonczylam i zaczynam kolejny etap. Nosze dosc widowiskowe ubrania i mocny makijaz. jak pani widzi wyglad nie ma nic wspolnego z zachowaniem i osiagnieciami wiec kiepski to byl przyklad.

Gość gość
Polki po pierwsze gdzie sie nie znajda to sa przekonane o wlasnej narodowej nieziemskiej urodzie.jest taka stronka, Polki w Finlandii gdzie w paru watkach twierdza ze sa pieknosciami, mimo ze Finkom z urody do piet nie dorastaja i to z zadrosci tak gadaja, a kazdy kto ma oczy by sie usmial.Ja mam na tyle pokory ze przyznam, owszem, mam 4/10, przecietna Polka 5/10, przecietna Finka 7/10.Do tego duzo nie ma pojecia jak pasuje sie ubrac, do brudnej roboty typu sprzatanie/pranie/zmywak musi byc codziennie zrobiona fryzura na lakier, perfekcyjny makijaz i jesli pracodawca daje dowolnosc na ubior-najlepiej szpilki.wyjscie do sklepu po mleko poprzedza dlugie picowanie i to nie po to zeby kogos tam poderwac.jedyne wyjasnienie-podswiadome kompleksy, jedne sa naturalnie piekne a inne musza sie ratowac tapeta i lakierem

Gość gość
a ja mysle, ze przemawia przez ciebie jad dlatego, ze jestes 4/10

Gość gość
gość dziś , przynajmniej jestem szczera a nie mowie na czarne biale, bo wiekszosci Polek tutaj zal d**e sciska ze sa kobiety bez porownania piekniejsze i do tego wogole nie zainteresowane swoim lub czyims wygladem.jak ktos ma czegos pod dostatkiem, to jest mu to obojetne.Co nie znaczy ze Polki nie maja innych, pozytywnych cech ktorych brakuje Finkom, czlowiek to nie tylko wyglad, a to ze ktos sie ubiera kiczowato i bez wyczucia, nie ma wplywu na to ze moze byc naprawde dobrym czlowiekiem

Gość gość
polki wcale nie sa brzydkie, jestesmy ladniejsze od angielek, szwedek czy francuzek. Poza tym kobieta sama siebie moze lepiej oceniac

Gość gość
gość dziś Żeby to faktycznie była tylko mascara, to wzięłabym cię za Francuzkę a nie Polkę. Chodź sobie zaniedbana i z brudnymi kudłami jak lubisz :D:D