Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkę za granicą można poznać z kilometra po wyglądzie

Polecane posty

Gość Autorkategonudnegotematu
Ale kogo ja przekonuję o swojej urodzie? Czy w ogóle pisałam tu o sobie? Moge być brzydką nawet, i co, myślisz ze wytykanie tego komuś wprost jest przejawem taktu i mądrości? Czy ja jestem przedmiotem tematu? Przeczytaj jeszcze raz pierwszy post i nie gadaj głupot .

Tak bo jak pisałam, kosmetyki to najdroższy przedmiot pożądany na który mogą pozwolić sobie tylko ludzie o najwyższym statusie społecznym:-) Ale kogo obrazilam używając słowa lafirynda? Ciebie?

Gość gość
doskonal pamietam co pisalam i kilka osob prosilo wtedy zebys wyjasnila. chyba wszyscy cie wtedy "zle" zrozumieli. no coz, dziekuje za kolejny popis z twojej strony. tym razem znowu obrazasz inteligencje rozmowcy. skoro nic nam nie wmawiasz to co ma znaczyc opowiadanie jak bardzo siebie akceptujesz, wielokrotne zapewnianie o byciu podrywana i zaskoczeniu bylego na wiesc,ze bylas dziewica majac blisko 30 lat? i co mielismy podziwiac na tym zdjeciu?

Dla mnie odzew tych samych zazwyczaj osób w podobnych tematach jest klasyczną sytuacją "uderz w stół a nożyce się odezwą". Mam tu parę zajadłych wrogiń, które się przyczepiły do mnie jak psychiczne i odzywają się w każdym podobnym temacie, a nawet widzą mnie tam gdzie mnie nie ma. Wiedzą już że jestem brzydka, głupia, beznadziejna, a to wszystko, bo piszę rzeczy które je osobiście drażnią. Bo one tak bardzo wierzą w swój makijaż, że są gotowe za niego mnie poćwiartować! Hahahahhahahaha

Chyba wywlekasz nie te brudy co chcialaś :-D ale scena jest, to sie liczy !

Gość gość
celowo zakladasz tematy o wygladzie zeby osoby ktore interesuja sie makijazem i stylem w nich pisaly...potem sie dziwisz, ze te samr osoby sie odzywaja? to jest juz zalosne

Gość gość
czyli nie masz odpowiedzi na to co chcialas tymi wszystkimi tematami udowodnic? :)

18:50 mam wrażenie że się interesujesz mną, a nie makijażem i stylem, dobrze wiesz że o makijażu i stylu to nie ze mną i nie ten dział , ale uwielbiasz pisać ze mną haha

Gość gość
Ja ją pamiętam z tematu o aktorkach o unikatowej urodzie. Wszystko było fajnie, ludzie rozmawiali kilkanaście stron. Potem z kilkoma panami zaczęłam rozmawiać o makijażu kilku aktorek i tym jaki był zmysłowy...skończyło się jak zwykle. Ewunia zrobiła najazd i zaczęła atakować makijaż u kobiet. Ta kobieta jest nienormalna, co chwilę zakłada tematy o wyglądzie innych, a teraz nawet wstawiła swoje zdjęcie próbują udowodnić, że jest ładna (nie jest).

Gość gość
Bardzo zadko z tobą pisze, dlatego pamietam konkretne przyklady glupot ktore pisalas. To jak, po co je pisalas? ;)

19:22 hahaha ale to mądre ;-) pewnie, wstawilam tysiąc swoich zdjęć i atakuje makijaż maczetą, i robię "Hu! Ha! A kysz! Głupi makijażu" teksty ze zdjęciem podszywa już nudne więc nie komentuję, ale tak, myślcie sobie że to ja. Mi to nie zaszkodzi. 19:33 raczej, z jakiego powodu tyle czasu poświęcasz żeby pisać w takich beznadziejnych niewartych uwagi tematach?

Gość gość
Zgadzam się z panią wyżej, najdziwniej wyglądaja Angielki bo Anglicy lubią wydziwiać (pewnie dlatego lubię tu mieszkać). Polki na tle innych nacji wypadają bardzo dobrze - większość naszych rodaczek nosi bardzo delikatny makijaz albo wcale i proste ubrania.

Gość gość
Nie pamiętam żebyś tam wstawiała swoje zdjęcia, ale byłas bardzo złośliwa i nieprzyjemna do tego stopnia, że wszyscy odeszli z miłego tematu.

Gość gość
bo lubie gadac o makijazu i zawsze sie w tych tematach pojawiasz lub okazuje sie, ze zalozylas je jako prowokacje. to jak, co chcialas udowodnic?

Ty lubisz gadać o makijażu i stylu, ale gadasz z osobą która jest tutaj słynna (z tego co widzę) z tego że nie lubi makijażu, nie ma stylu , jest szarą myszką i jest brzydka. Ma to sens?

Gość gość
Przy tobie sie nie da, kazdy temat sprowadzisz na siebie albo przez swoja zlosliwosc uniemozliwisz normalna rozmowe...jak w tym temacie. moze wroc do starego nicku jak zakladasz tematy (tylko wtedy nikt ci nie odpisze) i nie zasmiecaj tych zakladanych przez innych? tak wiec spadam, mozesz odetchnac z ulga, do czas az znowu na ciebie nie wpadnie nikt nie bedzie zadawal ci niewygodnych pytan.

20:21 wskaż moment w tym temacie kiedy dyskusja się zesrała i zerknij kto zaczął ja sprowadzać na słaby poziom, wcześniej już nic nie pisz bo to stek niedorzeczności, to z wami sie nie da bo ciągle sprowadzacie temat na postać jakiejś ewuni, a potem z pyskiem na mnie że to ja sprowadzam na siebie, żenada po prostu, nie ma niewygodnych pytań, są tylko niewygodne i durne odpowiedzi.

Podpowiem - strona 2 i 3 zaczęło się obrażanie mnie, brzydkie zwroty i zjeżdżanie na temat ewuni, nie klopocz się już, mam zawsze wszystko czarno na białym, kto rozwala tematy i obraża.

Gość gość
Durne odpowiedzi są, ale ewuni, powtarzajęce się do znudzenia tematy, schemat obrażania wszystkich, dopytywanie o momenty "gdzie użyłam epitetów ?", obrona:'Ja?, ja nikogo nie obrażam i jestem święta, piękna, najmądrzejsza..." .Nawet nie ma odwagi użyć znanego znienawidzonego przez wszystkich nicku. Silisz się na intelektualistkę, a to tylko choroba psychiczna pokręconej zakompleksionej, niekochanej , odrzuconej osóbki z wielkim ego.

Chyba chciałabyś aby tak było? Jestem w stanie to zrozumieć, bo osoby które mają poczucie własnej wartości, zawsze drażnią tych , którzy nie mają i nie lubią siebie. Dlaczego piszę takie tematy? Dla fanu, śmieszy mnie to jacy są ludzie i co z nich wyłazi na anonimie. Jak bardzo można np bronić malowania się, tak, że aż się będzie wyzywało kogoś kto to krytykuje. Albo jak bardzo można się błaźnić, nie potrafiąc napisać nic w sensowny i kulturalny sposób. Mam z tego rozrywkę. Cała filozofia :-) ps. Wiem co zaraz napiszesz. Proste to jak budowa cepa.

Ten nick jest tak znienawidzony przez wszystkich, że jak założyłas temat pt ewunia to prymitywna prowokatorka, to uzyskałaś 10 stron poparcia hahahhahahah

Gość gość
Jest wiele kobiet, które naprawdę dobrze wyglądają bez makijażu i nie muszą się malować. Ten cały makijaż to wymysł koncernów kosmetycznych, żeby tępe kobiety kupowały tony kosmetyków, nakładały to na gębę, bo dzięki temu kasa się kręci i biznesik jest, naprawdę tego nie widzicie? A wklejanie zdjęć brzydkich kobiet, które wyglądają jak chore bez tapety jest bezsensu, bo nie każda tak przecież wygląda. Czy wy kobiety naprawdę nie widzicie, że tutaj nie chodzi o wasze zdrowie ani urodę tylko o wasze portfele? Ja sama mam na kompie setki swoich zdjęć bez grama tapety na których wyglądam jak modelka, ale nie będę wklejać bo to nie ma sensu, nie upubliczniam swoich zdjęć ani nie będę nikomu nic udowadniać. Te wszystkie bzdury jakie to kobiety są brzydkie bez tapety to wymysł koncernów kosmetycznych i to one promują takie tematy jak przed i po nałożeniu tapety i celowo dają zdjęcia brzydkich kobiet!

Gość gość
No i nożyce odezwały się. Nie masz dziewczyno żadnych rozrywek, więc się bawisz gdy wyśmiewają ciebie i twoje ciasne poglądy, smutne. Pewnie wyśmiewano cię od małego, dzieci są okrutne, a to tutaj, to taka twoja zemsta na tych " z tapetą", co to najfajniejszych chłopaków zawsze zgarniają. Będziesz sama, bo z takim charakterem nikt cię nie polubi, niestety.

11:51 no właśnie, jakoś tak, ale uważaj, bo tu jest taka jedna pirania co cię może poćwiartować za te słowa;-) Ja bym dodała że Polki , Polska jako kraj rozwijający się świetnie "łyka" te trendy że np trzeba wyglądać tak i tak, trzeba pokazać się luksusowo, a inne kraje są już jakby krok dalej.

11'55 nie ma to jak odwracać kotka ogonkiem hehe myślisz że to ty mnie wysmiewasz, a ty jesteś jak malutki piesek który próbuje mnie ugryźć w nogawkę, i tyle :-)