Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkę za granicą można poznać z kilometra po wyglądzie

Polecane posty

Gość gość
Bez makijażu będą znane nam gwiazdy w Azja expres - niedługo do obejrzenia. Ponoć tylko Perfekcyjna Małgosia Rozenek zawsze znalazła czas na makijaż i jedyna wygląda tam dobrze. Dla chwalących się wyglądem soute będzie to dobra lekcja. Kobieta bez makijażu wygląda dobrze do 14 roku życia. Potem to już nie.

Gość gość
A ja uwielbiam ubierać się na czarno biało z dodatkiem szarości, styl mam raczej casualowy :p trochę elegancki, trochę sportowy. maluję się bardzo delikatnie, nie lubię tych wszystkich błyskotek, wygląda to dla mnie naprawdę kiczowato.

Gość gość
Wg mnie problem polega na tym że Polki nie mają własnego gustu czyli jakby brakowało im osobowości. Za wszelką cenę chcą wyglądać jak "ktoś inny", a nie one same. Małpowanie kogoś stało się wręcz obsesją dlatego tak tragiczny jest wygląd niektórych pań nie zauważających własnej urody tylko dążących do skopiowania cudzego wyglądu. Wymieszanie nienaturalnych blondynek z nienaturalnymi brunetkami, żadna nie akceptuje własnej urody i nie robi nic by ją umiejętnie wyeksponować, tylko przeciwnie ukryć pod jakąś maską. Smutne bo Polki są ładne z natury, tylko dostały jakiegoś zaćmienia umysłu.

Gość gość
moj partner jest skandynawem, wiec nie trawi sztucznych rzes, ostrego makijazu. Ja maluje sie delikatnie, bardziej interesuje mnie "jakosc" mojej skory, wiec inwestuje w nia. Nie wiem dlaczego panie sie tu wzajemnie osmieszaja. Kazdy ma swoj styl, pochodzi z pewnych srodowisk. Polki, jak kazde inne, sa i piekne i nie. Wiekszosc nacji mozna poznac po wygladzie. Od Francuzek do Amerykanek (ktore maja piekne brwi btw)

Gość gość
Są też elegancki i zadbane odpowiednio polki ale większość wyjeżdżających to tandeciary.

Gość gość
Wzorzyste spodnie typu piżama i bluza. Ale luz.

Gość gość
11:02 dokładnie to, popieram , autorka Oczywiście że nie pomylę mieszkanki południowych Włoch z typową Norweżką albo typowej Brytyjki z typową Greczynką , ale takich typowych ludzi jest raczej mniejszość. Amerykanka, Polka, Francuzka, Litwinka czy Rosjanka to może być taka sama twarz. Nie róbcie już przegródek z tych typów urody, bo pomyślę że to wy nigdzie nie byliście, tu nawet nie chodzi o kolorystykę i rysy, tylko o to, co kobieta z sobą robi. Polki nie akceptują siebie, w poradniku urodowym od Francuzki dla Francuzek czytamy "farbujemy włosy na kolor zbliżony do swojego dopiero gdy mamy dużo siwych", albo "nie używaj podkładu, a jeśli już koniecznie musisz to wymieszaj go z kremem aby był lżejszy, za to troszcz sie o cerę".

Gość gość
I jeszcze było o niedoskonałości, żeby ją zaakceptować i uczynić atutem (np przerwa między zębami u Vanessy Paradis). Polka zrobi wszystko aby zbliżyć się do kogoś tam najczęściej z Hollywoodu.

Gość gość
gość dziś Że też wy debile wszędzie widzicie tylko złe rzeczy. Sami chyba jesteście do niczego i szukacie takich jak wy dla podniesienia nastroju. Polka to synonim ładnej i zadbanej kobiety, a wy ciągle o tych ekstremach, albo za bardzo albo za mało.... Sztuką jest tak dobrać strój i makijaż aby było elegacko, Z POLOTEM I LEPIEJ NIŻ NATURA DAŁA. DURNA DYSKUSJA NA DURNY TEMAT. X 100% racji, pozdrawiam :) 🖐️ Widac ktos ma tak nudne zycie że uprawia sport rozgladania sie za innymi jak wygladaja i wyszukiwania skrajnosci. Telewizornia i oglupiajace media widac maja swoje ofiary

Gość gość
Spoko, skoro jeżdżenie po świecie i obserwowanie ludzi to takie głupie zajęcie, to gratuluję twoich sposobów spędzania wolnego czasu :-)

Gość gość
Ten artykul to odnosi sie tylko do Polek tandeciar, a takie osoby sa w kazdym kraju. Ja tu widze czesto tez Ruminki czy Litwinki tandetnie ubrane czy umalowane. To samo dotyczy rodowitych Angielek. Niektore kobiety, ktore ze mna w biurze pracuja maja zero gustu jesli chodzi o stroj i makijaz. Lubuja sie tez w okropnych, kolorowych tatuazach, ktore zupelnie odbieraja im kobiecosc. Ale tak naprawde to wcale mnie nie interesuja jak ktos sie ubiera, bo liczy sie osobowosc i charakter tej osoby. Znam ludzi swietnie ubranych o okropnym charakterze a i znam takich ktorzy sa tzw tapeciarami, ale zawsze moge na te osoby liczyc i fajnie z nimi spedzic czas. Swiat bylby nudny, gdyby kazdy z nas byl taki sam, ubieral sie tak samo, zachowywal sie w identyczny sposob. Zyjmy i dajmy zyc innym. Ocenianie ludzi po wygladzie jest bardzo malostkowe

Gość gość
11:47 ale to głębokie i wspaniałomyślne. Brakuje mi tylko podpisu Paulo Coelho .

Gość gość
bluska rozpięta i cyc na wierzchu albo brak cyca wow, naprawdę porażajacy sposób oceny pochodzenia:), a swoją drogą to bluzka, a nie bluska

Gość gość
Na polskich ulicach tez pełno bezguscia .

Gość gość
Nudzi wam się? Nie macie nic innego do roboty, tylko lustrowanie innych jak są ubrani? Chce to chodzi w dresie, jak ma ochotę to w mini. Wielce oświecone się znalazły. W d...e były i g...o widziały. Tylko Polki chodzą źle ubrane i wymalowane, cała reszta populacji to cud, miód i perfekcja pod każdym względem? Zajmijcie się swoim życiem, nie wtrącajcie się, a w tedy wszystkim będzie żyło się lepiej. Bo najgorzej jak ktoś chce na siłę uszczęśliwiać innych.

Gość gość
Jakieś 10 lat temu na słynnym lotnisku Heathrow w Londynie, na światło dzienne wyszła sex afera. Okazało się, że polskie sprzątaczki w sprzątanych przez siebie toaletach, świadczyły również usługi seksualne klientom. Klientom sralni. Tak, zaraz po sikaniu się z panem stukały. Jedna pilnowała drzwi, druga obsługiwała klienta, kasą się dzieliły. Kilkanaście kobiet, tylko z Polski. Pewnie są tacy, którzy są dumni z takich zaradnych rodaczek. Na tym lotnisku pracują tysiące ludzi z całego świata,lecz na pomysł wykorzystania toalet na lotnisku jako "agencji" wpadły TYLKO Polki. Od 20 do 30 funtów za numerek w kiblu brały.Luksusowe prostytutki.Ciekawe za ile np zjadały kał jak to Polki mają w zwyczaju? http://www.mojawyspa.co.uk/artykuly/19636/Sek s-na-lotnisku

Gość gość
Cycki zakryte gąbkami bo ma meskie majory a tusza trola zaś twarz puder typu 30 choc ma prawie 40 lat .Co taka myśli skoro nie ma dzieci ani rodziny?Tak oustostan

Gość gość
12.39 kretyn nic takiego nie słyszałem

Gość gość
12:33 ta co się nie nudzi ale wielki post musiała dodać od siebie , hipokryzja

Gość gość
No i kto tu kogo uszczęśliwia? Dzielenie się opiniami i spostrzeżeniami to wtrącanie się i uszczęśliwianie? Ja cię , co za intelekt...

Gość gość
Wsadż sobie takie opinie i dyskusje w dope.Taki temat nic nie wnosi, tylko pokazuje jakie niektóre babska są wredne i durne.Dodatkowo sraja na własne gniazdo, a to zły ptak .... W każdej nacji są bezguścia i kobiety z klasą. Brak klasy to też obgadywanie innych i wtracanie się do życia czy wyglądu innych.Amen.

Gość gość
Brak klasy to używanie brzydkich sformułowań. No i przepraszam za brak wniesienia czegoś wartościowego w twoją cywilizację.

Gość gość
Nie przepraszaj tylko przestań piertolić o tych złych polkach, sama jesteś złą polką.

Gość gość
Aha, złą bo co, bo rozpoznaje nasz wizerunek narodowy?

Gość gość
A co to kogo obchodzi jak się po ulicy chodzi. Trzeba mieć nasrane w łbie żeby za granicą obserwować jak kto się ubiera.

Gość gość
A wlasnie traz widzialam taka prawdziwa Polkę czyli: Szpilki Biala sukienka Czarne widzianko z fredzlami ;) Srebrna torebka Masa wiszących blyskotek Okulary na wlosach Cudo na krzywych resorach,

Gość gość
"Trzeba mieć nasrane w łbie " Tak pisze kobieta z klasą. Tak tak. Elegancka z pewnością, i miła.

Gość gość
Dlaczego łatwe kobiety kochaja biel i solarke ? O co z tym chodzi?

Gość gość
Blondi w bialej kiecce z przescieradla i pomarszczona skora na ramionach i kolanach. Mysla ze ta biel odmladza ich podstarzale cialo. Typowa dzidzia piernik