Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkę za granicą można poznać z kilometra po wyglądzie

Polecane posty

Gość gość
Tekst typu : nasrane we łbie używają typowe polskie prostaki buraki . Dno totalne. Co za polot

Gość gość
gość dziś bezwzględna jestesmy nacją zero akceptacji tylko jad i wrednosc kazdy ubiera sie jak chce po co tworzyc tak podłą nagonke i jeszcze tak pisac o sobie samym rodacy ,wiecej szacunku do siebie samych to do innych zaczniejcie sie inaczej odnosic .Czlowiek jest wolna istota ma prawo do wlasnych upodoban to czy ubiera spodnie w kratk e czy w kropki to jego sprawa o gustach sie nie dyskutuje. Badzmy mili dla siebie bo jak n ie my to kto? Nie robmy sami we wlasne gniazdo.Kazdy naród ma swoj styl a swoj swojego zawsze pozna.

Gość gość
A temat założyła durna ewunia, co to w głowie ma pustki + obsesja na czyimś wyglądzie. Jak jest się samotną, nielubianą osobą, to interesuje się życiem innych. Spadaj autorko z takimi płytkimi tematami.

Gość gość
Najgorzej wyglądają kobiety szare myszki bo są niewidzialne dla otoczenia i wulgarne, kiczowate panny. Wybrokatowane, pachnące tandetnymi duszącymi perfumami. Z resztą kicz widać na kilometr.

Gość gość
Grube co by nie założyły i tak będą wyglądać zle. Najgrorzej chodza ubrane utyte kobiety

Gość gość
Ooooo te w bialych sukienkach sie burzą ;)

Gość gość
Polki sa najgorzej ubranymi kobietami na swiecie. I to największe nimfomanki na swiecie

Gość gość
Utyte zwaly tluszczu bleeee maciory

Gość gość
Ile jadu w tych niby pięknie ubranych :) Kultury i ogłady za grosz. Bez względu co na siebie założycie, czy bluzkę za 12zł, czy koszulę za 12 tys. jak ktoś jest pusty w środku, to ubiór go nie zmieni.

Gość gość
A ja za parę dni wyjeżdżam na wczasy do Grecji i mam gdzieś, czy znajdą się lalunie, które zamiast korzystać ze słońca, będą się pluły bo ubrałam się nie tak jakby one chciały:) Niech wszyscy wiedzą, że jestem z POLSKI, nie mam najmniejszego zamiaru tego ukrywać. Jak ktoś ma kompleksy to jego problem :) Paniusie, ubrane według najnowszej mody, wstydźcie się za mnie, a ja będę korzystać z wakacji:P

Gość gość
14:30 widze ze lalunie na ulicy podobaja ci sie :) az piejesz z zachwytu nad chodnikowymi dzifkami ktore paraduja w poszukiwaniu wrażeń ;)

Gość gość
Każdy ubiera się jak chce, ale można wyglądać dobrze a można strasznie i ludzie zawsze mówili o wyglądzie i mówić nie przestaną, po co te jakieś wielce buddyjskie komentarze typu niech każdy robi ci chce, nikt tu nic nikomu nie zabrania, nie można sobie pokomentować ? Tak bez wulgaryzmów i jadu?

Gość gość
14:35 a jakie bierzesz ciuszki ? Biale sukienki ? By byc widoczna z duzej odległości ? ;) nie zapomij podsmazyc sie w solarni bo to główny znak polek ;) trzeba juz jechac ubrazowiona ;)

Gość gość
Ale towarzystwo zebrało się tutaj, temat żałosny i autor żenujący.

Gość gość
Do gość dziś A co ci przeszkadzają szare myszki? Nie każda lubi zwracać na siebie uwagę.

Gość gość
Co wy z tym jadem? Typowe słowo kafeterianek . Nie macie innych slow ? Jakies ograniczenia słowne macie?

Gość gość
14:38 Plotki i obgadywanie lubisz? Zajmij się sobą, bo to żałosne.

Gość gość
Szare myszki sa kochane i sympatyczne :) dziewczyny na plaskich butach dżinsy i koszulka lub koszula w spodnie . Uwielbiam taki widok :)

Ja uważam, że Polki nie są brzydkie, przeciwnie, są ładne, ale nie potrafią eksponować swojej urody To co najczęściej zauważam: 1. Mają sporą nadwagę 2. Mają włosy na różowo, czerwono, kruczoczarno itd z okropnymi odrostami. W dodatku zniszczone od prostownicy, suszarki, farbowań itd, wyglądające jak siano, ewentualnie przetłuszczone kłaki 3. I to jest właśnie to o czym mówicie. Nieodpowiednie ciuchy, makijaż i biżuteria. Nie lubię spamować, ale podsyłam wam linka, do określenia swojego typu urody, a nuż widelec lepiej dobierzecie sobie dodatki ;) http://polki.pl/moda-i-uroda/jak-sie-ubrac,8-typow-urody-rozpoznaj-swoj-typ-foto,10378050,artykul.html

Gość gość
Zrobić wszystko, by dowalić drugiemu Polakowi. Tym różnimy się od innych nacji. Wcale się nie dziwię, że nas nie szanują, bo sami się nie szanujemy. Ten rząd chce by z Polakami liczyli się w świecie...Ha ha ha nie ma takiej opcji.

Gość gość
A ja nie rozumiem dlaczego mam nosić np. kolczyki w kółka, bo teraz taki trend, jak ja wolę kwadraty. I tylko dlatego zostanę zbluzgana przez te na topie?

Gość gość
Do gość dziś Ja też takie lubię :)

Gość gość
gość dziś Dzięki za rady:) Spokojna twoja rozczochrana :) Będzie super :)

Gość gość
To ja z 14:38 plotki i obgadywanie - znasz poprawne użycie tych wyrażeń? Założe się że pierwsza z ciebie wredna plotkara, bo gdyby nie, to byś w poście autorki tego nie widziała

Gość gość
Kobieta powinna być ładnie ubrana, eksponując kobiecość ale nie wulgarnie. A szare myszki to takie kobiety bez stylu, ubrane w byle co. Nie znam wszystkich szarych myszek i nie mogę stwierdzić czy są sympatyczne, znam jedną i sympatyczna nie jest.

Gość gość
Co to jest, byle co?

Gość Autorkategonudnegotematu
O i proszę, kolejna obgaduje, zostaw szare myszki, co ci one przeszkadzają? Niech każdy się ubiera jak chce, trzeba mieć strasznie nudne życie żeby tak plotkować. (Nabijam się z którejś z was )

Gość gość
Kobieta powinna być ładnie ubrana, eksponując kobiecość bo? niech kazdy chodzi jak lubi, oczywiście tez mnie rażą niektóre stylizacje, ale nigdy nie uważałam ze każda kobieta musi wyglądać wg. jednego kanonu i koniecznie kobieco, cokolwiek by to znaczyło, bo dla kazdego może trochę cos innego