Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w koleżance z praczy cz. 5

Polecane posty

Gość gość
Czy ten wątek ma tytuł JAKA TO MELODIA ???

Gość gość
nie, rolnik szuka zony!

Gość Dont Worry
Ty jesteś szanowaną bajkopisarką. Ja - melomanką ;) Moja koleżanka -ani jednym, ani drugim ;)

Gość NieJestemBajkopisarka
okreslenie "bajkopisarka" ma dla mnie jakis taki negatywny wydzwiek, jakis niepowazny. A ja jestem calkiem powazna w tym co pisze. Opisuje swoje autentyczne emocje, po to zreszta chyba jest ten topik ;)

Gość gość
nie boisz sie, w pracy kiepsko jest romansowac... kiepsko sie zakochac jak z drugiej stron brak tego

Gość gość
Kiepsko, ale co zrobic. Serce nie sługa ;)

Gość gość
ja za to jestem typem podrywacza, wiekszosc panienek z pracy przelecialem. i to sa takie dziwne relacje, w ktore nie powinno sie wchdozic,bo praca to jednak pol zycia.. co w niej sie tak TObie podoba? Bo ja juz nie znam niestety tego uczucia...

Gość NieJestemBajkopisarka
Co w tym takiego dziwnego, ze sie zakochalam w kobiecie. to takie dziwne w XXI wieku? Czy kazda kobieta musi sie zakochiwac w facecie? Sa rozne rodzaje milosci, rozne orientacje. To ze kobieta zadurzy sie w kobiecie, nie czyni jej od razu bajkopisarka.

Gość gość
kobiety kochaj sie inaczej, piekniej, bardziej zmyslowo. tylko kobieta moze zrozumiec kobiete

Gość DodamJeszczeCosOdSiebie
Nie wiem, czy tylko kobieta potrafi zrozumiec kobiete. Ostatnio zaczelam bardzo sobie cenic meski intelekt i emocjonalnosc, istnieja super faceci i podle, nic niewarte kobiety; istnieja cudowne kobiety i faceci smiecie. Tu nie chodzi o zmyslowosc i inne p*****ly od strony fizycznej. W moim przypadku pokochalam kobiete jako czlowieka, jej dusze, oczywiscie fajnie ze jest kobieta, ale nie to co ma miedzy nogami zadecydowalo o moim uczuciu :D

Gość gośćZInnejBajki
Tak właśnie tak. Ja kocham jej duszę. Może kiedys będzie lepiej...

Gość TezKochamJejDusze
Moze juz teraz bedzie lepiej. Po co odkladac na kiedys.

Gość gość
zazdroszcze bo ja tylko ptrze na wyglad, dla mnie reszta mniej istotna.. jak z tym walczyc????

Gość Nowygość
Ta od A. Jak sobie dajesz rade? U mnie raz lepiej, raz gorzej. Czasami myślę o niej tak, jak powinnam, trudno jak nie chce to nie, przyjmuje to obojętnie. A czasami, czyli tak jak wczoraj, dzisiaj jest mi naprawde ciężko...w tygodniu widziałam ja kilka razy, mi ledwo powie cześć, a z innymi ćwierka...Tak bardzo chce mi pokazac, ze ma mnie gdzies, czy jest wobec mnie tak obojętna? Sama nie wiem, to juz nieważne, ale jednak boli. O wiele lepiej jest, gdy jej nie widzę i ona nie ma szansy w żaden sposób mnie zranić. Jak to zrobić, żeby zobojętnieć?

Gość Ta od A
Nowy gość u mnie jest podobnie. Raz lepiej a raz gorzej. Ale zdecydowanie juz mnie o niej myślę. Zachowanie tej twojej mozna odbierac tak, że faktycznie coś było na rzeczy ale ją to wystraszylo i dlatego teraz trzyma się tak na dystans. Przynajmniej ja to tak odbieram. Przerosło ją to i teraz woli się trzymac z daleka. Ja widuje A. może ze dwa razy w tygodniu a czasem wcale. Jest dla mnie ok. Miła, przywita się z uśmiechem, zagada itd. Ale nic więcej. Po prostu traktuje mnie jak każdą swoją znajomą. Poza pracą nie mam z nią kontaktów już żadnych. Kilka razy ją zmacalam :P tak dla lepszego samopoczucia. Zdecydowanie jej nieslownosc pomaga mi w obojętności wobec niej.

Gość Nowygość
Hej Ta od A, znowu poprawiłaś mi humor :) Zmacałaś ją? Ech Ty, lubię Cię :) Znalazłam małą receptę na zbyt dużo myślenia i rozżalania sie nad soba - wzięłam sie za sprzątanie :P Ta moja tyle razu wystawila mnie do wiatru...ze Ty Ta od A, dawno byś ja pogoniła...nie chce wchodzić tu w szczegoly, wiadomo...ale kiedy sobie pomysle, ze nie jest wcale taka dobra, na jaką się kreuje, i że w gruncie rzeczy to zwyczajna dziewczyna, tooo od razu mi lżej :) Pozdrawiam Cię i dziękuję Ci Ta od A... Taka myśl, ze nie ubzduralam sobie tego wszystkiego tez jest dla mnie pocieszająca :) Ty Ta od A, może wykorzystaj te swój obojętność i spróbuj wyciągnąć ja gdzies...mysle ze jak byś sie z nia spotkała, tak na luzie to w ogole by Ci przeszlo. W końcu te nasze księżniczki to tak naprawde zwyczajne laski jakich wiele, tylko my je tym swoim uczuciem wyróżniamy. Powinny to docenić :P

Gość Ta od A
:) Nowy gość Ty to jesteś taka mega pozytywna osoba, że teraz czytając twój wpis też się uśmiechnęłam. Duży buziak dla Ciebie super kobieto :* I w pelni się z Tobą zgadzam to tylko zwyczajne kobiety. Tylko my je postrzegalysmy jako ideały. Pewnie przy bliższym poznaniu by dużo straciły w naszych oczach :P A. już straciła swoją sznase jeżeli chodzi o kino. Raz zaprosilam potem dwa razy dopytywalam. Ona jak się nie odwazy mnie zaprosić to ja już napewno tego nie zrobię. A nawet jak by to ona jakimś cudem zaprosila mnie do kina to nie wiem czy bym z nią poszła. Raz , że mam focha i chętnie ją bym olala tak samo jak ona mnie a dwa po co na nowo robić sobie nadzieję. A do macania dochodzi na kazdym kroku jak jest blisko. A to wloski jej odgarnę a to za rączkę złapie, a to poglaskam po ramieniu. :P a co mi tam hehe Nowy gość to dzieki Tobie i twoim radą się tak odwazylam tego dotyku :) Ona nie ma nic na przeciw. Nie wiem czy ją to kręci ale zapewne to jej nie przeszkadza.

Gość Ta od A
W sumie A. stracila swoją okazje nie tylko jeśli chodzi o kino. Już się skończyły kawki itp. Już mój limit cierpliwości wyczerpala. Ale będę ją prowokować. Wpatrywac się w jej oczy, dotykać ją, kusić. ... i zobaczę jak ona się zachowa taki tam ostatni ekspryment :) A i Nowy gość ta metoda na sprzątanie sprawdza się też i u mnie! Czyste mieszkanie i spokojna dusza. Takie dwa w jednym :D

Gość Nowygość
Oj Ta od A, zeby ta moja miała o mnie takie zdanie :) ale szansy mi nawet nie dala, żebym sie wykazała :D Kochana, to u Ciebie nieźle sie dzieje, no no :) Tak trzymaj, co Ci zależy... A daj spokój z tym kinem, byś siedziala kolo niej i nie wiadomo, czy film oglądać, czy ją "niechcący" smyrać :D Bym chyba oszalała, siedziec koło niej i udawać zainteresowanie filmem :D Wolałabym z nia rozmawiać...Sluchaj, może oba tego się wystraszyła? Tak blisko koło Ciebie? Noo kto wie...Na dotyk Ci pozwala... Nie mam sie czym chwalic ale tak z miesiąc temu tez te swoja pomacalam (w tym sensie) - zebralam jej paproszek z bluzki....Pozwoliła mi na to... Ja Tobie wroze, Ta od A, ze ta Twoja A to jeszcze bedzie za Toba biegala, zobaczysz. Twój foch imponuje mi, twardzielka z Ciebie i dzieki temu uwiedziesz ją, oby tak dalej :) To Ty jej kwiaty dawałaś? No mojej tez sie juz skończą prezenciki, to pewne...

Gość Nowygość
Sorki za szybko wczesniej przeczytałam, kawki, nie kwiatki :D Prowokuj ja, niech ma do myślenia :) Na pewno o tym myśli. Moja tez mnie kiedys tak niby ot tak, przypadkowo smyrnela...daje to do myślenia. Zobacz, ze to nie jest przypadkowe...I jak do kogoś nic nie mam to ani w glowie mi jakies poprawki ubrania, zdejmowanie paproszkow ze o dotykaniu ręki nie wspomnę :D

Gość Nowygość
Sorki za szybko wczesniej przeczytałam, kawki, nie kwiatki :D Prowokuj ja, niech ma do myślenia :) Na pewno o tym myśli. Moja tez mnie kiedys tak niby ot tak, przypadkowo smyrnela...daje to do myślenia. Zobacz, ze to nie jest przypadkowe...I jak do kogoś nic nie mam to ani w glowie mi jakies poprawki ubrania, zdejmowanie paproszkow ze o dotykaniu ręki nie wspomnę :D

Gość DzisNieBedzieBajki
wyczerpała się wena twórcza, a rzeczywistość jest taka mało ciekawa i taka zwyczajna i okazało się, że jesteśmy z innych bajek...

Gość LubieBajki
DzisNieBedzieBajki dalabys jednak cos fajnego do poczytania na dobranoc :) To kaffe, kazda bajka przejdzie

Gość DzisNieBedzieBajki
Nie zapodam dzis zadnej bajki, bo stracilam zludzenia :( Bez marzen i zludzen nie ma fantazji, a wiec trudno o nowe bajki ;/ Ty opowiedz jakas dla odmiany

Gość LubieBajki
O, a gdzie jest dziewczyna od dentystki, jak bylo na randce? DzisNieBedziwBajki ciężko Ci, czy to juz dluzsza sprawa i dawno porzuciłaś zludzenia?

Gość DzisNieBedzieBajki
To stara sprawa, ale wciaz gdzies tam wychodzi z ukrycia w najmniej oczekiwanych momentach, został ślad na sercu i tak juz bedzie on sobie tam trwale stacjonował :D

Gość DzisNieBedzieBajki
Cos drętwo tu dzisiaj, nikt nie wrzuca piosenek, nikt nie wyznaje uczuc...:( Nikt nie chce naprawiac tego, co sie zepsuło...Kazdy odpoczywa przy sobocie :)To dobranoc wszysytkim spiochom i leniuszkom :*papatki