Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochana w koleżance z praczy cz. 5

Polecane posty

Gość Nowygość
Haha sama to napisałam: Może Cię unikać...Chyba za bardzo do przodu bylam :D Ale nic jej nie powiedziałam, upierdliwa tez nie byłam, jedyne co to za bardzo okazywałam sympatię :P Zreszta ona tez wykazywala oznaki zainteresowania, wiec może po prostu jej się odwidziało...

Gość Nowygość
Rozmawiałam z nią dzisiaj, ale miałam ochotę ja przytulic...albo chociaż dotknąć...coś mi słabo przechodzi :(

Gość gość
Ile czasu macie zamiar sie tak czaic i wzdychac do ksiezyca? Najwyzsza pora wyznac swe uczucia. Albo zysk albo w pysk. Odwagi drogie panie.

Gość Ta od A
Nowy gość to wy rozmawiacie coraz więcej i super! to korzystaj póki możesz. Dotykaj tak przypadkiem. Gość 18:00 Niby masz racje. Ale to nie jest łatwe i w większości przypadków działa na niekorzyść.

Gość gość
Ty od wszystkiego pisanego z wielkiej litery - musisz byc z pokolenia Dzieci Kwiatow ze ciagle na tapecie zapodajesz Wietnam

Gość gość
Jestem stara, ale nie aż tak. Muzyka lat 60 tych ma w sobie dużo energii i świeżości.

Gość gość
To pewnie jestes corka Dzieci Kwiatów nie? obstawiam rocznik 68 max 70, dobra mam intuicje nie?;)

Gość gość
Młodziutkie sa fajniutkie, ale takie 30+ sa najlepsze, bo takie dojrzale zyciowo ;) seksowne trzydziestki sa the best :p

Gość gość
O matko, Chcialam tyljo napisac, ze 1.Lubie Pink floydow 2.Rowniez oryginalne covery mlodych osob. 3. Ona ma talent. Jestem ciekawa jak bedzie grala za kilka lat. 5. Fizycznie i umyslowo podobaja mi sie osoby zdrcudowanie powyzej 30 !!!

Gość gość
I prawidlowo, bo ja jestem lekko po 30-stce i szukam kogos, kto by mnie przygarnal :) ;)

Gość Ta od A
A. póki co mnie skutecznie do siebie zniechecila. Olała prace, olała szkolenie pojechała do kumpeli. Bardzo daleko. A ze mna jak sie do kina umówiła to nawet nie stać ją było by to wczesniej odwołać. No i dla mnie zawsze ten brak czasu jej doskwiera bo praca, bo szkoła... koniec tego dobrego! Już mnie niczym nie przekona jak sobie nagle o mnie przypomni. Koniec z tym forum. Trzeba wszystko puścić wolno. Trzymajcie się! :)

Gość Jesień idzie
00:17 Mama mówiła, nie rozmawiaj z nieznajomymi w necie ;) A może jesteś brodatym dziadkiem - filutkiem ?

Gość Nowygość
Ta od A., bedzie mi brakowało Twoich rad...ale masz racje, nie ma co dluzej tego ciągnąć, ja tak samo. Rano dzisiaj, jadąc do pracy, myślałam sobie, jak bardzo ta moja bedzie pokazywala ze ma mnie w d...a ja będę udawała ze może jednak tak nie jest. Juz zaczęłam sobie układać ranking zlewających zachowań - byle jakie odpowiadanie na wiadomości, brak odpowiedzi, ciągle brak czasu, zero lajkow gdziekolwiek, zero jakichkolwiek prób nawiązania kontaktu...slepa jestem czy co... Dziękuję Ci Ta od A i za te ostatnia rade. Tez stad spadam i nie podsycam juz tej głupiej miłości. Zacznę od tego, i przestanę wznosić na piedestał dosyć przeciętna dziewczynę szczerze mówiąc, której brakuje tych moich lat, o które jestem od niej starsza. Trzymaj się Ta od A. Buziak na drogę :)

Gość gość
Nowy gość, zajmij się mężem lepiej :O

Gość gość
Nie jestem zadnym dziadkiem. Jestem krzepką 30-stką chętną na romans lub związek ;)

Gość gość
Poszukajcie sobie realnych pan ktore wysylaja jasne sygnaly. Powodzenia :)

Gość gość
Niby wysyłają, a potem zaprzeczają, jakoby wysyłały i jeszcze się oburzają jak można im było to insynuować :D

Gość Ta od A
Nowy gość dziękuję za tak miłe słowa i buziaka. Dla Ciebie też buzka i mocny uścisk! Z Twoimi radami mi też było o wiele lżej. Taka z Ciebie miła, fajna i pozytywna kobieta niech Ci się szczęści! Pięknie to wszystko ujęłas w ostatniej wiadomości. Nie podsycajmy tego. Fakt to są tylko zwyczajne osoby. Nie starczyło im odwagi na coś więcej.

Gość gość
00:43 Tylko jak w takiej poszukanej zakochać się? Raczej nie da się zakochać na zawołanie. No chyba że tylko o sam seks chodzi, to wtedy można sobie szukać, kogoś fizycznie ładnego :)

Gość gość
12:03 Tobie też nie starczyło :)

Gość gość
Śniłaś mi się dziś, byłam we Włoszech, w apartamencie nad morzem, robiłam coś w kuchni Ty się nagle pojawiłaś koło mnie, niby przypadkowe dotknięcie zaraz potem zaszłaś mnie od tyłu i muskałaś moją szyję... patrzę na Ciebie codziennie... czy ten sen się spełni?