Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niepełnosprawna po 30tce

Polecane posty

Gość gość
I tyle? 50% mniej sprawności w ręce i nie możesz znaleźć kobiety? Nie powinieneś mieć problemu, bo kobiety są bardziej empatyczne i nie kierują się aż tak wyglądem jak wy, faceci. Musi by coś jeszcze. :P Jeśli twierdzisz, że nie ma nic więcej, to zostaw mi jakiś namiar na siebie - pogadamy, choć pewnie mieszkamy od siebie w cholerę daleko znając życie. ;)

Gość gosiaczenjhy
a gdybys byla ZDROWĄ 31laką?...to juz tez bys miala małe szanse (ze wzgledu na stary wiek).Moim zdaniem 10%.ALbbo bys znalazła gacha-nieroba,gacha debila...jakiegoć ciecia MIECIA...konjojeba siedzącego na babskim forum...albo goscia co ma 5 dzieci i jest wolny,albo rozwodnika.A jesli jestes kaleką i to nie piękną?-5% szans.mozesz znalezc tylko jakiegoś goscia ktory tez ma kompleks i jest samotny,kalekę bez jaj (dosłownie).Pojedz na jakies senatorium.Tam sie rozejrzyj.

Gość gość
I tyle? 50% mniej sprawności w ręce i nie możesz znaleźć kobiety? Nie powinieneś mieć problemu, bo kobiety są bardziej empatyczne i nie kierują się aż tak wyglądem jak wy, faceci. Musi by coś jeszcze. :P Jeśli twierdzisz, że nie ma nic więcej, to zostaw mi jakiś namiar na siebie - pogadamy, choć pewnie mieszkamy od siebie w cholerę daleko znając życie. ;)

Gość gość
21:20 to sie zgadajcie w czym problem?

Gość gość
wypieścił bym cię calutką a potem schrupał sobie

Gość stara pannaaa
WIecie co.Mam 30 lat. OD 8 dbam o sobie tak samo.Mam niezmienną wagę.Figurę-60-90-60.Lubię obcisłe stroje.Zawsze Farbuję wlosy na blond.Delikatny makijaz.Lubię sie opalac,mam zawsze pomalowane paznokcie i szminkę...Nie ubieram się wyzywająco czy prostacko. I zylam w kilku miastach.I co zauwazyłam.??? Idąc ulicą 8-7-6 lat temu faceci sie za mną ogladali,gwizdali (zwłąszcza jacys budwlancy,kierowcy,tatusiowie w parku,pan w sprzedawca sie mizdrzył itp.).Niemal codziennie. A teraz??? Będąc 30 stką???Jakbm sie nie ubrała i ile czasu nie spedzila przed lustrem...Czuję sie niewidoczna:((( Nikt sie za mną nie oglada....smutne. ALe jednak mlodosc ma swoje prawa.

Gość gość
Szara myszka i otwarta na ludzi? To się troszkę ze sobą kłóci. :) Szare myszki cicho siedzą w kąciku, by ich nikt nie zauważył. :)

Gość gość
Mam 23 i nie nie mam swojego mieszkania także raczej nie ma w czym się zgadywać. Co do tej empati to możecie sobie ją wsadzić ,chce być traktowany jak facet nie maskotka.

Gość gość
nie pierdziel kobieto bo ja zawsze oglądam się za tyłkiem 30stki ale nie gadam z nimi bo się ich boję

Gość gość
Gość, ok, źle zrozumiałam więc. :) To, że mieszkania nie masz to żaden problem. Tylko dla mnie za młody jesteś. :)

Gość gość
Czemu boisz się 30-tek? Nie gryziemy przecież. :)

Gość gość
On się kobiet ogólnie boi to prawik.

Gość gość
Gość, z Twojej wypowiedzi? W zasadzie to, co napisałeś. U każdego z nas jest tak, że druga osoba musi mieć to "coś", by nam się spodobała, tylko że moim zdaniem to owo "coś"u mnie bywa przyćmiewane niepełnosprawnością. Mój atut to charakter, osobowość, elementy wyglądu fizycznego a nie jego całokształt.

Gość gość
nie że się tak normalnie boję tylko nie wiem o czym z 30stką rozmawiać a lepiej mi to wychodzi ze starszymi

Gość gość
prawikiem nie jestem już od 12 lat a sex mam regularny tylko nie z 30stkami