Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama 92

prosze o pomoc

Polecane posty

Gość gość
odp********e się ode mnie raz na zawsze

Gość gość
zamiast pójść spać czytam wypociny "toś" to szok... i qwa nikt o mnie nie napisał nie liczę się na tym zbiorniku haha

Gość gość
Wladca parkingu juz na kamerce.....u poslanki pawlowicz nastepny kataklizm uniemozliwiajacy jej przyjazd,ma okres,ktory ciezko przechodzi.Wiewiora od ok 3 tygodni jest na cos chora,pecha ma kobieta.

Gość gość
Ta straw to niezla agentka,poppuszcza zawsze Depesza az milo

Gość gość
Telewizor nie zarabia,zeby wejsc do puli kredytow trzeba miec przynajmniej 100 ogladajacych

Gość gość
Uwaga z ostatniej chwili.Juz w piatek bedzie transmisja z pogrzebu Beti.Trwaja jeszcze negocjacje za ile kr bedzie priv z nieboszczka.Oczywiscie z profilu Basia Marcin ktozy chca jeszcze na stype sie wkrecic bo podobno dobre jedzonko bedzie,transmisja z tego spotkania tez bedzie ale full platna.O szczegolach bedziemi informowac na bierzaco.milego dnia

Gość gość
O matko.ta gruba baska to juz przesadzila....

Gość gość
Spia wszyscy?

Gość gość
lostra na uj się tu reklamujesz ?? i pytasz o siebie, przecież nikt za tobą nie tęskni, więc luzuj majty

Gość gość
beti chyba nie miała Kasia na imie bo o 12.10 w słupsku jest inna kobieta chowana

Gość gość
Ja się wypowiem w temacie choć to co tu napisane żal czytać ... ludzie ludziska to raczej o Was świadczy jakie kamerki oglądacie więc po co krytykować innych , Pojedzcie po sobie że interesują Was tzw brudaski na kam Ja widziałam tez zadbane kobiety , nie pijące , tylko Was to po prostu nie interesuje , Już pisanie kto jak ma w domu , gdzie pracuje żenada , Nie każdy ma na luksusy a każdy jakoś musi żyć .

Gość gość
Ja widziałem ta Zwariowanitomy.aTeraz była ale chyba poszła no miala kupę Tychy kredytów chyba że 3 tys. Ale to kobita starsza jest tylko bardzo gruba nóg nie pokazuje tylko tak w rozkroku staje jak ta rzeczywiście k............Warszawa jejku ona tyle za co dostała?chyba że podpuche robi pod publikę.ja kiedyś byłem na innym portalu wildshow nie wiem czy istnieje jeszcze ale tam nie wolno było prac swoich kredytów i w ogóle nie były pokazywane napiwki i ile która dostaje .Nie było wtedy takich złośliwości.

Gość gość
Ej a gdzie parawarszawareal ? nie ma ich tesknie bardzo,oni to sa z***bici dopiero

Gość gość
depeche brendy koniak hahahha kupil czteropak, jakie to zaklamane, ma firme od 15 lat smiech n sali a dzisiaj od rana nawalony jak szpak, moe mu ktos jebnac w ten zaklamany łeb

Gość gość
zwariowani to my....jej to dowala tylko ta stara monika, zazdrosna o kredyty ahhahhaha oj kredyciary kredyciary, jak wy mozecie w lustro patrzec bez obaw ze was ktos na ulicy nie popluje

Gość gość
tak depesz tak, ale brudny jestes okropnie i zaniedbany fuj k****, tylko desperatka z toba do łożka pójdzie !!!

Gość gość
Depesz sie ****** na kam ? kiedy niby hahha ruda mu z uja zeszla, jesu kto sie dyma z depeszem ? ludzie fuj baby wy nie ma cie rozumu brudas smierdzacy brudne paluchy, pazzury nie poobccinane ciucy smierdzace w ddomu syf,zrobil 5 orgazmow wiewiorce bez wycagania sluchacie ego

Gość gość
tak słuchamy, ostatni debil chwali się publicznie co robił z kobietą, widać jak ją szanuje, masz rację ! brudas totalny

Gość gość
jego pazury nie obciete, brudne, fe, jak mozna z tym czyms do łozka isc. I zaprasza kobiety do siebie, boja sie hahahha syfu chyba pluskw i smrodu syfiarza jakim jest radek

Gość gość
widzialem jak sie walil na kamerce. momentalnie mi opadl ahhaha facet dno totalne, teraz go ogladam i potwierdza sie, syfiarz

Gość gość
nastepna gwiazda zbiornika, blue2017, pani gabriela po slasku gabi zona gornika , dorabiajacego na emeryturze, na wszystkich mozliwych portalach bywa, hahah ma pecha bo robilem z jej mezem i mysli ze jest anonimowa

Gość gość
a mnie wku*******rwiają takie baby jak chilli11 ,umoralnia wszystkich poucza znalazła się doskonałość plotkara a ostatnio siedziała z wywaloną starą pi***dą uważa się za młodą a prawda jest ,że to stare już próchno,dała by sobie spokój ,jak to jest na innych gada a sama za kredyty chodzi , żenada

Gość gość
ta chili to chyba ma 60 ?? tak ?? bo coś tam o urodzinach było, no twarz masakryczna i ciało już nie te ;) ale powiedzą tobie że kamerka kłamie ;)

Gość gość
ale jesteście wredne zazdrośnice, chilli mimo swoich lat dobrze wygląda, nie jedna małolata chciała by mieć taki wygląd, zazdrosne wieśniary jesteście i tyle, na basen d**y ruszyć na rower tłuszcz wytopić nędzne wieloryby a nie wiecznie p***y dla kr wywalać, pozdrawiam foki i inne płazy

Gość gość
A kto wie gdzie się podziało tacy jedni bodyguard jakoś tak.Facet z wielkim brzuszyskiem dość yokeja udawał.Tam leciało cały czas disco polo i taką jego partnerka denerwująca skakała.Wodka cały czas pił od wieczora całą noc do rana.Czyzyby karierę zawiesił?ktoś wie, że tak zniknęli nagle?

Gość gość
zazdrosne?? czego zmarszczek ? i obwisłej d**y, obudź się chilli ,jesteś żenująca

Gość gość
zazdrosne obwisłej du****py , jesteś żenująca chilli ,obudź się pajacu